Wednesday, March 25, 2009

Solutia Letala Basescu II (si un sfert)

"Razboiul pentru supravietuire declansat de vechile structuri s-a acutizat intr-o maniera carnivora, aruncand romanii intr-o degringolada fratricida."

La doi ani, dupa Solutia Letala Basescu , succesul de casa ma obliga sa revin cu un miniepisod. Cum n-ar fi supravietuit politic fara conflictele la scena deschisa , mediatizate excesiv, Basescu contrataca PSD ul prin Geoana via Vanghelie. Ambii colaboratori de nadejede ai scorpionului rosu de la Cotroceni. Prostanacul lui Iliescu l-a deservit pe Basescu din primele clipe ale instalarii acestuia in jiltul prezidential , Vanghelie a jucat "undercover" pina in preajma alegerilor generale din toamna trecuta cand a fost "identificat pozitiv". Cuprins de panica , simtind covorul rosu alunecandu-i de sub picioare in barometrele opiniei publice, Traian Basescu, arma letala a politicii romanesti, recurge la tiribombe cu vanghelioni pentru a-si proteja tot ceea ce mai are de protejat din imaginea-i zdrentuita. Declansarea masacrului "Doi Popovici si un sfert", va degenera intr-un razboi fratricid in interiorul FSN ului cu foarte multe victime colaterale.Un conflict fara precedent care-l va scoate din joc atat pe Geoana ca potential candidat PSD pentru prezidentiale cat si conspiratorul sef Traian Basescu , ale carui sanse de a se mentine la putere pentru unca un mandat scad considerabil de la o saptamana la alta.Basescu nu-l va cruta nici pe Tariceanu cu scopul de a lovi PNL, abia acum vor intelege multi dintre cei care au contestat Congresul PNL cat de necesara a fost schimbarea.
Solutia letala Basescu- "doi si-un sfert" tine de cald sub forma de cover up la megaexcrocheria FMI pe care Basescu & Associates doreste sa o comita, pe comision, in interesul national si international.Daca Parlamentul va aviza favorabil acordul cu FMI , ii va semna un cec in alb presedintelui in exercitiu , omul care fara cele 20 de miliarde n-ar mai avea nici o sansa sa spere la un nou mandat.
O afacere, ale carei mijloace fixe, seamana identic cu sculele lui Vlad Tepes, pe care americanii au experimentat-o deja fara niciun rezultat favorabil, "Bailout-urile". Imprumutul FMI va fi directionat exact catre clientii din umbra ai institutiei finaciare, banii vor intra in tara prin servicii si produse, pentru inceput, servicii ale caror contracte vor fi directionate catre firmele racordate ombilical la cercurile de influenta FMI. Patriotul fara certificat de garantie, Basescu, isi va trage cu siguranta partea leului, in comisioane si evident "in natura", prin sustinerea oculta a influentilor combinatori FMI pentru un nou mandat la Cotroceni. Urmariti traseul fondurilor FMI, daca Legislativul roman va face imprudenta sa-l aprobe....Un nou "Bechtel " cu o alta distributie in rolurile principale.
Douazeci de ani dupa semnarea clauzelor intelegerii de la Malta , intre Bush Sr. si Gorbaciov , in care s-a prevazut protectia nomenclaturii comuniste lasandu-le libertatea deplina pentru ei si progeniturile lor , sa prospere in lumina capitalismului salbatic. Au avut la dispozitie destul timp pentru a se remarca, pentru a-si adapta mentalitatile la noul mod de viata, unii au reusit, majoritatea multumindu-se cu indeletnicirile haiducesti traditionale, "cine stie castiga," etapa finala a olimpiadei de "Talharie Nationala", declansata in decembrie 27 1989, odata cu ordonanta guvernamentala secreta care i-a favorizat preferential pe fostii si actualii potentati. Romania are urgent nevoie de o interventie chirurgicala radicala, TRANSPLANTUL DE MENTALITATE.
Prima etapa se va produce in toamna acestui an cand un om oarecare, simplu si normal, il va opera pe Traian Basescu de setea de putere si imunitate.

13 comments :

Anonymous said...

Esti pe langa subiect cu aceasta analiza (prea lunga....). Scandalul o sa se termine relativ repede, deja sunt informatii in presa cum ca DNA nu a vazut chiar bine lucrurile..

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Nu se va intampla nimic notabil.
Corb la corb...

