Thursday, June 13, 2013

Servieta Diplomat te face detasat - Claudiu Lucaci, propus pentru postul de consul al Romaniei la New York


 Directorul Stirilor TVR, Claudiu Lucaci, a declarat joi pentru HotNews.ro ca a primit o propunere din partea MAE pentru postul de consul al Romaniei la New York si ca asteapta, in prezent, detalii privind procedurile in acest sens. Intrebat daca Ministerul Afacerilor Externe i-a facut o astfel de propunere, el a spus: "Da, am primit o propunere. Urmeaza ca MAE sa-mi comunice detaliile privind procedura oficiala". El a oferit acelasi raspuns si cand a fost intrebat daca va accepta aceasta propunere.Intrebat daca va ocupa acest post prin detasare de la TVR, in cazul in care va fi numit in functie, el a precizat ca detasarea este formula curenta pentru astfel de numiri.#hotnews.ro
Hotararea de guvern  privind numirea lui Lucaci in functia de Consul general al Romaniei la New York nu a fost pe ordinea de zi nici in comunicatul de dupa sedinta. Intrebare legitima : Este Claudiu Lucaci ofiter acoperit al SIE sau doar o scula a serviciilor trimisa la produs pagube ?
UPDATE : Surse din lumea serviciilor  au confirmat numirea intempestiva a D-lui Claudiu Lucaci   dar si-au declinat  aportul    . Interventia pentru trimiterea  lui Lucaci la New York ar fi fost  facuta exclusiv de  dl Robert Cazanciuc . Explicatia  ar putea veni din "intamplarea" ca dl Lucaci a fost  acreditat ani de zile  reporter la Justitie unde  se pare ca si-a legat stranse prietenii fara TVA. In raportul MAE de rechemare in tara al fostului consul general al Romaniei la Los Angeles , excelenta sa, dl. Claudiu Lucaci stau la umbra niste scheletoane superbe. De la curvasareli si trafic de influenta  si  "duty free -uri" pina la D-zeu si 4 etaje mai sus ...In perioada cand activa  la Consulatul General din Los Angeles , aflat in vizita la New York, Claudiu Lucaci a fost retinut de politia new yorkeza si  salvat   prin interventia  Consulului  General de la New York, Gheorghe Dimitrescu,  la Departamentul de Stat American.
Asteptam provincia @

Servieta Diplomat te face tehnocrat - astazi Claudiu Lucaci

Ce stim si ce nu stim despre Claudiu Lucaci , nume real Lukacsi ? -  In primul rand, nu si-a terminat  niciun mandat  pe unde a fost instalat , prin interventii , sa functioneze .  A plecat de peste tot   cu strigaturi si belele .
De ce? Nu ma intrebati, e plin internetul de acuzatii si fapte la adresa  fotomodelului din imagine.
Singura  intrebare pe care orice om normal la cap si-o poate pune este : daca l-au rechemat de la post  din motive  "tehnice"  cum se justifica retrimir terea individului  pe aceeasi functie, in acelasi mediu, kakaia diplomatia ? 
Caracteristici organice  : extrem de flexibil ,  cladit pe fundamentul  tranzitiei viermelui de matase spre camasa  Versace . Racordat in mai toate guvernarile post '89, in special dupa '96. Ambitios, fara scrupule, cameleonic si cu simtul frumosului adanc infipt in interesul personal. O replica balcanica  a liderului contrafacut, ridicat de sistem si nu de putine ori, pe spatele sexului frumos. Ridicat de fosta sotie si  tinut pe life support de amfitrioanele care i-au jurat credinta vesnica  pina la capatul tunelului si pe care nu s-a jenat sa le arunce sub troleibus  imediat dupa ce si-a  atins scopurile. Cununat de nasul lui Ponta, Gabriel Oprea , n-a avut noroc in casnicie ...
* Fosta sotie, Lavinia Lucaci este doar una dintre victimele  impostorului  pregatit sa reprezinte Romania peste hotare. 
 Femeia s-a saturat de jocurile murdare si infidelitatile dovedite , dupa ce fusese consul general la Los Angeles, unde< gura targului spune> ca si-ar fi luat in dotare  o alta persoana de sex feminin  din afara casatoriei, Ioana Tiganescu.  De acolo a fost rechemat in tara pentru diverse fapte care contraveneau statutului diplomatic printre care  si trafic cu tigari achiztionate in regim dute free de la magazinul diplomatic , comercializate apoi la pret dublu fata de cel de achizitie.
Duplicitarul locuieste in continuare cu fosta sotie si fiica , undeva in Dorobanti. Probabil  e mai confortabil  si da bine la imagine.  Concediile si le organizeaza ca la carte, o tura cu fosta sotie si fiica,  alta cu "asistenta" de regie.
Ajuns in TVR , scandalurile curg, acuzat de destrabalari pe banul public, hartuire sexuala  (Claudiu Lucaci, seful stirilor TVR, acuzat de hartuire sexuala ) si alte matrapazlacuri  pe care le voi dezvolta  in continuarea serialului. 
In proiectul sau de viitor , Claudiu Lucaci a modificat distributia  rolurilor, noua achizitie in materie de  combinatii este vedeta SNSPA si Presedinta Asociatiei Pro Democratia- Bucuresti,  Viviana Anghel. Un produs  marca -Marius Pieleanu , infipta, conform traditiei ,  in  locul potrivit  si promovata ca atare   prin TVR ul  d-lui Lucaci , examene dulci in MAE , diverse relatii acoperite cu serviciile din dotarea  "sigurantei  nationale". Lucaci trage  sfori  sa o ia cu  el pe o functie oarecare  din panoplia MAE . La TVR  a provocat un scandal urias cand Viviana Anghel  a fost "introdusa" in comisia de selectie, trimisa   ulterior  la plimbare de  Elvis Claudiu Saftoiu.

