Wednesday, April 27, 2011

Liviu Harbuz, o solutie neinspirata


Liviu Harbuz este potentialul candidat USL în alegerile parlamentare anticipate din Colegiul 6 (Deputati) din judetul Neamţ, vacantat in urma decesului deputatului PSD Victor Surdu. Contrar informatiilor care il califica drept "molia" PDL infiltrata in PSD , Harbuz este sustinut de anumite varfuri social democrate in demersul sau de revenire pe prima scena a politicii. Implicat dealungul anilor in cateva scandaluri financiare pe bani europeni, a primit un surprinzator NUP in decembrie 2010 cu sprijinul tacit al puterii liberal democrate. Personajul nostru se incadreaza perfect in categoria cameleonului politco economic, relatiile sale de prietenie si colaborare cu personaje importante din PDL sunt deja notorii . In campania prezidentiala din 2004 , descurcaretul veterinar plimba informatiile din tabara lui Adrian Nastase catre beneficiarul "fraudei" electorale , Traian Basescu. De atunci amicitia discreta dintre Liviu Harbuz si liberal democrati s-a cimentat, deschizandu-i acestuia noi cai de maturizare politica si progres financiar. Pe Elena Udrea a cunoscut-o prin intermediul Narcisei Georgescu, fosta Mirica, fosta directoare la Directia Sanitar Veterinara. Prietenia dintre Harbuz si famiglia Udrea -Cocos s-a dezvoltat in timp, de la sarbatori petrecute impreuna , pina la afaceri cu profitabilitate maxima. Liviu Harbuz a fost promovat de catre Elena Udrea in relatia cu Traian Basescu, care nu avea o impresie foarte buna despre veterinarul buclucas . Tot prin sprijinul blondei a fost numit sef de tarla la ANSV. Relatiile lui Harbuz in PDL sunt fascinante, de la Valeriu Stoica , aparatorul sau in mai toate dosarele penale in care a fost implicat, pina la Liviu Negoita, Marian Hoinaru, Ioan Oltean si Gheorghe Falca

In 2006, in urma unui scandal urias ,cu iz penal, a reusit sa jongleze justitia obtinand un rasunator NUP. A fost ales presedinte al Colegiului Medicilor Veterinari prin falsificarea votului , un titlu pe care si l-a dorit inca din timpul facultatii, pe vremea cand si-a vandut sufletul aparatului represiv al Securitatii , trecut care tulbura inca somnul candidatului cu nume de cod "Horia". Sunt curios sa aflu ce va scrie Dl. Harbuz in declaratia pe proprie raspundere care priveste in mod direct necolaborarea cu politia politica a lui Ceausescu.
(va urma)

16 comments :

Roxana Iordache said...

Foarte tare articol.Jigodia-asta, candidat USL?! Dacă o să continue tot aşa, Ponta e în curând decorat cu "Serviciu credincios".

Crin ar trebui să condiţioneze continuitatea USL de înlocuirea lui Ponta. Nu în public, evident.

Oricum, asemenea lighioane nu pot fi acceptate. Sunt nominalizate ca să ne pierdem timpul şi să atacăm imbecilităţile din opoziţie, în loc să ne ocupăm de putere.

Marius Mina said...

Roxana, omul e dalmatian la origini ;-)

Anonymous said...

Tot USL devine un dalmatian prin modul de constituire. Nu inteleg de ce Roxana sustine intrarea PNTCD in PNL_PC_PSD_PCR. Sunt 101 de dalmatieni acolo. Minim.

Cristina Coldea

Marius Mina said...

C Coldea, tu vrei cu dreapta , n-asa?
Basescu si PD te-ar satisface doctrinar?

Adrian Vasile said...

Sint medic veterinar si intamplator cunosc realitatea in legatura cu modul in care Liviu Harbuz a ajuns presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania. A castigat aceasta pozitie printr-un vot zdrobitor de fiecare data pt ca medicii veterinari ii respecta valoarea si eforturile pe care le-a facut pt aceasta profesie.
Si apropo:
Ati avut vreodata un caine? Cum poate cineva sa fie atat de prost nincat sa nu isi recunoasca propriul caine? Asa ca mai lasati-ne cu legendele urbane si "jurnalistice"

Marius Mina said...

@Adrian Vasile, incet cu pianul pe scari, e doar inceputul ;-)

Adrian Vasile said...

Asa, sa nu va lăsați, Continuati in aceeași nota, sint convins ca doar spiritul Dvs civic v-a îndemnat sa scrieti acest articol, altfel plin de neadevaruri... Din câte știu, Harbuz a fost numit de Năstase la "tarla" ANSVSA, dar dacă spuneti Dvs ca Udrea avea asa influența in 2002, jos pălăria!
Oricum sunteți un jurnalist model pt România, cantati dupa ureche pt cine va lipește mai multi bani pe frunte!

Marius Mina said...

Adrian Vasile, fraudele de zeci de milioane de euro si dosarele penale ale individului pe care incerci , fara succes, sa-l speli, au lipit altcuiva etichete pe frunte .Uita-te in oglinda inainte sa postezi pacanele .

Marius Mina said...

Oana B.- in 2002, a intrat prin Nastase, dar ulterior, in 2006, a intrat prin Udrea!

TRI D said...

Ce daca a lucrat pentru Secu? Pe Basescu nu l-a afectat deloc, ia uite ce bine o duce..

Anonymous said...

Domnu' Marius, dumneavoastra locuiti in Romania?! Fiindca nu prea pare ca sunteti de pe-aici... Pare mai degraba ca va formati opiniile de undeva de afara, dupa ce bat campii unii si altii, fara deontologie si fara criterii de verificare a surselor. Multa speculatie, critici cu pretentii de judecati absolute, pareri lipsite de substanta si argumentatie specifica ofiterilor de informatii prost instruiti.
Slabut pe credibilitate, domnu' Mina, seamana prea tare a curs despre dezinformare...

Marius Mina said...

@anonimule - verificati singuri si vorbim dupa ...;-)

Anonymous said...

Ce va mai place cu vorbele...

Anonymous said...

http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2010/2185%20Harbuz%20Liviu.pdf

de ce are hartia asta?

Serviciul evidentei agentilor acoperiti said...

Pentru ca este inca activ, mai grav decat credeau unii sau altii...Agentii acoperiti nu sunt "vizibili" ptr ochiul public

TUDOR said...

Si Basescu are certificat de revolutionar de la CNSAS , toti si-au ascuns dosarele si sunt tinuti in priza cu "aratarea pisicii"