Sunday, March 24, 2013

Tabara Chiliman se misca popular

Tabara Chiliman s-ar misca popular . Nicio surpriza. De cand si-a bagat Basescu coada in sufletul batranului liberal, lucrurile au luat-o razna spre padure. Infiltratiile s-au produs in urma cu cca 2 ani. Prin intermediul fostului consilier al lui Tariceanu, Dan Andronic , au fost plantati doi "specialisti" in comunicare in sanul PNL Bucuresti , condus  de Chiliman. . Toate discursurile, activitatea "social media" , controlata si lucrata de Alex si Alin , virusii plantati de fostul colaborator al sotiei lui Vantu, in camara lui Chiliman. Iesirile pe sticla labeunu si restul reteveurilor basiste , au fost negociate si regizate de Andronic . Nu intamplator antijocul din timpul referendumul pentru suspendarea infractorului, edilul de la Sect. 1 si-a trimis colaboratorii in minivacanta, in Bulgaria. In campanie de anul trecut, inaintea alegerilor generale, Tariceanu , Chiliman si altii, au onorat cu prezenta un soi de conventie a "fortei civice" in care si-au luat angajamentul ca-l vor rejecta pe Antonescu , imediat dupa parlamentare. Intre timp, proiectul lui Chiliman a inceput sa prinda contur. Si-a delegat seful tineretului liberal TNL Sector 1 , indreptandu-i cu arme si bagaje spre alianta lui Ungureanu si Pavelescu.
La nasterea avortonului politic, majoritatea membrilor noii miscari lascive, era formata din fosti tineri liberali, transfugi , condusi de "Oaie" (fostul presednte TNL Sector 1). Relatiile de buna colaborare dintre Chiliman si Elena Udrea sunt de notorietate , firmele PDL au prestat la greu pe banii contribuabililor Sectorului 1 . Mafia  imobiliara  pe care Chiliman o pomenea, cu spume la gura, in campania pentru realegere , se simte  ca un banc de rechini albi,  in Atlantic, in ograda luptatorului pentru drepturile DNA.
Din informatii obtinute la prima mama, Andrei Chiliman si un grup restrans de parlamentari liberali, negociaza cu Elena Udrea intarirea ultimei miscari populare din istoria lui Traian Basescu. Si nu de ieri, de azi...
@  Succesuri !

1 comment :

cronicas said...

toate partidele noastre sunt avortonuri