Wednesday, May 12, 2010

Basescule, fericirea romanilor are chipul tau

Motto :"Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti" -" Astia trebuie daţi jos cu parul. Că nu sunt politici, sunt de drept comun"(Petre Tutea)

"Este inadmisibil sa tinem milioane de pensionari fara un impozit pe venit! Si ala care are pensia minima de 350 de trebuie impozitat" (Traian Basescu)

*Monica Tzatzoiu( trompeta lui Basescu pe timp de criza ): "60% din pensionari sunt hoti care fenteaza sistemul de pensii"
*Anca Boagiu (PDL): "Se simte ca romanii o duc mai bine"

Primii care au rupt randurile tacerii sunt pensionarii. Muncitorii de ieri , pensionarii de azi, cei care in decembrie '89 au umplut strazile si l-au trimis pe Ceausescu la pensie pe caz de boala, au dat astazi o lectie celor mai tineri , sindicatelor si tineretului refugiat pe Twitter si Messenger. Disperati de masurile pentru cosciug pe care regimul Basescu vrea sa le ia , cea mai umilita categorie sociala din Romania prefera infruntarea directa cu gorilele statului mafiot. Brigada de crima organizata Traian Basescu, o sleahta de infractori care-si traieste agonia in spatele zidurilor de beton ale puterii , isi pregateste in umrba strategia de salvare prin programul de exterminare graduala. Nu intamplator il cita din memorie Elena Udrea pe idolul Goebbels.« O minciuna repetata de o mie de ori ramane o miciuna, dar o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar», spunea Goebbels, Ministrul Propagandei Publice in timpul regimului nazist", Udrea pe blogul sau : "O minciuna repetata de un milion de ori devine adevar". Oamenii ingenucheati de reforma si modernizarea statului de drept basescian nu mai pot indura impostura si umilintele , aroganta fatisa si lipsa de responsabilitate a unui scelerat ajuns prin frauda in fruntea unei tari sufocate in minciuna, talharie si perversiune politica. Ei sunt cei care au rupt portile IMGB si au spus NU dictaturii lui Ceausescu in timp ce Basescu era preocupat cu arderea dosarelor personale din arhiva departamentului securitatii statului. V-ati lasat mintiti si manipulati de aparatul de propaganda al relicvelor securitatii care v-au bagat pentru a doua oara pe gat , cel mai mai talentat produs al sistemului ticalosit, un artist in diversiune , un escroc de profesie, un delicvent de drept comun care traieste, incepand de azi, efectul talhariei institutionalizate iesite de sub control in timpul mandatelor sale . Legea Omertei nu ii da posibilitatea , macar acum, in ceasul al 13 lea , sa-si asume raspunderea si sa ne lase. Calcati in picioare pensionarii , impuscati-i si ardeti-i la gramada cat mai aveti timp. Puneti-i la zidul Cotrocenilor si trageti fara mila. Este de preferat o moarte usoara, de glont, decat una dureroasa , in chinuri. Nu-i asa D-le Isarescu?
Oricat si oricum , vor incerca reptilele portocalii sa-si apere pieile vopsite , nu vor ramane cu nota de plata neachitata.
In decembrie '89 noi am putut, voi puteti?

16 comments :

Starea NATIUNII said...

BASTA!!!
Ne-a ajuns!
Jos cu SISTEMUL ticalosit!!!

Alin said...

Hai c-a inceput!

nicole said...

Foarte bine scris, Marius. Ca intotdeauna.
Corect, ne-au mai dat o lectie parintii , noua, celor dezbinati. E bine sa urmam exemplul lor.

Marius Mina said...

Asta numai "dezbinare " nu este, miroase a indiferenta, lipsa vertebrelor, frica sau chiar nesimtire

Anonymous said...

Păi tot eu să pot?!
Ăla din '89?!
Nu că m-aş da 'napoi, dar să mai vină cineva!
Chiar şi din State...
Că acu-i floare la ureche, pe bune.
Anyway, s-a pornit.
Let's fuck the bustard!

Marius Mina said...

Toni, let's do IT

Anonymous said...

