Sunday, April 27, 2014

Magyar Ponta


 Sa lasam  mojicimea sa se bucure de inteleapta ocarmuire PSD-ista pana n-o mai ramane a din ea nici rahat pentru prelevarea ADN-ului. In fata lor argumentele logice si realitatea  sunt ca praful de pe tobe – nu conteaza si nu le clintesc  ideile putine da’ ferme. Asa ca singura solutie practica e sa lasam PSD-ul sa-si faca lucrarea. Sigur ca asta ar putea insemna inca o generatie de sacrificiu. Dar la cate generatii de sacrificiu a produs Romania, una in plus  nu mai conteaza…


Anton Lixandroiu  : "America e doar sotia mea, pe cand Romania e mama.
De mama nu poti divorta niciodata" 
Anton Lixandroiu, cetăţean romano/american , cu domiciliul in New York , a obţinut după ani de procese, ca Ungaria să-şi ceară scuze pentru HOLOCAUSTUL săvârşit asupra românilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena. Interesant este că cei de la Bruxelles au spus iniţial că “nu pot lua în considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului Internaţional dat fiind că aceste crime s-au petrecut înainte de înfiinţarea acestui tribunal”.
După acest raspuns imbecil, Anton Lixandroiu s-a adresat ONU, cerând ca toţi criminalii judecaţi la sfârşitul celui de al 2-lea Război Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, să fie reabilitaţi, deoarece aceştia au făcut crime înainte de înfiinţarea Tribunalului Internaţional.
Răspunsul şi rezultatul bombă, a fost că UNGARIA ŞI-A CERUT IERTARE ÎN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI
În Romania ştirea trecut neobservată, iar analiştii politici au uitat foarte repede să menţioneze acest adevăr istoric. Sa  nu se inverzeasca definitiv  UDMR, tovarasii de guvernare ai d-lui Ponta .
"Anton Lixandroiu versus Hungary" - continua la Strassbourg


Cititi si  Mecanismul anihilării unei naţiuni

No comments :