Wednesday, March 3, 2010

US Secret Service anihileaza o retea de falsificatori de carduri romani

O retea de falsificatori de carduri de origine romana, a fost arestata de catre US Secret Service, la New York. Unul dintre cei arestati ,Florin Necula, a inghitit memory stick-ul pe care avea salvate informatiile necesare clonarii cardurilor de credit.In ultimii doi ani U.S. Secret Service a dezmembrat si arestat mai multe retele de acest gen, in New York si Los Angeles, actiuni in urma carora au fost arestati peste 40 de romani specializati in clonarea de carduri de credit si fraude financiare electronice. De remarcat faptul ca infractiunile de acest, echivaleaza cu furtul identitatii persoanei si reprezinta o amenintare la securitatea nationala, motive pentru care ele cad in sarcina serviciilor secrete.




1 comment :

Vilius said...

Raufactorii fac un efort mai mare pentru a obtine valori pe cai ilegale decat daca ar munci cinstit pentru acelas scop plus pedepsa si recordul faradelegii care ii va urmari tot restul vietii lor. Dar culmea multi raufacatori dupa ce isi ispasesc pedepsa recidiveaza sunt prinsi si se aleg cu pedepse si mai grele.
Acesta situatie nefericita poate fi evitata atunci cand parintii isi indruma copii din legan pe cai cinstite aratandule importanta si valoarea cinstei, omeniei si dreptatii.
Se cere dragoste pentu faptura mica care daca are parinti buni cand ajunge major va fi si mai bun.
Dar daca are pariti rai poate ajunge si mai rau.
Cumva acest cerc vicios trebuie intrerupt.
Avem o tara de unde se scurge in lume raul.
Lume lume soro lume ne cerem ieratre stiind ca nu este sufuicient ci trebuie sa avem preocupare in a ne indrepta ce dorim din taoata fiinta noastra nationala cu minoritati cu tot.
vilius