Wednesday, May 6, 2009

Ce surprize va pregateste guvernul Basescu


GIVE UP YOUR RIGHTS FOR SECURITY!

Chipuirea se va face cu sau fara votul parlamentului , pina in toamna acestui an se vor produce noile carti de identitate cu cip biometric care va contine toate datele personale ale fiecaruia dintre noi. Cand spun toate datele ma refer si la starea fizica, civila, infractionala, diagnostice , tratamente etc. Contractul a fost incredintat unei companii straine care va avea acces direct la datele noastre personale pina in cel mai mic detaliu, o companie de care nu stim prea multe.Tacere la guvern, tacere si in media care pare mai preocupata de hieroglifele verbale ale lui Traian Basescu si Geoana .
Noile implementari tehnologice au capacitatea de a monitoriza fiecare purtator al acestui document in orice secunda, prin satelit(similar cu sistemul GPS).Riscul de a deveni victime colaterale ale unui virus informatic sau furt de identitate devine iminent . Filmul "Identity teft " va poate edifica in detaliu despre riscurile la care sunteti expusi in momentul cand acceptati sa va lasati prada acestor masuri de "securitate" cand nu faceti altceva decat sa va puneti voluntar toate datele personale cu alte miliarde de "consumatori" colegi de hard drive la dispozitia oricui, care le poate folosi in scopuri mai mult sau mai putin ortodoxe.
This IS the Martial Law Takeover!

1 comment :

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Marius,
Este bine ca reiei subiectul, desi nu multe persoaner inteleg pericolul "cipuirii"!
Cum vom scapa de asta, atata vreme cat sunt in joc bani foarte multi, platiti de la bugetarii prosti si neinformati, mai vedem!