Saturday, March 21, 2009

25 de ani de inchisoare pentru maltratarea unui animal nevinovat


In Romania asemena atrocitati trec neobservate sau in cel mai fericit caz se rezolva cu amenzi insignifiante. Doi adolescenti din Brooklyn, New York au fost condamnati la 25 de ani de inchisoare pentru maltratarea si incendierea unei pisici .Dupa ce au calcat-o in picioare minute in sir , au turnat benzina pe corpul muribund si i-au dat foc.Protectia Animalelor , alertata de trecatori, au intervenit prea tarziu, singura solutie ramanand eutanasierea sarmanului animal. Sceleratii si-au primit pedeapsa binemeritata . Astfel de masuri radicale se impun pentru a pune capat acestor samavolnicii si in Romania lui Basescu, fostul primar al Bucurestiului care si-a demonstrat valoarea umana si performantele prin asasinarea a zeci de mii de animale nevinovate. Unul dintre zecile de motive pentru care ar trebui eutanasiat politic , in noiembrie.

8 comments :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Ai dreptate. Si eu sunt implicata in activitatea unor asociatii care lupta impotriva cruzimii fata de animale. Din pacate, in Romania, acest aspect este luat in ras si legea, chiar daca exista, buna-rea, nu se aplica.

Marius Mina said...

n Romania nu se respecta nicio lege, e o tara a faradelegilor, e tara lui TATA, nu-i asa?
Eu le-as amputa si picioarele din genunchi ca masura punitiva, acestor accidente genetice.Cum sa fie aplicata o asemenea lege in Romania cand Basescu a omorat zeci de mii de caini .

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Sper ca nu ma suspectezi ca i-as lua apararea lui TATA, dar el nu mai este primar si "actualii" au deja o lege votata in Parlament, PE CARE NU O APLICA!
Ne luptam, acum, pentru infiintarea Politiei Animalelor!

Marius Mina said...

Ruxandra, legea s-a votat, din informatiile mele.Exista baza legala si am inteles ca deja s-au infiintat echipe si adaposturi in sect. 1, La Odai in Baneasa.

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Asta spuneam si eu. Legea s-a votat, dar nu se aplica!
Sunt adaposturi, nu comentez in ce hal arata (cele infiintate de stat) si cati bani se "deconteaza" pe spinarea cateilor!
Politia Animalelor este inca fictiune. Nu exista nici macar pe hartie, ca "proiect".

Marius Mina said...

In tara aia nu se mai face nimic in afara de "combinatii"?

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Nu se face nimic.
La un moment dat, s-a facut o "campanie", in presa, cum ca statul cheltuieste un milion si ceva de lei pentru intretinerea unui catel in adapost. Adica de cateva ori mai mult decat alocatia pentru un copil.
Toata lumea a sarit in sus: cum este posibil, etc., etc., etc.
Ceea ce nu stiu oamenii este ca acei bani "alocati" cateilor din adaposturi se scurg in niste buzunare bine cunoscute.
Din acest motiv nici nu se doreste rezolvarea problemei "maidanezilor" care, trebuie sa recunoastem, sunt, totusi, o problema.
Dar sunt si o sursa de venit pentru clientela politica!

Marius Mina said...

Banana Republic !