Saturday, March 22, 2014

Catalin Ivan si Ioana Costescu, coabitarea fara TVA de la Primaria Sectorului 1


Realatiile interpartinice si interumane din Sectorul 1  functioneaza perfect de cand liderul maxim al PSD a hotarat mutarea in plic  la sugestia Ioanei Costescu , brigadiera  care coordoneaza tot ce misca in pravalia lui Andrei Chiliman.  Altfel cum  s-ar putea explica  controlul total exercitat de blonda  dolofana  peste  toate "serviciile productive"  din  primaria  fostului liberal?
PSD si PNL au majoritate in Consiliul Local , cu toate acestea , directiile importante sunt  sub conducerea unor fosti taranisti, toti oameni de incredere ai Ioanei Costescu. Toata lumea e multumita , trebuie sa "mananca si gura lor un cremvurst".  
 Niciun PSD- ist, niciun Liberal capabil sa conduca Aparatul de specialitate al Primarului , Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare , Poliţia Locală , Administraţia Pieţelor , Administraţia Domeniului Public , Complexul Multifuncţional Caraiman, Direcţia Impozite şi Taxe Locale? 
 Cu o majoritate confortabila in consiliul local, PSD si PNL  ii puteau trage frana de mana  , bloca bugetul aproba sau  refuza  proiectele de infrastructura , "reabilitare termica", sau orice alta   inginerie  financiara . In schimb, totul functioneaza intr-o armonie perfecta , uns , muls , tuns. 
 Prin bunavointa lui Victor Ponta  si aparatul clientelar PSD din primaria Sectorului 1, Ioana Costescu a reusit  inlocuirea fostului viceprimar, Dan Tudorache   cu un cizmar de meserie,  Vasile Moţoc.  Un individ  flexibil, recuperat din Piata 16 Februarie, de la taraba cu pingele si curele, om cu scoala  vietii , dedicat doctrinei  social democrate pina in panzele albe . 
 Ce l-a determinat pe Victor Ponta sa accepte  ofertele Ioanei Costescu ? Prietenia acesteia cu mafia basista, cu Elena Udrea, cu Sorin Blejnar si alte nume grele pe care , din  respect pentru opinia publica, am sa-i trec la figuratia speciala.  Capacitatea  acestei infractoare de a produce  tone de bani si multumi pe toata lumea. 
Secretul succesului doamnei Costescu se bazeaza pe doua elemente  clasice, spaga si santajul. Asa a reusit sa preia controlul total in Primaria Sectorului 1, incepand cu Andrei Chiliman, Vlad Moisescu  & CO. A inceput timid prin  convingerea  prostanacului Chiliman care fara sa banuiasca ce i se pregateste si-a dat acordul pentru stampila cu semnatura facsimil, la propunerea Oanei Costescu.   Contractele si aprobarile ilegale de constructie au inceput sa curga  fara ca batranul fost liberal sa stie ce "semneaza" . Sotia  d-lui Chiliman , arhitecta in Comisia de Urbanism a primariei sotului , prinsa la randu-i in plasa de paianjen tesuta cu grija de Ioana Costescu . 
Daca un control de rutina la nivelul sectorului 1, verifica fiecare cladire construita in timpul "guvernarii" Chiliman si contabilizeaza 30 de mii de euro /spaga pentru fiecare etaj construit  in afara legislatiei, fiecare contarct  de reablitare, servicii  etc ,  incepem sa construim un rechizitoriu  impresionant .  DNA-ul este extenuant de  "indezirabilii lui Ponta  din PSD, de PNL- isti . Nimic despre grupul mafiocratic  din anturajul lui Basescu. / Daca  aveati dubii ca Adrian Nastase s-a dus la puscarie fara acordul lui Ponta/Sarbu/ Ioan Rus , Nicusor Constantinescu si cei care-i vor urma, nu se bucurau de simpatia grupului de interese Ponta/ Ghita / Sarbu- Turbatu , denuntatorul lui Nicuosr , este un fost partener chiar al sefului pe linie de partid al lui Nicusor Constantinescu, premierul Victor Ponta. Marian Turbatu a fost partener intr-o asociatie de case de avocatura inregistrate legal in Barouri din tari membre ale Uniunii Europene, denumita LexEuroPartners./  Regimul Ponta &Sebastian Ghita  , opereaza,  in carne vie ,  baronetul lui Nastase pentru a face loc tinerilor pretorieni  din gasca proprie, Grupul de la Cluj , aripa basista a PSD , promoveaza baronetul si pornetul  din pepiniera serviciilor publice, interne sau externe. Lupii tineri, infometati, fara scrupuli, au iesit la produs. Vor ingropa  ce -a mai ramas  de ingropat  , vor vinde ce n-a reusit Boc, Ungureanu si predecesorii. Pentru ca "Ei" sunt alesii regimul Kosher instalat in pantecele Romaniei 
Momentul stampilei cu facsimil   a schimbat  radical modul de lucru in primaria lui Chiliman. Colectoarea spagilor si comisioanelor a devenit regina primariei si a consiliului local. Cine  n-a marsat la jocurile Costeascai , a fost eliminat  , cine  a pus botul, a fost integrat in gruparea infractionala . Controlul pieselor de pe tabla de sah a fost intarit  prin amplasarea  de tehnologie audio /video in toate ungherele  primariei, Oana a beneficiat de suport din partea unor persoane autorizate din servicii , DNA etc. 
Convertirea  la spaga a presedintelui PSD Sect. 1, Catalin Ivan a inceput sa faca valuri in momentul in care a transpirat vestea  ca moldoveanul euro, incaseaza lunar  25000 de euroi , de la Costeasca, cu binecuvantarea lui Ponta . Viceprimarul Vasile Moţoc, 15000, consilierii locali alte 1500 sau mai mult , in functie de greutatea fiecaruia, in grupul de influenta pe care il reprezinta .  Cum tolereaza Victor Ponta  coabitarea cu  PNTCD -ul lui Pavelescu la Sectorul 1?  Nu conteaza, Oana decarteaza. Multi sau putini, o suta de mii de euro/luna  sunt bani buni  si pentru un Prim Ministru,  mai ales intr-o continua /disperata campanie de imagine pentru tentativa  prezidentiala  din Noiembrie ...
Tensiuni in PSD din cauza lui Catalin Ivan 

