Thursday, July 11, 2013

Fenomenul Ponta si gaozarul de conjunctura

Cand aud vocile responsaibile vorbind despre  "domnul prim ministru", "premierul Ponta", ma gandesc ca nu i-as fi dat un chiosc de inghetata pe mana filfizonului.. Il baga in faliment in 24 de ore ...

1. Deontologii pestelui pe uscat au sarit peste stirea de mai jos din respect pentru limba franceza si cafeaua cu lapte. @ Victoras iar ai umplut-o de sange vienez ...-
 " Prezent într-o vizită oficială la Bucureşti, premierul francez Jean-Marc Ayrault, a prezentat poziţia negativă a ţării sale în privinţa exploatării gazelor de şist. Ȋn replică, Victor Ponta le-a solicitat traducătorilor, râzând, să nu mai traducă afirmaţia oficialului francez."
2. Viktor Orban, în Parlamentul European: “Nu voi accepta să îmi transformaţi ţara într-o colonie, Ungaria se autofinanteaza ”! - Si-o da seama Ponta care e diferenta intre om politic cu testicole  si gaozar de conjunctura cu fusta  si tocuri de 12 ?

1 comment :

Roxana Iordache said...

Da, s-a făcut totul ca să nu se comenteze.O să profit de ziua Franţei. :)

De-asta i-a sărit PSD-ul în cap lui Crin când a zis că Orban Viktor poate fi un model de lider naţional, care îşi apără ţara. Că a fost un nemernic la referendum s-a putut din cauză că Ponta l-a lăsat.