Sunday, January 15, 2012

Romania, Trezeste-te !

Solutia Finala- Greva Generala , paralizarea totala a unui regim utopic de sorginte fascistoida

Scanteia care a aprins decaderea regimului infractional Basescu , demonstreaza cat "rasism" zace in ADN ul romanilor...



Emil Cioran: “Revoluţiile se fac de jos în sus. Convoiul maselor este un aspect dintre cele mai dramatice, din cîte le oferă istoria. Capetele palide de foame, transfigurate de mizerie, cu aspect de sfinţenie criminală, sînt bazele pe care, de cînd e lumea, s-a construit o ordine nouă. Răsturnările s-au făcut în numele mizeriei şi împotriva ei.“

Ce surpriza va pregateste Basescu
Starea de Urgenta

Starea de urgenta este instituita de presedintele Romaniei si reprezinta ansamblul de masuri cu caracter politic, economic, social si de origine publica, instituit in intreaga tara sau in anumite zone ori in unele unitati administrativ-teritoriale, in urmatoarele situatii:
a) existenta unor amenintari la adresa sigurantei nationale sau democratiei constitutionale, ceea ce face necesara apararea institutiilor statului de drept si mentinerea sau restabilirea starii de legalitate;
Art. 7 al legii prevede ca:
(1) La instituirea starii de asediu sau a starii de urgenta, unele atributii ale administratiei publice centrale de specialitate si ale administratiei publice locale trec in competenta autoritatilor militare si a altor autoritati publice, prevazute in decretul de instituire a starii de asediu sau de urgenta.
(2) Autoritatile civile ale administratiei publice continua exercitarea atributiilor care nu au fost transferate autoritatilor prevazute la alin. (1) si au obligatia de a acorda sprijin acestora."
Potrivit Constitutiei, art. 93, "Presedintele Romaniei insituie, potrivit legii, starea de asediu sau starea de urgenta in intreaga tara ori in unele unitati administrativ-teritoriale si solicita Parlamentului incuviintarea masurii adoptate, in cel mult cinci zile de la luarea acesteia".

10 comments :

Matilda said...

Rasism ?

Marius Mina said...

N-ai intels sensul , Matilda ;-)

Serban said...

Ar avea totusi o mare problema aici - nu se poate baza decat pe jandarmerie si serviciile de informatii ca sa subjuge tara. Politia si Armata mai mult ca sigur ca ii vor da cu flit.

Marius Mina said...

Nici serviciile nu-l mai suporta

Cristina said...

Ar trebui un simbol, ceva de pus in piept care sa arate ca si noi suntem cu inima alaturi de protestatari, am face un drum si pana la consulat.

Stejarul said...

La Cluj manifestantii au scandat: “PDL şi USL, aceeaşi mizerie”.

USL e compromis. PNL –PC au intrat intr-o cocleala in care, sa strige “Jos Basescu” au nevoie de aprobare de la sobolanii rosii… ironic deoarece jmekerii din PSD si portocalii sunt impreuna la guvernare .Basescu nu a avut destui “oameni” si i-a imprumutat treptat de la PSD. Au coclit in 2006 o alianta “pe sub masa” cu Grupul de la Cluj convenind sa imparta puterea. Grupul de la Cluj a luat (treptat) procuratura generala, SRIul, DNAul si primul ministru iar PDLacii restul. Pentru realizarea planurilor lor au inscenat rapirea din Iraq urmata de demisii si numiri “pe spranceana”.
Grupul de la Cluj au pus umarul la castigarea alegerilor de catre matroz in 2009. Baconski, amicul famigliei Maior, a pus la picioarele matrozului “votul atomic” care nu numai ca le-a asigurat Grupului de la Cluj mentinerea “fotoliilor” din SRI, DNA, procuratura, PM, ci a dus si la rasturnarea lui Geoana si numirea imberbului finut ponta la conducerea magaoaiei PSD. Grupul de la Cluj a ajuns astfel la conducerea Ciumei Rosii. Odata acolo, prin formarea USL, detine controlul si asupra opozitiei facand tot ce le-a stat in putinta sa mentina regimul basescu la putere:
1. USL au mers tacticosi la serviciu/Parlament desi minoritari intr-un parlament pe post de “bibelou” cu atatea asumari de raspundere. La intelegere cu PSDul, PDLacii mai lasau ca opozitia sa castige ici colo cate o mica victorie ca sa poata USL justifica prezenta lor in Parlament. Un joc mojic pentru adormirea maselor. Se pare ca oamenii simpli nu au cazut in cursa, iar la ora actuala multi dintre ei sanctioneaza USLul pentru inactiune.
2. La semnalele alarmante ale guvernului ca bugetul pe 2012 e o “catastrofa” care ar putea declansa miscari de mase, PSDul se impusca in aripa si “doneaza” sefia Senatului cu scopul de a face imposibila suspendarea presedintelui de catre opozitie la vremuri de rastriste.
3. Cand “strada” le-o ia inainte si cere raspicat demisia lui basescu, imberbul ponta dispare undeva prin Europa nu inainte sa arunce peste umar o oferta “sedativa” de colaborare cu puterea pe tema Legii Mortii , Iliescu si-a amintit ca are un polip pe undeva si a mers la spital sa si-l puna in ghips (reteta stanculescu) iar Crin ramane singur sa se lupte cu “lanturile”/aprobarile USL in dorinta de a se solidariza cu amarastenii revoltati. (sugestive declaratiile initiale ale lui Crin in numele PNL)

Oamenii nu mai suporta regimul basescu dar nu au incredere nici in opozitie. Au iesit initial in strada pentru un om cinsitit umilit de catre Tartorele cu Ghicitori…care in plina criza economica ne testeaza “glanda ghicitului”… “Ghici ghicitoarea mea!” Nimic mai stupid! Se vede ca duce lipsa de consilieri…
Acesti oameni iesiti in strada vor sa demoleze totul si au nevoie de un simbol sa poata “construi” ceva in loc . Din pacate, opozitia nu poseda asa ceva.
Cei de buna credinta din opozitie, e timpul sa-si recunoasca neputinta si sa sustina acel simbol in care romanii si-ar pune increderea : REGELE MIHAI!
E timpul ca Romania sa redevina ce a fost, o monarhie, astfel intrand cu fruntea sus in Europa!
E timpul sa cerem reinstaurarea Monarhiei! Oamenii nu mai au incredere in politicieni. S-au perindat DIN 89 INCOACE toate culorile la conducerea tarii cu acelasi scop:JAF SI GENOCID si cu acelasi rezultat: MIZERIE ECONOMICA SI DESCONSIDERARE INTERNATIONALA .
“Bateti fierul cat e cald”, domnilor: Crin Antonescu si Daniel Constantin, organizati mitinguri anti-basescu si pro-Monarhie! Nu mai aveti ce pierde.

Amanta preşedintelui Norvegiei said...

Stejare, de ce pui tu botul la cârligele puterii? Nu-ţi dai seama că e un slogan lansat de propagandiştii portocalii, în tentativa disperată de a-şi salva pielea?

Anonymous said...

Marius, nu ne spui ce mai face Blejnar? Io n-am mai auzit nimik de el.

Basarica said...

Si daca protestele sunt puse la cale tocmai de el ?

Solayo said...

Ce parere aveti de proiectul acesta? L-am gasit pe blog-ul lui Marian Petrache http://www.marianpetrache.ro/alegeri-la-doi-ani-dezbatere