Friday, March 20, 2009

Bogdan Olteanu continua alergarea


Dupa cum probabil ati aflat, liberalul Bogdan Olteanu a parasit lucrarile Congresului , nemultumit de atentia de care s-a bucurat din partea colegilor de partid.A parasit in tromba sala fara macar a-si mai exercita dreptul de vot. Motivul l-am aflat in urma cu cateva minute cand mi-au parvenit din zona colegiului nr .1 , in care a candidat pentru functia de deputat si unde cu mare efort a castigat prin redistribuire ,cu 26%. Astazi , Olteanu si-a reamintit ca trebuie sa -si faca simtita prezenta in colegiu , impartind la intamplare manifestul de mai sus.
Mi-e greu sa gasesc o explicatie la toata aceasta aventura bizara, dar raman cateodata uimit ce poate face disperarea din oamenii politici. Asta se intampla de obicei cand pierzi controlul masurii si al rationamentului.Cand nu stii sa pierzi onorabil o competitie, risti sa iesi din decor lasand in urma deziluzii pentru cei care au fost indeajuns de naivi incat sa-ti acorde increderea.
Ii urez D-lui Olteanu succesuri depline si tot ce e mai bine.

Multumesc pe aceasta cale Dianei Tusa , pentru aportul adus in developarea si procesarea radiografiei caracterului impecabil al deputatului Bogdan Olteanu.



8 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Parca ingropai securea razboiului cu B.O.?:)))

Chat Noir said...

N-ai ingropat prea adanc securea razboiului ... Mai sapa ...

Marius Mina said...

@Ruxandra, pentru mine e un capitol incheiat.Ma fascineaza doar iesirile din scena pe marsuri triumfale ale unora.Coliva fara bomboana.... chiar nu concepeam.

Marius Mina said...

@Chat Noir,a sapat pina a dat de ape termale si s-a inecat in ele.

Medrici said...

Frate, ce-l mai injura Olteanu pe Dinu Patriciu acum cateva minute pe Realitatea ! Nu am nimic cu Bogdan Olteanu si nici cu Patriciu, dar Patriciu e un membru PNL. Ce sa spui acum ? Ca nu e membru al partidului ? "Trebuie sa ne delimitam de el ca aduce imagine negativa "; parca e Stalin cu Trotki...

Marius Mina said...

@Medrici, Bogdan Olteanu e un fel de Stalin, mai mic si mai slab...
Totul se plateste...

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

@Marius,
Cred ca avem o problema:)))
B.O e comparat cu Stalin, Basescu cu Putin (ce jignire pt Putin, serios!) si Crin cu Obama (declaratie Saftoiu).
Cred ca pierdem simtul masurii, zau!:)

Marius Mina said...

@Ruxandra, fiecare e liber sa aiba fantezii.