Sorry!
Let's fuck the bastard!
Come together!

nicole said...

A reusit cretinul sa arunce ura intre categorii sociale si profesionale. Deci, pe langa un procent mare de manelisti (votanti bashisti) , indiferenti sau fricosi sunt si destui care vor "sa moara si capra vecinului". Dezbinare si ura. Si lipsa bunului-simt. Era sa-i uit pe cei cu deficit grav de neuroni...

Brad said...

Pentru ca ai adus vorba ... este aproape off topic ...

Nu este o consolare ... dar anturajul basist este de o calitate atat de indoielnica, nu neaparat prin faptul ca sunt portocalii, ci prin ei insasi - Monica Tzatzoiu ...
Nefiind in tara nu stii ce iesiri televizate avea madama aste prin 95-96-97 ...este isterica ...
- Urban, tanarul avocat: sinistru ...
- Vergu: ultima achizitie imi da fiori ... nu exista bautura inventata ca sa ...

Marius Mina said...

Brad, astia fac impreuna cu Basescu si Udrea, o echipa zoologica moderna.
Am impresia ca sunt toti pe cocaina 24x7

Hoira said...

Marius,
pensionarele care demosnstreza, nu sunt alea care in anii '90 strigau:
"Nu vrem Kent, Nu vrem valuta, vrem ca Roman sa ne futa"?

Anonymous said...

Elena Gabriela Udrea:"Noi suntem urmaşii lui Traian, ai lui Traian Băsescu".

syda said...

Dimineata, inainte de sedinta de la ora 8:00, Ilie Ceausescu i-a spus fratelui sau: “Situatia este deosebit de critica. Vin coloane de muncitori. Trebuie facut ceva. Trebuie destituit guvernul”. Atunci, Nicolae Ceausescu a reactionat brutal: “Vezi-ti de treaba ta, avem acum sedinta de Consiliu Politic.

Anonymous said...

ai dreptate Mariuse,acesti pensionari aveau 40-45ani in 89

Itzicbaseanu said...

Cred ca fericirea romanilor are doar chipul lor insusi, printre care va numarati si voi.E jenant ca am vazut in imagine niste pensionari care se razboiesc cu jandarmii.Ma-ntreb citi dintre ei sunt din ce 2,5 mil pensionati inainte de termen sau pe caz de boala.Era o madam grasuna cu belciuge-n urechi, probabil nevasta unui fost securist care dupa ce-au apart tara impotriva "agenturilor" asa cum au aparat-o, acum mai vor si pensie tihnita si deloc mica. N-am vazut insa taranul amarit care-a fost instrainat si batjocorit de-aceeasi "pensionara" sau "pensionar" securist (astazi membru PRM sau PC ca e trendy) care l-anstrainat de viata lui, de traditiile lui, i-au luat bruma de avere in CAP, l-au batjocorit si-acum are o pensie de 350 RON sau nici p-aia.Si nu numai, dar au pus monopol si pe fericirea lui!... Talpa tarii, aia pensionara unde e?..N-am vazut-o in imaginile prezentate, ea sta si-nghite si se chinuie incontinuare, pentru ea televiziunile se scumpesc la imagini, ea isi dramuieste aia 20 30 roni lunar pentru paine, pentru gaz, pentru sare fara sa fi interesat 20 de ani pe nimeni!...Nici pe voi "frumosilor" cu idei "geniale". Fericirea romanilor nu poate avea decit chipul lor, in integrum, al tuturor fara deosebire.Chiar si chipul clevetitorilor lasi si incapabili de rinduiala in ratiune!...Noroc ca Romania ca tara, mai are inca chipul frumos si este inca juna si se zbate din rasputeri sa-nvinga Voiculestii, Vadimii, Hrebenciucii si toata serparia de tentacule orbite de egoism, rautate si vanitate care asfixiaza natia!... Timpul le va rezolva pe toate...Pensia se numara si se maninca la Bucuresti, dar se coace tot acolo jos la talpa tarii!

Marius Mina said...

Itzig ai preluat si tu rahatul de la gloaba de Tatoiu?
Stai sa vezi ce urmeaza sa va vad cu capetele din cur