Jurnalistul Claudiu Lucaci a fost, printre altele, purtător de cuvânt al cabinetului Năstase (2001-2003), apoi   șef pe comunicare la Ministerul Tineretului condus de Monica Iacob Ridzi. -  Pagina de Media . 
A depus marturie impotriva sefei si s-a ales cu imunitate plus avantaje - curand va fi trimis la loc in diplomatie pentru ca omul e supercalificat si bine protejat de servicii  si relatii intense  la varful guvernului Romaniei .
 In lumea celor care nu prea cuvanta , Claudiu Lukacsi si partenera sunt suspectati  ca ar fi implicati intr-o retea  secreta  de spalare a banilor  prin intermediul unor firme  din afara (SUA) , posibil conectate la  diverse personaje din Serviciul de Informatii Externe.  >.  In 2011 , in afara salariului obtinut din productia unei emisiuni obsucre pe TVR 3 (8000 roni / luna) mai  ocupa si postul de consultant  pe comunicare al presedintelui  Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor .  

8 comments :

STS said...

O fi si Claudiu Lucaci tot de la Unitatea "U" Fantome , racolat odata cu Ponta ...

ELVIS said...

seful Directiei Emisiuni Informtive si Sport este acuzat de trei subalterne ca le-ar fi hartuit sexual. Plangerile impotriva lui Claudiu Lucaci au fost depuse in urma cu aproximativ doua luni la cabinetul lui Claudiu Saftoiu, dar nu exista un raspuns pentru moment. La solicitarea jurnalistilor , Departamentul de Comunicare al TVR a raspuns ca “exista cateva sesizari care se afla in curs de solutionare. Este vorba de o problema interna si orice comentariu pe marginea acestui subiect, pana la finalizarea cercetarilor, nu isi are rostul“.

Abonat TVR said...

