Tuesday, February 22, 2011

De ce m-as lega la cap cu PRM?

Foto:Inpolitics

Crin Antonescu si Victor Ponta au acum motive serioase de extirpare a tumorilor din USL, pina cand formele lor maligne nu ating cote functionabile.

O miscare surpriza care poate compromite total alianta dintre Liberali/Conservatori si Social Democrati. Strategic, alianta dintre PRM si PSD, la nivelul Judetului Ilfov, ridicata la gradul unei miscari politice de exceptie de catre Robert Negoita si recent americanizatul Marean Vanghelie , favorizeaza esecul unei constructii care parea ca dizolva neuronii lui Traian Basescu si spulbera , prin simpatie, visurile Elenei Udrea. Cine jongleaza pe picior reusita USL , isi asuma un mare risc pe termen mediu si lung, acordand o sansa uriasa de supravietuire regimului infractional .
Declaratiile recente cat si comportamenul ambiguu al liderului PRM dau apa la moara celor care s-au opus din start colaborarii intre stanga si dreapta , ca unica solutie de iesire din actuala criza politica, morala si evident, economica. Si un plus vital de munitie pentru Basescu in campania post suspendare.Trucajul regizat de laboratoarele puterii are toate sansele sa-si atinga scopul daca liderii PSD nu sesizeaza capcana la timp . Daca PRM vroia intr-adevar sa sustina opozitia ar fi inceput cu ruperea protocolului de la Primaria Capitalei, cu PDL. Insa toate semnalele devoaleaza un troc abject . Atacurile recente ale lui Vadim Tudor , indreptate strict catre aripa Blaga din PDL , glumitele cu sens unic, pe seama lui Crin Antonescu si a PNL, declaratia de astazi in care sunt atacati cei din UDMR, pentru a arunca in aer orice posibilitate de intelegere intre maghiari si USL, ("Când venim la putere, ungurii vor fi scoşi în ilegalitate, iar mafioţii din UDMR, expulzati"), sunt edificatoare . Vadim pune pe taraba, sprijinul nationalistilor romani, insa cei care au avut ocazia sa vizioneze circul de la evacuarea sediului PRM , au constatat ca numarul celor veniti in sprijinul vanzatorului de vise, nu depasea o suta , majoritatea, angajati si birocratii care isi desfasurau activitatea in locatia respectiva. In mod cert , "strategii " care il ghidoneaza pe tribun au o misiune precisa . Ei vizeaza in primul rand compromiterea opozitiei, infiltarea aliantei si detonarea conservelor la momentul ales de beneficiarii din Modrogan. Antecedentele lui Vadim Tudor nu sunt nici ele foarte incurajatoare , mataniile la adresa lui Basescu cand spera la vicepresedentia Senatului si multe alte ocazii in care prostitutia politica l-au caracterizat ca unul dintre cei mai "accesibili" politicieni postdecembristi. Conjunctura actuala , dosarul penal si riscul de a capota politic la nivel national , coroborat cu interesele Cotrocenilor de a dinamita din interior USL, l-au transformat pe Vadim Tudor, in calul troian .Doar ca, dimensiunea acestei capodopere , l-ar putea lasa pe liderul PRM si fara singurul mijloc de existenta , propriul partid. Apropos de glume politice, sper sa nu-l abandonati la gard pe Gigi Becali si jucaria sa electorala, PNG.

PS :Update : Victor Ponta - ora 18-30 :" PSD nu va mai incheia alte protocoale cu PRM"
Reactia lui Vadim Tudor: "USL e o alianță ridicolă, fără valoare"

27 comments :

Syda said...

Buna analiza

Rovana said...

Nu e un secret de stat , artizanii combinatiilor in PRM si sfatuitorii lui Vadim sunt Marius Marinescu si Codrin Stefanescu. Baietii merg pe mana sigura si contracte de inflitrari, sponsorizate de Ministerul Dezvoltarii. Misiunea lor a fost bine descrisa in textul articolului. Bafta !

Elan said...

PSD nu va mai încheia protocoale de colaborare cu PRM, a anunţat, marţi, Victor Ponta, după ședința Biroului Permanent Naţional. El a reacționat la un comunicat al PRM, semnat de vicepreşedintele Codrin Ştefănescu, în care se preciza că, până în vară, în fiecare judeţ, vor fi finalizate protocoalele de colaborare între cele două formaţiuni. Victor Ponta a fost tranșant, afirmând: "Eu sunt preşedintele PSD şi răspunsul meu este nu".

Anonymous said...

Bai galbejitule acum ti s-a pus pata si pe Vadim?

Anonymous said...

Mariuse,te-ai suparat ca Vadim ti-a facut stapanul fata?

