Thursday, August 28, 2008

Aviara Business Re-loaded

Eugen Nicolaescu, a anuntat, joi, inceperea unui program de vaccinare impotriva cancerului de col uterin a elevelor de clasa a patra, din toamna acestui an. , chiar daca in SUA vaccinari similare au provocat decese in lant.Nu se stie, insa, numele produsului medical ce va fi folosit in acest an. In urma cu cateva luni, un imens scandal a zguduit America, dupa ce 18 paciente au murit la scurt timp dupa ce au fost vaccinate cu Gardasil.
Dupa megatunul AVIARA in care fostul ministru al agriculturii Ghorghe Flutur are tentaculele adanc infipte , este posibil sa asistam pe final de mandat la o noua combinatie iresponsabila a guvernului Tariceanu (Doi).
Cine a profitat de "epidemia" Aviarei ? Au ramas valabile intrebarile ridicate de specialistii romani, la care nimeni nu a oferit pana acum un raspuns plauzibil: de ce epidemia de gripa aviara se manifesta doar in Romania? De ce exista atat de multe focare, desi expertii in patologie aviara sustin ca virusul H5N1 are o difuzabilitate foarte redusa? De ce nu s-a imbolnavit de gripa aviara nici un angajat al fermelor de la Codlea, unde a fost focarul principal? De ce autoritatile nu au demarat o ancheta la nivel national pentru a se vedea daca pasarile de curte au fost vaccinate impotriva psudopestei? Sunt relevante testele de laborator facute in Romania? Si, nu in ultimul rand, intrebarea esentiala: epidemia din Romania este de gripa aviara sau de pseudopesta (boala Newcastle?), o boala intalnita de foarte multi ani, care omoara pasarile, dar nu se transmite la om si care prezinta simptome asemanatoare gripei aviare? Nu in ultimul rand, doctorul Sicoe a apreciat ca modul in care autoritatile au actionat in aceasta criza a fost complet eronat, efectul direct fiind inspaimantarea populatiei care refuza sa mai consume carne de pui si oua si, implicit, prabusirea industriei avicole romanesti. Cineva , candva , trebuie sa explice toata aceaasta inginerie criminala






As of August 2007, a review of the National Vaccine Information Center revealed the following, quite alarming, statistic about this unnecessary vaccine: 2,207 adverse reactions to Gardasil have been reported. Among them:
5 girls died
31 were considered life-threatening
1,385 required a visit to the emergency room
451 of the girls have not recovered as of July 2007
51 of the girls were disabled This vaccine is also the most expensive vaccine on the market, so you can follow the money trail to find out why Merck is now trying to
push this cervical cancer vaccine on boys!

No comments :