“Sesizare – Doresc să vă aduc în atenție un fapt deosebit de grav petrecut în TVR. Directorul Interimar DEI ,Claudiu Lucaci, îsi petrece vacanța, sub acoperire de delegatie, la Barcelona pe banii institutiei care i-a oferit scaunul de director. Celebra deplasare aprobata de dnul Saftoiu s-a petrecut in noiembrie 2012, in perioada 13-18 noiembrie. Domnul Lucaci a fost insotit in deplasarea platita de TVR de amanta sa, Viviana Anghel, fiind cazati la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Europa si anume Hotel W Barcelona, camera la etajul 22 unde o noapte costa aprox 500 de euro. Domnul Lucaci nu a facut un secret din aceasta calatorie, in aceeasi perioada scriind despre ea pe blogul personal. Un singur lucru a uitat sa mentioneze domnul Lucaci : calatoria era platita de TVR, implicit de abonati, intr-o perioada in care austeritatea este cuvantul de ordine in institutie. Fotografiile care dovedesc aceasta deplasare au fost facute publice de amanta dnului Lucaci pe siteul de socializare Facebook, in vazul tuturor. Ca ironia sa fie completa, domnul Lucaci i-a dat si like. Legatura dintre Lucaci si Viviana Anghel este una de notorietate, aceasta fiind in octombrie propusa si in comisiile de evaluare, fiind o prezenta constanta la emisiunile DEI . Despre legatura lor s-a scris aici . Avand in vedere situatia critica in care Televiziunea Romana se afla, eu in calitate de platitor de abonament cer o ancheta in acest caz. Este inadmisbil ca un director TVR , in plina perioada de criza, sa isi duca in vacanta, pe banii institutiei, amanta. Daca a fost o deplasare in calitate oficiala, atunci ce cauta dra Viviana Anghel in acea deplasare? Din cate stim dumneai nu detine nicio functie publica in TVR. Dincolo de criza profunda in care TVR se afla, avem in fata un caz de sfidare. Atat la adresa angajatilor cat si la adresa platitorilor de abonament, singura sursa de venit viabila pe care institutia TVR o are. In atasament va rog sa gasiti dovezile a ceea ce sustin. Rog a se lua masurile cuvenite! Cu stima, Platitor de abonament TVR”.

Stulea said...

americanii-s de vina ..futu-l in gura sa-l fut *hahahahah

Sam said...

A facut si asta scoala pe puncte, are un doctorat in sociologie, inceput cu un an inainte de a termina facultatea de...constructii, terminat in acelasi an cu scoala de studii politice si un "master, defense & national security" luat tot cu un an inaintea terminarii facultatii...-La vremuri noi, securisti noi

Nu stiu cum poti sa-ncepi un doctorat inainte de a termina o facultate si cum poti sa-l termini inainte de a avea un master!?...

Robert Horvath said...


@ Stimate domn Mina
Va multumes mult pentru informatii. Extrem de folositoare. Cu toata lipsa de modestie consider ca
am fost un factor determinant in aceasta numire.
Cu ganduri din nou bune si respect.

DEVARTES FILM INTERNATIONAL
New York – Tokyo
prezinta
IN GURA LUPILOR
(In The Mouth of Wolves)
un film document
ROBERT HORVATH DEVA

https://vimeo.com/68411388

Cu participarea extraodinara a securitatii
romane si a clasei politice care mentine
in libertate de 23 de ani pe
DAN VOICULESCU

– dupa vizionare cititi materialul explicativ -
Deschideti : Robert Horvath Deva blog
http://devanewyork.blogspot.com/

Ultima ora : Dupa prezentarea filmului la FBI a avut loc un protest al Ambasadei SUA adresat guvernului roman si la
 cateva ore Ambasadorul Japoniei s-a adresat presedintelui Basescu.

https://vimeo.com/68411388

Rezultatul ….o sedinta extraordinara a guvernului Ponta
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, pe baza unei propuneri din partea MAE, numirea in functia de consul general al Romaniei la New York a lui Claudiu Lucaci, directorul Stirilor TVR,


Robert Horvath said...

Draga poate din nou amic
Fiind o problema care necesita colaborare
cer o favoare. Numai una.
Vreau sa postez pe Blogul Roxana Iordache acest
anunt. Nu reusesc.

https://vimeo.com/68411388

Cu participarea extraodinara a securitatii
romane si a clasei politice care mentine
in libertate de 23 de ani pe
DAN VOICULESCU

– dupa vizionare cititi materialul explicativ -
Deschideti : Robert Horvath Deva blog
http://devanewyork.blogspot.com/

Ultima ora : Dupa prezentarea filmului la FBI a avut loc un protest al Ambasadei SUA adresat guvernului roman si la
 cateva ore Ambasadorul Japoniei s-a adresat presedintelui Basescu.

https://vimeo.com/68411388

Rezultatul ….o sedinta extraordinara a guvernului Ponta
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, pe baza unei propuneri din partea MAE, numirea in functia de consul general al Romaniei la New York a lui Claudiu Lucaci, directorul Stirilor TVR,

Robert Horvath said...

NEW YORK MAGAZIN DEDICA O PAGINA INTREAGA
LUI CLAUDIU LUCACI.
Rusinos......