Thursday, April 3, 2014

Stima noastra si mandria, Ponta si Cleptocratia

 S-ar fi crapat pamantul daca Victor Ponta  ar fi ales varianta  jocului de echipa in schimbul tradarilor ordinare  pe care  le va achita ,inaintea TVA -ului, la scocoteala finala  ? - Intrat in teren  pe umerii  votului  masiv , fara greturi, nu avea de facut  nimic in plus decat sa astepte mingea, la cap, pasata de Antonescu , din toate unghiurile posibile , S-ar fi inaltat usor pe varfuri, pentru ca inaltimea  e singurul sau atu, si ar fi impins balonul  in vinclu fara probleme. Nimeni nu le putea fura meciul , nici macar  blatul arbitrilor. De ce ai prefara rolul  talibanului necalificat, gata oricand sa se autodetoneze in direct , in schimbul unei partide frumoase, o victorie predictibila  cu stadionul arhiplin ?
* De prost , ar fi raspunsul echitabil, orice alta varianta sfideaza logica si legile fizicii. Si pentru ca suntem un popor ultratolerant , asteptam sa apesi detonatorul, Virginele te asteapta in partea cealalata , nerabdatoare, gata umflate de admninistratorii paradisului promis.. 

Mega arogantele lui Ponta, combinate cu promovarea imaginii prin supraexpunerea gonflabilei garanteaza succesul imploziei. Guvernarea haotica si sufocanta pentru mediul de afaceri, singurul contribuabil real la bugetul din care Victoras face platile catre clientela, minciuna , patetismul si escrocheriile cu antet guvernamantal vor arunca PSD-ul intr-o lunga si neagra perioada de opozitie .Cand tratezi poporul ca pe o turma de slugi, bonusul e dupa colt. Daca dupa guvernarea Nastase, cu toata cresterea si masurile economice net superioare , in comparatie cu masurile antieconomice impuse de Ponta &CO, Socialistii au tras 8 ani de opozitie, Romanii au scapat de dracul dar au dat peste tac'su. Un exercitiu de imaginatie contureaza dezastrul stangii in perioada imediat urmatoare, pe termen, mediu , lung si foarte lung . Oamenii cu simtul ratiunii din PSD simt declinul dar, din pacate, forta lor decizionala a fost confiscata de Grupul de la Cluj si locotenentii lor disperati de putere si luxul derivat din grija pentru cei multi si nevoiasi. Guvernarea marilor proiecte in interes national va surclasa, in clasamentul pe echipe, dosarul Flota si chinezariile guvernarilor anterioare. 

Baroniada declansata  sub drapelul anticoruptiei indica faptul ca sistemul infractional  incepe sa-si inghita copiii.  Bugetul nu mai permite  halci  pentru fiecare. Banul se subtiaza si clanul puterii trebuie "accizat" drastic.Un  fratricid mafiot care are toate sansele sa se transforme intr-o Perestroika iesita de sub control  din care se salveaza cine poate. Romanii ocupa iar primul loc in festivalul   "victima coletarala " a cleptocratiei de partid si de stat.

4 comments :

Anonymous said...

Trăim sub teroare, țara a devenit ținta mafioților bolșevici, au ocupat toată țara, rup hălci imense din avutul statului, ne buzunăresc în fiecare zi, lichidează opoziția, dau cu flit legilor în parlament, au instaurat cel mai mafiot guvern, Casa Poporului e populată cu infractori mai ceva ca o pușcărie. Codoașa bătrână bolșevică ne-pricopsit cu cel mai sinistru ucenic al său Pontalașul care lovește din cocina lui ghiță sau latrina lui felix și apoi fuge sub pulpana socrului sau fusta bonei filipineze.

Anonymous said...

Aveti dreptate,incepe sa se vada tot mai clar continutul pactului de coabitare dintre cei doi fesenisti,sper ca cetatenii care au votat usl,sa-si dea seama ca au fost tradati de ponta,nu de antonescu!

Ela said...

Antena 3+RTV+lingaii PSD+ Basistii si propaganda lor(B1tv, Hotnews, EVZ...) nu-mi vor schimba parerea si voi VOTA ANTONESCU!

Anonymous said...

excelent articol.ma intorc sa-l recitesc de cate ori mi se face greata de fata mongoloida a koabitakului,fardata jegos de latrina3 si ghita-teve!!!!