Wednesday, January 7, 2009

Leana Antitero


Surse din interiorul Palatului Victoria au declarat ca noul ministru al turismului ,Elena Udrea a cerut ca printre atributiile pe care le are in cadrul activitatii sale sa se numere si cea privind PREVENIREA SI COMBATEREA TERORISMULUI. Hotararea de guvern luata in deplina liniste , departe de ochiul presei , da dreptul Ministrului Turismului sa solicite si sa primeasca informatii de la celelalte organe ale administratiei publice centrale, de la autoritatile administratiei publice locale, de la alte institutii si autoritati publice, precum si de la societati comerciale la care statul este actionar sau asociat, acestea avand obligatia de a furniza datele solicitate"

Astfel, informatii clasificate care dupa caz pot proteja sau pune in pericol securitatea nationala , ajung pe biroul unor personaje din anturajul intim al D-lui Basescu
.Intr-o tara normala si putin mai civilizata , un astfel de caz ar fi facut sa se rostogoleasca duzine de capete , unele mai goale decat altele. Presedintele si-a format un obicei comitand infractiuni cu mainile pionilor aserviti. Videanu nu este singur in cutia cu borduri prezidentiale, astazi Boc si echipa de suflatori in panzele lui Basescu au comis -o, demonstrandu-ne , daca mai era cazul, ca traim intr-o republica bananiera cu iz pestinential, pardon , am vrut sa scriu "prezidential" .


3 comments :

Anonymous said...

Aproape o treime dintre cei 689 palestinieni ucisi de armata israeliana in ofensiva impotriva Hamas din Fasia Gaza erau copii si adolescenti cu varste sub 16 ani, au anuntat serviciile palestiniene de urgenta.
In total, 220 tineri cu varste sub 16 ani au fost ucisi de tiruri israeliene de la declansarea ofensivei la 27 decembrie, a spus seful serviciului de urgente din Fasia Gaza, Mouawiya Hassanein.

Proportia victimelor civile a crescut puternic de la declansarea ofensivei terestre, la 3 ianuarie, luptele avand loc in zone locuite.

Organizatia Save the children si-a exprimat miercuri "ingrijorarea fata de numarul mare de copii si membri ai familiilor lor fortati sa se refugieze din calea bombardamentelor", informeaza NewsIn.

Marti, 43 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac israelian impotriva uneui scoli ONU din nordul Fasiei Gaza.

Anonymous said...

Cocos-Elena Udrea inseamna o mare lume interlopa(n-as spune mafie,ca e prea mult si mafie inseamna altceva).

Marius Mina said...

@Balbeck, cunoastem situatia, poti sa o numesti cum vrei tu , tot MAFIE este.