Friday, June 10, 2011

Referendumul pentru Bucuresti , o palma peste botul Elenei Udrea


Cauza renuntarii la referendumul care urma sa aplice sau nu poftele Elenei Udrea de a stapani financiar Capitala, consta in doua motive care nu au transpirat inca in media .
Rezultatele unor studii de piata executate la cererea expresa a puterii, care inregistrau o prezenta la urne nu mai mult de 7-8% , dintre care , 5% ar fi anulat buletinul de vot .
Anticipand rezultatul catastrofal, Elena Udrea l-a convocat imediat pe Sorin Oprescu la o discutie in urma careia s-a stabilit ca referendumul sa fie anulat.
La rugamintile Elenei Udrea, Traian Basescu s-a deplasat personal la Primaria Capitalei pentru a garanta evitarea esecului electoral pe care Udrea si PDL l-ar fi contorizat in propria ograda daca consultarea cetatenilor Bucurestiului s-ar fi consumat conform programului stabilit.

Potrivit pesurse.ro, la intalnirea organizata astazi la Primaria Capitalei, Basescu i-a criticat dur în cadrul întalnirii de dimineata pe viceprimarul si pe presedintele CGMB, Mircea Raicu si respectiv Calin Murg, ambii de la PDL, pentru inabilitatea de care au dat dovada în a promova un asa hal de referendum. Le-a pus în vedere celor de la PDL sa îsi retraga din Parlament toate legile si amendamentele referitoare la desfiintarea sectoarelor.

16 comments :

Anonymous said...

Bietul Murg. Mi-e vecin. L-am vazut recent, era asa de fiert si abatut sarmanul. :)
S-a enervat Marinarul pe pedelei si scoate flacari. Tztztz. Capitala e 99,9% anti PDL. Dar nu asa elegant si diplomatic, cu spume, frate...

Anonymous said...

Cati ar mai fi ramas in pdl,dupa un rezultat de 3% in Bucuresti?Numai fulgi ramnea din Udrea

Matilda said...

Aşa oameni şi-au înscris pe listele de consilieri, aşa rezultate au !
De la capul partidului, pînă la coadă, toţi nişte idioţi !

Erhan said...

PDL merge incet dar sigur pe ultimul drum indicat de groparul Basescu

Sandu said...

Praful si pulberea sa se aleaga de ei

Anonymous said...

BASESCU DICTATOR IN DEVENIRE,CRIMINAL SI IMBARLIGATOR AL NATIEI ROMANE IN PREZENT,POSIBIL IN VIITOR(TERMEN DEPUNERE BASESCU IN CELULA -1 LUNA-2 ANI) CHIRIAS CELULA IN STATIUNEA BALNEO-CLIMACURISTICA JILAVA . ARE REZERVAT APARTAMENT PREZIDENTIAL,ASIGURAT CU SISTEME MODERNE DE SECURITATE SI GRILAJE GROASE...I SE PERMITE UNA DATA PE LUNA MASEUR CURIST SI POZE PORNO CU LEANA MANDRA LUI...I SE VOR PERMITE CARTI DE CITIT GEN OFFF...FLOTA MEA....CUM SA VINZI NAVE NOI LA PRET DE SCRAP...UIMITOARELE AVENTURI ALE JAPCALAGIILOR FLOTANGII IDU SI MARINESCU&COMP..DE ASEMENEA I SE VA PERMITE LENUTEI DE LA SECTIA DE FEMEI JILAVA SA II FACA VIZITE NOCTURNE INTRU ALINAREA PARTII DE CORP CARE II SI POARTA NUMELE ,ALINARE NECESARA IN URMA MASAJULUI IN-CURISTIC PE CARE IL VA ADMINISTRA UN MASEUR CUR-ALIFICAT DE LA ORGANIZATIA NON-GUVERNAMENTALA CURISTICA ACCEPT ,REPREZENTATA DE DOMNUL PROF.UNIV.DR.DOCENT IN TEHNICA CURISMULUI BUHU.CUR.CEANU

Syda said...

Madalin Voicu'Elena Udrea este de etnie rroma'

David said...

Cu gurita asta mica,vrrea Udrea sa inghita 6 sectoare?

Anonymous said...

Udrea,fi barbata,candideaza la primaria capitalei.Nu esti prsedinte Pdl Bucuresti!? Si atunci,ce mai astepti?

Laurentiu said...

Matilda,
in spatele gospodinei din tine sta ascuns un filosof. Da e cam adanc ascuns ...

Anonymous said...

Laurentiule.tu cand iesi din Udrea?

Edgar said...

In spatele Udrei sta ascunsa o mica prostituata , mai devreme sau mai tarziu isi dau arama pe buze, satanistii astia de la PDL

Anonymous said...

Apăraţi istoria românilor !!! SEMNEAZĂ ŞI DĂ MAI DEPARTE !
(http://emilia-corbu.blogspot.com)

www.petitieonline.com/forum/15965

Anonymous said...

Lasati-o pe Udrea, va pierdeti in nimicuri. Legea Capitalei va fi votata cum vrea PDL in Parlament...De-aia nu s-au mai obosit cu referendum-ul. Cat timp au majoritate pot face ABSLOTUT TOT CE VOR. Cu sau fara comentariile sarcastice inutile.

RAUL said...

ACUM DUPA DECIZIA RESPECTABILA A CURTII CONSTITUTIONALE DE RESPINGERE A PROIECTULUI ILEGAL DE INCERCARE DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI(CARE ORICUM NU AVEA SORTI DE IZBANDA DECAT SCOP PROPAGANDISTIC ELECTORAL) VA
TREBUI CUMVA...SA FACEM CEVA NOI ROMANII....PROTESTE MASIVE IN FATA COTROCENILOR, SI SA IL INDEPARTAM PE ACEST CRIMINAL MAFIOT AL NATIEI ROMANE PE NUME(IMI VINE SA VOMIT CAND II ROSTESC NUMELE)TRAIAN BASESCU SI CLICA SA.DIN CE IN CE MAI MULT COMPORTAMENTUL SI OBIECTIVELE POLITICE ALE ACESTUI INDIVID SEAMANA CU CELE ALE FOSTULUI DICTATOR CHILIAN AUGUSTO PINOCHET SAU ALE DICTATORULUI SPANIOL FRANCO. OARE ACEASTA UNIUNE EUROPEANA CHIAR ESTE DEMOCRATICA CU POLITICI SOCIALE SAU SE TINDE SPRE ACCEPTAREA IN SANUL UE A DICTATORILOR IN DEVENIRE GEN PINOCHET SI SE EXPERIMENTEAZA PENTRU INCEPUT CU ACEST MAFIOT T.BASESCU????DACA NU SE VA PRODUCE O REACTIE DURA DE PROTEST IN URMATOARELE LUNI ATUNCI PUTEM CELEBRA INSTAURAREA PRIMEI FORME DE DICTATURA INTR-O TARA A UE,SI ALTFEL INTREBANDU-NE DACA UE ESTE CHIAR O UNIUNE DEMOCRATICA SI SOCIALA SAU O DICTATURA IN DEVENIRE CU INCEPUT EXPERIMENTAL IN ROMANIA PRIN T.BASESCU.

Anonymous said...

Mariuse,

o punem de-o Revolutie?
SimP