Anonymous said...

fi-ti-ar usl-ul de ras sa ti fie

Syda said...

Ia uitati-va cum scot serpii capul!!!

Silviu said...

Basescu „Te evacuez, maestre, te evacuez până la urmă”

Octavian said...

Huo Ponta!Huo Crin!

Olga said...

Cum i-a tras-o Ponta peste bot,Vadim s-a facut pisoi in interventia de la Antena 3

Rox said...

Ce-a făcut Ponta e frecţie. Trebuie să dispună anularea protocolului de la Ilfov, sub sancţiunea excluderii din PSD.

Szoby Cseh said...

Eu, unul, cunosc un cu totul alt aspect al vieţii lui Soby Cseh: nu acela de colaborator al Securităţii, ci acela de urmărit! Da, da: în Dosarul de Urmărire Informativă pe care mi l-a întocmit, mie, Securitatea şi care numără nu mai puţin de 20 de volume, Soby Cseh nu apare cu nici o Notă referitoare la mine şi la familia mea (deşi eram, aproape zi de zi, împreună), dar el împarte, cot la cot cu mine şi cu Eugen Barbu, statutul de hărţuit, filat, înregistrat etc.
Mai mult decît atît, dar ca interpret al rolului principal al piesei mele de teatru "Toată lumea ştie fotbal", care a avut 6 reprezentaţii la Teatrul "Constantin Tănase", în decembrie 1989, Soby Cseh a suportat mari presiuni din partea Securităţii şi a cenzurii, pentru a elimina cele mai "periculoase" replici - dar el a refuzat, cu mult curaj. Ar fi multe de spus şi, la nevoie, dacă va exista vreun proces la Tribunal, eu mă ofer ca martor şi voi pleda în favoarea nevinovăţiei acestui om remarcabil. Efectiv, sînt revoltat că, la 21 de ani de la "baia de sînge" din decembrie 1989, trecutul nu ne lasă să trăim. Fii tare, Buză de Iepure! Acolo unde te-a pălmuit Mafia, te sărută Cuza Vodă, adică Tribunul!
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
2 februarie 2011

Copyright Tricolorul

Cora said...

Pana la urma cine ill pupa Cuza Tribunul Nebunul sau cel care a vot pt drepturile homosexuallilor in parlamentul european?

Cora said...

Ce libidinos e Vadim,sa pupe obrazul cate fuse-se pupat de Udrea in campanie

Anonymous said...

1. Raspuns la titlu. Pentru procentul de 5%. PDL are nevoie de ele.

2. Acuzi dur: ”prostitutie politica”, R. face acelasi lucru. Stiu ca ai fost suparat pt asta, dar este exact la fel. Tu iti permiti acolo sa fii transant, aici lucrurile sunt mai putin clare si capata - uneori - tonuri de gri. Ma explic mai jos.

3. Indiferent ca vine sau nu si PRM la USL, USL va ramane un partid de stanga, = rebrandingul PSD. Felicitari celor cae au gandit mutarea: i-a dus la 70%. In speta Dl. Iliescu, cred ca el a fost artizanul. Ceea ce il face un patid destul de greu de acceptat, de catre oamenii eminamente de deapta si de aia acestia se mai uita peste gard la PDL.

4. Ungurii nu sunt deloc iubiti pe Dimbovita, e adevarul pur. Pacat, ca sunt administatori foarte buni.

5. Corupti sunt TOTI, nu are sens sa te invat eu...

6. Da si tu un semn cand vii acasa sa te vada omul la okisori. Chiar daca nu ai misiune in contact cu mine, poate ca am ajuns in alte cercuri mai interesante si un schimb de experienta poate fi util... Cine stie, macar de plictiseala.

Relu said...

Sa vedem acum pe cine se mai bazeaza Geoana sa ajunga Presedinta

Anonymous said...

Cartite infiltrate pe langa lideri de partid pt a destabiliza opozitia:
-Viorel Tudorache si Adrian Thiess(Dan Diaconescu)
-Codrin Stefanescu si Marius Marinescu(Vadim)
-Gusa(Vanghelie)
Crin si Diaconu,Ponta si Nastase,dati cu ei de pamant!!!

Razvan said...

