Thursday, July 1, 2010

Traian Basescu internat de urgenta la spitalul SRI?

De câteva zile e un zvon că preşedintele Traian Băsescu ar avea din nou probleme grave de sănătate. Potrivit unor informaţii el ar fi fost ieri dus la investigaţii amănunţite la Spitalul Militar Central din Capitală (unde a mai fost), iar acum ar fi fost internat la Spitalul Serviciului Român de Informaţii de la Baloteşti (alţii spun UM344 de la Periş)
* Se zice că ar fi vorba despre o pareză , nu se ştie dacă totală sau parţială. Ăsta să fi fost motivul pentru care preşedintele nu a apărut deloc în aceste zile? Poate că da... dar mă întreb şi eu, dacă e aşa bolnav cum se zvoneşte , atunci cine semnează decrete în locul său?

19 comments :

Doar Libertate said...

Să-i de Dumnezeu sănătate şi.......minte că-i trebuie.

Marius Mina said...

Sa-i dea, daca mai are de unde

nicole said...

?!

cristina turcescu said...

Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

Anonymous said...

Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

Cu multumiri,
OCD-PNL4

Marius Mina said...

OCD PNL 4 ,OK

Matilda said...

Poate fi un zvon, pentru a-i justifica nesimţirea şi nepăsarea faţă de inundaţiile teribile prin care trece ţara. Dacă însă e adevărat, să se pensioneze, să-şi îngrijească sănătatea. Să ne lase pe noi în pace !

Marius Mina said...

Matilda, poate fi orice

nicole said...

http://www.realitatea.net/ponta-il-contrazice-pe-antonescu--nu-am-discutat-pe-tema-guvernarii-de-avarie_721298.html

Marius Mina said...

Nicole- "Ion Iliescu, a declarat, joi, că dialogul constructiv şi conlucrarea dintre PSD şi PNL, ca forţe de opoziţie, este “obligatorie”, el apreciind că astfel s-ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare în perspectiva viitoarelor alegeri."

Anonymous said...

Macar paralizat daca de spanzurat nu s-a putut pana acum pentru ca n-a avut cine sa o faca. Bravos natiune!

SimP said...

Mai fratilor, io sincer: SPER SA MOARA IN CHINURI GRELE, desi as prefera sa traisca mult in chinuri cumplite.
Nu ma bucura durerile lui, imi dau doar satisfactia "shallow" a razbunari Celui care nu bate cu batul.

Anonymous said...

Ziarul Tricolrul anunta de cateva luni ca basescu e bolnav: articolul de azi - http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6768&format=html si de ieri: http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6752&edition_id=258&format=html

Anonymous said...

Marius,vezi cat de mizerabili sunteti voi,ziaristii-tonomate?
Basescu poate sa moara si maine,ca nu-i duc dorul,dar cand vad mizeria care colcaie in presa la comanda,imi provoaca lehamite.
Ce sa-ti spun?Sa-ti dea Dumnezeu sanatate cat i-ai dorit Chiorului!
Ia vezi,a inviat mortul,la ora asta e in elicopterul prezidential si va transmite tuturor tonomatelor ca ati luat-o in mana.

Marius Mina said...

Anonymus basescian, si voua la fel!

Anonymous said...

ultime anonim, dupa cum vezi aici http://www.antena3.ro/live.php , basescu si boc n-au aparut in cadru. i se fac injectii lui basescu sa reziste 2-3 ore, trece prin cadru si apoi iar in spital!
chestia e ca sufera lumea simpla, saraca si cinstita, iar EI...........

Anonymous said...

l-am vazut ieri pe baselu, arata cam vanat.alte noutati: http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=6805&format=html

SimP said...

Anonimului de la 2:13 AM

Who cares?
Tot ce imi pasa e cine conduce tara cand chiorul e la tratament citostatic?
E normal sa o faca pe ascuns si sa nu informeze natiunea de starea ficatilor lui?

Marius Mina said...

anonimo, cand citezi sursa adauga si "Balamuc"