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Ma refer la partea cu DNA si comanda politica.
In legatura cu Crin, depinde cu cine va colabora, singur nu va reusi sa schimbe mare lucru.

Marius Mina said...

@Alin Darbu, sunt atatea subiecte combinate incat n oricum te-ai misca tot dai in ele...Ramane d evazut, e de-abia inceputul unei mari furtuni.Basescu, in nebunia lui a rascolit cuibul de viespii.

Marius Mina said...

@Ruxandra, n-avem decat sa speram.Speranta moare de obicei ultima, nu?

Anonymous said...

Raspunsul lui Antonescu
În vremea în care eu eram ministru al Sportului am promovat o hotărâre de Guvern care trecea terenul din patrimoniul ministerului, în patrimoniul Complexului sportiv Lia Manoliu, subordonat ministerului. Ce s-a întâmplat după pe mine nu mă mai pirveşte. Nu-l cunosc pe Puiu Popoviciu şi n-am avut nici un fel de relaţii cu domnia sa, nu cunosc activitatea domniei sale", a afirmat Crin Antonescu.

Anonymous said...

Întrebat care a fost scopul promovării celor două hotărâri de guvern, Crin Antonescu ne-a declarat: “În perioada respectivă, bugetul de stat nu avea bani ca să pună pe picioare Ştrandul Tineretului şi alte baze din ţară. Prin urmare, am decis să descentralizăm aceste baze de agrement, pentru a oferi posibilitatea unor investitori să le reamenajeze. Cât am fost ministrul Sportului, pe terenul Ştrandului Tineretului şi pe alte terenuri de acest gen nu s-a pus problema să se construiască blocuri sau birouri. Ce s-a întâmplat după nu mai e treaba mea”.

Anonymous said...

ADEVARATII VINOVATI RESPONSABILI PENTRU RUINAREA STRANDULUI TINERETULUI:

@BASECU ET CO, LIARS, LIARS, PANTS ON FIRE!!:
Băsescu şi Videanu ajută şi ei Alţi doi politicieni de seamă care au contribuit la derularea proiectului Băneasa sunt Traian Băsescu şi Adriean Videanu, ambii în calitate de primari generali ai Capitalei. Astfel, primul a aprobat, iar al doilea a pus în practică realizarea căilor de acces şi aducerea utilităţilor în cartierul rezidenţial ridicat de Puiu Popoviciu pe terenul Agronomiei. Pentru acest scop, firma Băneasa Investment a donat către municipalitate 18 dintre cele 224 de hectare, exact suprafaţa pe care s-au realizat căile de acces.

vedeti postingul la:

http://fmandrea.blogspot.com

Anonymous said...

@Marius @Toti:

SOLUTIA ASA-ZISA "LETALA BASESCU II" e doar un fasait de pisvas DIN LABORATOARELE secu'care aproape ca l-a aruncat in aer, dar care, de fapt, nu a reusit sa arunce in aer sau sa infiereze pe Romani impotriva dusmanului marinarului; nici macar nu are re nici un efect asupra nimanui din popor. Dupa minciunile fasaite lansate de Basecu & Co, Romanii acum il sustin si mai mare inversunare pe Crin Antonescu la presedintia Romaniei! Blogosfera forfoteste PRO-CRIN CHIAR SI PE SITE-URILE ziarelor Clicii Basecu &Co, (de ex.Cotidianul, EvZ, Revista22, etc)
Ba din contra, le-a fasait chiar in fetele lor cu nasuri de Pinocchio!

HAI SA-I BATEM CA PE TOBA PANA CAND LE SAR TOATE PETICILE MINCINOSILOR ORDINARI!

Anonymous said...

În PNL au lovit deja liberalii, atât de zdravăn încât nu mai e nevoie să se deranjeze Băsescu.

În rest, nu-ţi face iluzii, jocurile le fac serviciile.

Marius Mina said...

@Roxana , merci pentru informare, habar n-aveam.
Problema majora pentru basescu este ca serviciile s-au saturat de el...
Si el si-a dat seama.
He's ousted!

Anonymous said...

@Marius:
Site-ul ziarului "Libertatea" pe prima pagina a publicat poze cu B.Olteanu si IUBITA LUI, GHORGHIU, tete-a-tete la Congresul PNL>

Marius Mina said...

@Felicia , nu-i nicio noutate pentru mine.Stiam de mult.