Wednesday, September 18, 2013

Ioana Costescu , aghiotanta lui Chiliman , tun imobiliar programat in Sectorul 1, in cardasie cu Sebastian Lazaroiu

Despre Oana Costescu am mai scris   cateva "note informative" in urma cu 2 luni. Brigadiera sefa din anturajul edilului Sectorului 1 , fata buna la toate cand vine vorba de furaciuni in dauna platitorului de taxe . 
Pe scurt, D-na Costescu merge singura la  combinatii chiar fara acordul lui   Andrei Chiliman, are stampila/sigiliul  cu semnatura primarului in buzunar, semneaza si stampileaza orice contract, aprobare  sau hartie care ii aduce un comision, o spaga, profit net, scutit de TVA sau vreo forma de impozit . Despre aprobarile ilegale pentru constructii in Sect. 1  vom comenta detaliat in viitorul apropiat, legaturile cu mafia imobiliara controlata de  partenerii Elenei Udrea si  "latifundiarul" Onoriu , 30 de mii de euro aprobarea ptr un etaj (ilegal) in plus  etc. 
In contact  permanent cu antrenorul de calarie al Mariei Basescu , Dan Filimon  consilier de taina cu ajutorul caruia  si-a investit banii de bugetar(2200 roni/luna)  in proprietati   exotice din Europa  ( Grecia si alte locatii interesante) si Florida. Informatia care circula  in mediul politic/infractional, da ca sigura atragerea  lui Vlad Moisescu in suveica  Oanei Costescu si a partenerului calaret. Singura problema , daca as incerca sa patrund in pielea personajului Vlad Moiescu , ar fi garantia  calitatii capcanei in care m-ar atrage Oana si Filimon. Odata transfetrati in off shore , banii  pot suferi transferuri  in conturi  de unde nici mama dracului nu-i mai poate recupera vreodata.  Moisescule ,  ochii sfoara si ambele maini pe portofel  sa nu te trezesti sportiv.
Printre  furaciunile disperate  programte de  Oana Costescu , foarte probabil fara  acordul lui Chiliman, se numara tunul imobiliar din nordul capitalei , Colegiul Tehnic Media -Bucuresti -Str. Jiului, Nr. 163, Sector 1. Telefon, 021/6675585.
In operatiunea de praduire a imobilelor  si hectarelor de teren adiacent , aflate in proprietatea Colegiului , Oana Costescu opereaza in complicitate cu  Vlad Rosca , fostul taranist instalat , tot prin grija ei   si a lui Vlad Moisescu, Director  la Administraţia Unităţilor de Învăţământ - Sector 1 Bucuresti. Un post  banos care  ar fi trebuit sa revina PSD-ului dar a fost cedat, contra comision, neoliberalilor cu initiativa. 
Directoarea  Ciobanu a refuzat sa semneze cedarea Colegiului , motiv pentru care a fost demisa si inlocuita cu  o banala profesoara de chimie, sluga credincioasa a cuplului  infractional Oana Costescu/ Vlad Rosca.
Ce se afla in spatele operatiunii "Colegiul Media"

Oana Costescu simte ca apele sunt tulburi in  cercul  obtuz al  IRL-ului  din jurul lui Chiliman, increderea a disparut, toti se suspecteaza de tradare, tensiunile cresc. Momentul confruntarii  directe si al  denunturilor poate interveni oricand.   Vin zile negre si brigadiera trebuie sa-si asigure spatele  si protectia , un loc caldut intr-o formatiune basista  care sa-i conserve garantia libertatii . In cardasie cu Sebastian Lazaroiu, strategul de cauciuc  al partidei prezidentiale,  Costtescu si Vlad Rosca s-au pus pe treaba. Valoarea estimata a imobilelor  din cadrul Colegiului Tehnic Media, Tipografia utilata si functionala, tocmai buna pentru interesele electorale ale Miscarii Populare, va fi preluata, pe bani foarte putini,  de o firma  in spatele careia se afla Sebastian Lazaroiu.  Hectarele de teren  aflate in proprietatea institutiei impreuna cu cele 7 imobile  in care locuiesc studentii , pot fi transformate in cateva zeci de milioane de euro, lejer. Dupa demiterea directoarei care a refuzat  "targul"  , cladirile  urmeaza  sa fie golite   utilitatile au fost deja intrerupte, studentii parasesc  locul faptei fortati de  clanul  mafiot  din primaria sectorului 1, 
Si ca bonus , in locul desertului , Damian Lucica o colaboratoare a Oanei Cotescu a fost  numita consiliera primarului pe probleme de invatamant .  Ea a lansat   taxa de 50 de roni  , pe care fiecare elev trebuie sa o achite  pentru "renovarea scolii" , bani care ajung la Vlad Rosca  si sunt directionati apoi spre firmele fantoma care executa lucrari de intretinere si sifonarea banului catre buzunarele basisitilor pseudoliberali. O talharie ieftina care , in mod normal, ar trebui sa  reprezinte ani buni de puscarie pentru infractorii   nominalizati.

Alo, independentii  de la DNA, se aude sau va fac schema color ?

*Ramaneti cu noi, urmeaza zile fierbinti  pentru incalzirea globala  , toate informatiile   provin de la  surse bine intentionate  care au insistat  sa le protejez identitatea.

Articole similare :

Scrisoarea penibilului Chiliman catre poporul absorbant


Andrei Chiliman , sponsor principal al partidei prezidentiale


Dosar de Politician, Baronul Sectorului 1 , Andrei Chiliman

8 comments :

Roxana Iordache said...

Super-tare! Eşti rău de tot! :)Asta da, bombă! :lol:

Zici că probabil Chiliman nu ştie. Totul e ca respectiva să n-aibă vreo pată pe rochiţă. :oops:

Marius Mina said...

Respectiva are pete pe Memory Card si multe carlige infipte in nsaul lui Moisescu si Chilimn, altfel cum i-ar controla atat de bine?

Radu Humor said...

Pune o poză cu ea !
Acum, că în zeghe nu-i stă bine nici unei prezentatoare de modă ;)

Anonymous said...

o cheama ioana nu oana

Marius Mina said...

O cheama Ioana dar apropiatii o striga OANA, eu ma consider un apropiat ;-)

Mircea said...

Fara subiect, o amestecatura de nume aruncate in ghiveci ca sa dea bine. Informatii zero, doar vorbe-n vant. Auzi sintagma: "o firma in spatele careia se afla Sebastian Lazaroiu". Pai care e aia, daca le stii tu pe toate asa bine? Hai, ca de aruncat rahat in ventilator esti bun, la altceva te mai pricepi? Asta este, asa cum a zis @Roxana Iordache, o adevarata bomba. Bomba cu mizerii in stil propagandistic-voiculesc. Nici Tricolorul lui Vadim nu-si permite sa abereze in halul asta.

Marius Mina said...

@Mircea, cand voi reveni cu detalii o sa treceti pe XANAX , tu , Oana si coechipierii ...

Marius Mina said...

Robert, daca postezi off topic nu te pot ajuta