Tuesday, July 16, 2013

Scrisoarea penibilului Chiliman catre Oana Costescu


Nu reuseam sa ineleg de ce, Andrei Chiliman, un om respectabil, liberal vechi nu fraude umane care bantuie/ la avantaj / toate partidele romanesti, a fost impins spre tradarea PNL in favoarea  parazitilor  basisti din aripa  Reginei Moravurilor , Elena Udrea.
Drama lui Chiliman a inceput odata cu arestarea secretarului general al primariei , Bogdan Grigorescu . Combinat in fraude cu terenuri, retrocedari, veterani de razboi si alte acadele financiare, cu Oana Costescu , "cancerul PNL Sect.1" cum obisnuia s-o numeasca Bogdan Olteanu, devenit de curand colaborator apropiat al combinatoarei.
Arestat de procurorii DNA, Bogdan Grigorescu "transpira" in ancheta si o da in primire pe matroana combinatiilor din primaria Sect 1, Oana Costescu. Agatata de organe, Oana  accepta colaborarea la schimb cu libertatea ei si a  complicelui Grigorescu. Intelegerea cu  autoritatile a fost una simpla, sa  caute metode si motive de  implicarea lui Andrei Chiliman si a lui Vlad Moisescu in activitati infractionale, orice i-ar fi putut face  pe cei doi grei liberali, clientii sistemului . Moisescu, un liberal  la fel de vechi ca si Chiliman, bun strateg si echilibrat, cade in capcana escroacei  care-l santajeaza cu niste materiale video compromitatoare, filmate undeva in afara tarii in anturaje nu tocmai ortodoxe, cu fete.
De materiale video ar putea beneficia si adversarii Oanei Costescu daca ar sti unde sa scormoneasca (daca aveti nevoie de sprijin logistic, contactati-ma) ... Un amanunt important , dupa arestarea lui Bogdan Grigorescu, singura persoana care l-a vizitat in arest a fost Oana Costescu , numele ei este inregistrat in documentele oficiale ca  vizitator  al arestatului . 
  Lui Andrei Chiliman  i-au confectionat stampila cu semnatura in facsimil  si au abuzat-o din greu fara stirea primarului. I-au bagat sub nas documente la semnat, aprobari pe care   le-a semnat ca primarul, fara sa stie  ca i se intindeau capcane dupa capcane  , transformandu-l din cel mai popular si corect primar liberal , intr-un potential infractor. Se vorbeste si despre un santaj pe care Oana Costescu il practica asupra  sotiei lui Andrei Chiliman . Firme, arhitectura, aprobari etc.
Incepand de anul trecut, Oana Costescu a primit ordin de la "justitia basista"  sa pregateasca fracturarea PNL. Relatia ei cu Elena Udrea ( " Fai, fata  fai "..) si firmele controlate de PDL in sectorul 1 este de notorietate.  Momentul adevarului  a fost infiintarea "Initiativei Romania Liberala" care trebuia sa coopteze toti liberalii basisti , santajati sau infometati, dornici de  aventuri politico- financiare si profituri rapide din bugetul primariei Sect 1. 
 -  Andrei Chiliman a intrat de mult intr-o faza  acuta de depresie, a fost vazut de cateva ori plangand singur , cu capul pe birou. Vlad Moisescu s-a aplecat  pe tarie, nu se mai desparte de sticla de Whiskey de cand a dat  blestemul Oanei peste el. A devenit  alcolic, tremura, a devenit incoerent si a slabit ca un ogar afgan  fara stapan. Cand  te vinzi ieftin, platesti scump. Pentru ca iesirea  din viata publica  se face , in cazuri similare, pe usa din dos , cu noada fracturata . 
Scrisoarea trimisa  in sectorul 1 de catre aghiotantii lui Chiliman este tot opera  Oanei Costescu si a grupului de  fosti taranisti "imblanziti" de servicii (ceata lui Pitigoi)  din subordinea  infractoarei . Cu sprijinul logistic al lui Alin Bogdan, agentul  orange  infiltrat de escrocul  Dan Andronic , in coasta lui Chiliman.
De obicei soarta "colaboratorilor" si a "coabitantilor" este  pecetluita sa se termine  rau pentru  cei care au ales  sa-si vanda  tovarasii de drum... Nimeni nu scapa, nici santajista penala , Oana Costescu   , nici prietena  Udrea, nici macar infractorul de la Cotroceni... 

Unora le scrie(gratis) , altora le baga milioane de euro in conturi,la discretia Oanei Costescu ,  ii duce in excursii prin strainataturi , pe banii prostilor .. Aflu ca in curand , ŞCOALA CU CLASELE I-VIII, NR. 12 „HERĂSTRĂU”
STR. BORŞA NR. 27, SECTOR 1, BUCUREŞTI, una dintre "cele mai bune scoli" cu profesori agramati  din Sectorul 1 , se bucura de bunavointa materiala a primarului Chiliman , tot personalul, de la director, profesori la secretare , vor pleca intr-o minivacanta in Dubai . Pe banii contribuabilului . Nu am studiat inca legea dar stiu ca in sectorul 4 se dau in jur de 2400 lei/an pt bursa de merit. in mod normal,  ordin al ministrului invatamantului, suma trebuie sa fie aceeasi pt toi elevii care see incadreaza.Chiliman, in cel mai bogat sector din Bucuresti, nu acorda decat 1500 lei /an. Pai, ori suntem golani, ori nu mai suntem? Pe banii copiilor trimiti profesorasii  in vacante  de lux? - Nu e bine d-le Chiliman, nu e bine deloc..Parca noi v-am facut primar. Nu Udrea si Basescu .
Concluzia scrisorii: Canci reabilitari, s-a furat cascavalul inaintea  finalizarii, deci no happy ending  pentru platitorii de taxe , doar pentru echipa de infractori  condusa de  Oana Barosana 

4 comments :

Anonymous said...

si care i buba ta mosnege. eu traiesc si locuiesc in sectorul 1 de cand limbrici ca antenescu si fenechiu carau gentile prin pnl. chiliman a tras pnl in sus prin faptul ca e un super primar. acum cand v-a dat flit la plevusca de adunati penali ai antenescului...nu mai ebu..e basist. hai masrh de-aici pui de naparci...fratii lu ilici..ai puscariasului nastase si becali. nu v-ar fi rusine. pnl = partidul penalilor. va spanzura COPOSU de va vedea. mizeriilor!

AristotelCostel said...

@anonymous craetinopatus securistus

Basescu e fratele ideologic al lui Iliescu. Nu reuseste sa prosteasca decat retardati ca tine.

Anonymous said...

Eu nu inteleg de unde influenta asta a Udrei in politica romaneasca. Doar sprijinul basescului? Sau stie secrete teribile despre altii? E SIE, e altceva? Pare mai puternica decat marinarul. Sau e doar o impresie.

Anonymous said...

Udrea e curva serviciilor, altfel nu ajungea sa fure miliarde fara sa se atinga cineva de ea