12 comments :

Daciana Duster said...

astia de la sectorul 1 au vrut sa l scoata de pe listele de la euro dar au ratat lovitura de stat ;-)

Souleiman Pesedistu said...

Asa e, e sustinut de Daciana , Ponta nu maraie in fata ei ca si-o ia gusterul de la homeopata aia ;-)

Sarchizian said...

Lumea spune ca este o relatie nepotrivita intre Daciana si Ivan cel Groaznic
Ea cu voce masculina cu , el cu voce feminina, nici ei nu stiu care e barbatul si care femela ;-)

Corina Creata said...

Toti liderii importanti ai PSD...vorbesc pe la colturi de protectia Dacianei....Ca intre ei se petrece ceva frumos

Fetiscana de la tineret said...

Ce contract are cu Daciana nu ne intereseaza, ca nu ne punem contra in calea fericirii lor. Sa nu lucreze ",la schimb" cu Ponta, vad ca el si-a facut tripleti, in vetro, Are curaj sa le faca testul ADN ?

Mos Pascu said...

Bruxelul vorbeste ..acolo e brighindeala mare intre cei doi turturei

xerox copy& paste said...

Vetro bebeii s-au nascut in Belgia la Clinica St Luc , in Romania n-a avut curaj socialistul nostru de carnaval

Sârbu said...

O jigodie Ivan...Sa-mi lase fata in pace ca-l bag la puscarie ca pe Nastase

Anonymous said...

In PSD ala mai exista si altceva inafara de neo-comunisti lacomi?

Mos Craciun said...

Daca Dragnea o consola pe "Mihaela Dragostea Mea" de ce n-ar consola-o si Ivan pe "Daciana Dragostea Mea"?

Un taranist perfect valabil said...

Ioan Costescu a fost la Dublin cu Basescu si cand s-a intors la ea in tigania pavelista se lauda cu mana cu care l-a sters la cur pe chior :
Uite ba, cu mana asta l-am atins pe Basea"

Se intoarce Coposu in mormant cand vede cine ii populeaza sediile partidului, numai curve si infractori .Turna-r-ar beton pe ei !

Eba Bagaboanta said...

Chiliman pus de Ioana COstescu a tinut sediile PNL inchise la referendumul ptr demitere, au fost trimisi pe banii contribuabilului, in excursie in Bulgaria in 29 Iulie