Sunday, January 18, 2009

Obama intampinat cu steagul american remodelat

In Baltimore , suporterii lui Barack Obama au intampinat trenul care-l transporta pe favoritul lor spre Washington pentru inaugurarea din 20 ianuarie, batjocorind steagul american, pe care au imprimat portretul si numele presedintelui ales. Practici pedepsite de lege dar in cazul de fata au fost trecute cu vederea de catre autoritatile locale deosebit de tolerante. Cei care practica astfel de jocuri periculoase nu stiu ca sunt victimele unor manipulari de anvergura care pot deveni in scurt timp foarte riscante si periculoase. Incurajand implantarea unui curent autoritarist precedat de manifestari in aparenta nevinovate ale cultului personalitatii de nuanta castrista.
Manifestari entuziaste in aparenta puse pe seama unor indivizi care cu greu deosebesc mana stanga de cea dreapta. N-am votat cu Obama dar respect optiunea majoritatii care garantat se va transforma rapid in minoritate. Raman totusi sceptic in privinta politicilor pe care presedintele ales le-a anuntat in campanie. Redresarea economica inseamna ceva mai mult decat slogane frumos colorate si fara continut, sau steaguri imprimate cu portretul iubitului conducator. Prima solutie pentru redresarea bugetului familiei o aveti mai jos:

7 comments :

Anonymous said...

Mă enervez când văd bătaia-aia de joc cu drapelele. Şi imbecilele-alea!

Marius Mina said...

@Roxana, tu de acolo? Dar eu cand ma-ntalnesc cu ei zilnic, pe strada?

Anonymous said...

Ce mai conteaza ca sint manipulati? Doar il avem pe "The One", care in curind ne va plati ratele la casa si la masina, nu?

Marius Mina said...

Ei vor fi primii care-l vor injura...pe "The One"

Anonymous said...

I hope so, I really hope so...

Marius Mina said...

You don't have to hope....
It will happen ..

Anonymous said...

iata inca un site rasist. voi nu intelegeti diferenta dintre bucuria unei clipei si realitatea vietii. pentru ca sunteti albi????