Ba,unde vezi tu in acest comunicat,destabizarea opozitiei?
”Referitor la declaratia d-lui deputat Mihai Voicu, conform careia protocoalele incheiate intre PRM si PSD, la nivel local, privesc doar cele doua partide si nu se pune problema includerii PRM in Uniunea Social – Liberala, tin sa-i amintesc purtatorului de cuvant al PNL urmatoarele: PRM nu a cerut si nici macar nu s-a autoinvitat sa faca parte din USL. Este posibil insa, ca, aceste afirmatii ale d-lui Voicu sa fie “interpretate” de membrii si simpatizantii PRM, iar in eventualitatea in care in turul doi al alegerilor prezidentiale va fi nevoie de voturile lor, ii voi aduce aminte, d-lui vicepresedinte PNL, de aceasta neinspirata declaratie.
Totodata, reamintesc si faptul ca protocoalele pe care le incheiem cu PSD in fiecare judet, vor fi finalizate, la nivel national, pana in aceasta vara, ele fiind date de interesul locuitorilor din acele zone si nu de interesul personal al unor lideri. Pentru ca, nu de putine ori, am fost realmente socati sa constatam ca, in cel putin 11 judete, atat in cadrul Consiliilor locale, cat si judetene, colaborarea intre PNL si PDL functioneaza absolut admirabil. Asa ca, d-le Voicu, va sugerez sa nu va mai “feriti” de PRM. Mai bine colaborarea cu un partid radical in a spune adevarul, chiar daca doare, decat prietenia cu anumiti “colegi” de partid care, oficial sunt in Uniunea Social-Liberala, dar, au si adeziuni semnate la Cotroceni sau in Modrogan nr. 22.
Totodata, ii solicit d-lui Crin Antonescu, presedinte PNL sa transmita, in mod oficial, daca declaratia d-lui Mihai Voicu, referitoare la PRM, coincide sau nu cu pozitia sa si a partidului pe care il conduce” se afirmă în comunicatul semnat de vicepreședintele PRM, Codrin Ștefănescu.

adrian said...

Va meritati unii pe altii Marius Mina. Asadar, Vadim n-are nimic mai putin, din punct de vedere moral, decat Ponta si atat de absentul si obositul Antenescu. Sa oppozati bine. Hi, hi, hi!

Lex said...

Vad ca Basescu a inteles mesajul lui Blaga:
Spuneam, evaziunea din zona legume-fructe este de 10 ori mai mare, în cea a produselor energetice de 10 ori mai mare. Poate n-o să vă vină să credeţi, evaziunea cu materiale de construcţie este de 24 de miliarde de lei, apreciată de noi. Deci iată că e front de lucru şi adus bani la buget.
Ma mir ca acesti papagali,mai merg pe mana lui Udrea

Anonymous said...

Cand este vorba de Vadim,UDMR-ul tine coada sus,dar cand vine vorba de Basescu uita
Traian Băsescu: Deci, dacă aţi observat, evit să nominalizez politicieni. Totuşi, o spun perfect responsabil de ceea ce spun, domnul Gyorgy Frunda a avut o poziţie împotriva intereselor României şi nu pentru că este ungur, ci pentru că are de ascuns, probabil, ceva, el şi clientela lui.

Anonymous said...

Cred ca are poze si inregistrari cu voi la "petreceri" cu minore si cu voi can luati mita

Anonymous said...

D-le Vadim.pe Bercea nu-l pupati?

Anonymous said...

Tribunule!Nu te duci sa-ti aperi prietenul tau scump Gaddafi sau era bun doar cand beai ceai cu el?

Itzicbaseanu said...

Bravo Mariuse!...

Anonymous said...

PENTRU O DEMOCRATIE RESPONSABILA IN ROMANIA!

Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una RESPONSABILA, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
1. Trecerea printr-un filtru “IMUNIZATOR” a tuturor celor ce fac politica, astfel incat acestia sa devina imuni, adica sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor sau a bogatilor) sau etnica!
In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “curate si uscate” ar fi ele, deoarece SUNT DIN ALT FILM!
Iar pentru ca politicienii sunt trecuti prin filtrul “IMUNIZATOR” al SOLUTIEI ce se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
Din combinarea alegatorilor, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu politicienii “imunizati”, care le va reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una autentica si sanatoasa, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe politicieni imuni la mizeriile umane!
Asa-zisa democratie de astazi — care rezulta din combinarea dintre politicienii verosi, nesimtiti, lipsiti de patriotism si iresponsabili, alesi pe baza votului bezmetic, in care optiunea pentru vot se datoreaza hazardului — este o insulta la adresa inteligentei romanilor, si serveste DOAR intereselor MAFIOTILOR si ticalosilor de toate categoriile! D.Rizoaica.Tel.0723966732.

Mercedes /Benz/Televizor/Judecator said...

Apropo de protocolul PSD-PRM din Ilfov. Robert Negoita, liderul PSD Ilfov: „e destul de complicat pentru că în Ilfov nu prea există organizaţie a PRM, dar acest protocol este în ideea că o să apară şi apoi vom colabora":))