Wednesday, February 16, 2011

Sorin Blejnar loveste calabrez, Oana Stancu si Adrian Ursu , eliminati din grila



Producatorul general de fonduri negre al partidului stat , lovit in orgoliu cu documente si informatii explozive, ordona prin intermediul serviciilor din subordinea capului de la Cotroceni, anihilarea vocilor incomode din media. Sorin Blejnar, aprozaristul sef al evaziunii si traficului cu legume /fructe, mana dreapta a lui Gheorghe Falca , finantatorul majoritar al campaniei pentru realegerea infractorului si cimentarea pozotiei amifitrioanei de la Dezvoltare si Turism. Daca mai existau dubii in privinta calitatii doctrinare a partidului comandatorului de la Cotroceni, avem acum toate datele necesare rebranduirii finale , transferul prenuptial din internationala socialista in agresiunea ideologica a PPE, happy endingul contureaza perfect un stat eminamente musolinian. Mussolini si consoarta au abdicat la cererea poporului italian.

Realizatorii emisiunii "Ora de foc", Oana Stancu si Adrian Ursu au fost suspendati de pe sticla -
"Cei care, cu câteva zile în urmă, l-au “şifonat” pe dl. Blejnar, preşedintele ANAF, făcându-l să mărturisească implicări suspecte în cazul Baaklini, cei care au supărat-o pe doamna Udrea cu dosarul ALRO, aducând o serie de documente importante din dosar etc."
“Nu știm de ce a fost suspendată emisiunea”, spune Oana Stancu, într-un interviu acordat, în exclusitate, paginademedia.ro.
Fosta realizatoare a emisiunii Ora de foc spune că a primit un email “de 3 randuri și jumătate”, care nu conține nicio explicație.
“Nouă nu ni s-a reproșat niciodată nimic. Nici în legătură cu ratingul, nici profesional, nimic”, a subliniat Oana Stancu.Cât privește informațiile obținute pe surse de paginademedia.ro, conform cărora Sebastian Ghiță (managerul Realitatea TV – n.r) ar fi fost nemulțumit că cei doi realizatori țineau legatura cu Sorin Ovidiu Vîntu, Oana Stancu spune:

“Nu pot să nu constat că această etichetă “oamenii lui Vantu” care au fost daţi afară de la RTV este aceeaşi pe care Traian Băsescu şi cei de la putere s-au străduit să o pună jurnaliştilor de la Realitatea”. Mai multe detalii aici

22 comments :

TANO said...

asta-i tare, nu am mai auzit-o.basescu a pus ghearele pe trustul lui vantu.sa te cred sau nu? nu te cred

Marius Mina said...

@Tano, nu ghearele, serviciile

Si nu de acum, sau d eieri, RTV a fost mereu un hermafrodit jucand la 3 capete in favoarea chiorului. Sau crezi ca invitatia lui Geoana la Vantu s-a comis intamplator?

TANO said...

cum sa joace-n favoarea lui daca toata campania electorala lau injurat in fel si chip.vantu la chemat pe geoana sa-si arate muschii.esti in eroare, incerci sa amesteci apa cu uleiul, fara suparare

Marius Mina said...

Injuraturile i-au facut cel mai mare bine infractorului reales.Lovitura finala cu interventia lui Vantu si capcana intinsa lui Geoana , au umflat panzele pentru frauda din 6 dec

Anonymous said...

VOI sunteti suupaaraati, dar EU ma bucur si nu am nici un complex. Realitatea TV a dezamagit definitiv.
Bv TANO !

A. said...

Delir de cascador batraior...

Anonymous said...

Realitatea TV nu mai este manageriata de Vantu.
A fost data in arenda unui apropiat al PDL: Sebastian Ghita.
Nu ma mira ca s-a actionat la comanda politica.

http://www.adevarul.ro/financiar/media/Vintu_a_dat_in_-arenda-_Realitatea_TV_0_359964644.html

maria said...

Anonimus,
tu nu esti Roxana Iordache?
Cu adevarat o anonima.

Capitan Caplescu said...

Maris Mina -- un tonomat din Pajura.

Dc nu iesi pe strada jigodie ?
Am auzit ca stai in State de frica sa nu iti rup picioarele pe aici.

Marius Mina said...

Piticule(Caplescu) , mai usor cu ciumecareala ca te bag cu capul direct in toaletele tale ecologice

Caplescu said...

Te astept oricand sa ti dau o mama de bataie ...jegosule

Basarica said...

Tot pe surse, nu ? :)

Marius Mina said...

Caplescule, o fi frate cu tine , boschetarule, cand vin te caut , si te gasesc.Pina atunci, mai sapam in arhiva ta personala

Caplescu said...

Haluci-Marius :)

Tzugurel said...

Caplescule, lasa prostiile, hai la mine sa tragem o doza pe sub nara, ca ne ia tineretul prosti

Anonymous said...

cred ca toti si ar dorii un tano da nu k vintu ci tano ca rol intr un film

Caplescu said...

Marius, ce bambilici esti....
Ai un frate in POL?

Mihaela said...

@Tano: si eu sunt de parere ca injuraturile i-au facut bine, stii doar cum se zice si reclama negativa este utila, cam asa este si aici. Injuraturile primite i-au adus un numar mare de voturi.

Anonymous said...

AGENTII LUI BASESCU IN LIBIA !

CNN : IN VARFUL APARATULUI DE SECURITATE GADAFII SUNT FOSTI
AGENTI KGB SI AGENTI AI SERVICIULUI EXTERN ROMAN.

Un scandal declansat de dezvaluirea faptului ca AGENTI ROMANI au antrenat contra bani fortele de securitate libiene ameninta sambata sa afecteze serviciile secrete de la BUCURESTI, SI SITUATIA PRESEDINTELUI BASESCU transmite AFP.
Citand surse din serviciile de securitate, articolul afirma ca presedintele Romaniei si liderul libian Muammar Gaddafi au incheiat in octombrie 2010 un acord de cooperare pentru formarea fortelor de securitate libiene. REUTERS scrisese vineri ca la aceste stagii de pregatire au participat 30 DE AGENTI SIE , deasrmenea .... comando special de interventie al politiei, sau ai unitatilor antitero si chiar soldati. Participarea avea loc in timpul concendiilor si presupunea o remuneratie consistenta. Potrivit informatiilor obtinute de presa, politistii obtineau pana la 15.000 de euro pentru aceste activitati si chiar 50.000 daca misiunea era de mai multe luni. O alta modalitate de plata consta in concedii in Tunisia.

Judith said...

anonimule,
tu esti100% Horvath...

Anonymous said...

Anonimus esti extraordinar. Sincer nu pot sa cred ceea ce aud si vad in media si nu numai de ceva timp incoace..Orare chiar atat de dulce sa fie ciolanul pentru care se duc atatea "batalii" sau este vorba de siguranta celor care sunt la putere si de libertatea lor? Dupa parerea mea umila cred ca nu stiu pe ce lume traiesc... O sa vada ei cand vor fi alegerile care va fi taxa pentru tot ceea ce fac...

alina motoc said...

Anonimus esti extraordinar. Sincer nu pot sa cred ceea ce aud si vad in media si nu numai de ceva timp incoace..Orare chiar atat de dulce sa fie ciolanul pentru care se duc atatea "batalii" sau este vorba de siguranta celor care sunt la putere si de libertatea lor? Dupa parerea mea umila cred ca nu stiu pe ce lume traiesc... O sa vada ei cand vor fi alegerile care va fi taxa pentru tot ceea ce fac...