Wednesday, January 26, 2011

Stars Night, Novotel si Brigada de Crima Organizata a Ministerului Administratiei si Internelor

How is the "no men left behind" thing working for you Ambassador Mark Gitenstein?

16 ianuarie 2011 , piloti militari americani , tranziteaza Bucurestiul in drumul lor catre baza de la Mihail Kogalniceanu, cazati la hotelul Novotel. In cautarea unui loc de relaxare in timpul care le mai ramasese liber pina a doua zi, le-au fost oferite pliante cu informatii despre clubul Stars Night ,de catre animatoare care isi fac veacul in incinta hotelului , fara sa le treaca prin gand ce urma sa li se intample intr-o tara aliata si prietena. Americanii s-au indreptat catre locatia propusa de gazde, cu sediul in strada Ion Câmpineanu nr.22, sectorul 1.
Trebuie mentionat ca regimul oaspetilor in acest cuib de vipere este foarte bine structurat pe profit, accesul in interior este permis in exclusivitate numai cetatenilor straini care sunt obligati sa prezinte actul de identitate prin vizeta usii metalice blindate care protejeaza incinta. Mass media romaneasca a tratat destul de subtire acest caz de o gravitate exploziva. Poate doar din lipsa informatiilor oferite de autoritati. Nu as indrazni sa ma gandesc deocamdata la alte jocuri de culise.

Ofiterii US Air Force au petrecut pina cand a venit surpriza care avea sa le schimbe radical perceptia despre Romania si fizionomia, in urma violentelor la care aveau sa fie supusi din partea echipei de protectie a clubului.
Nota de plata , 5000 de euro !. Din acel moment distractia a fost inlocuita cu calvarul aliatilor nostri. Americanii au cerut interventia politiei dar au realizat imediat ca au fost directionati subtil intr-o capcana. Refuzand sa plateasca contravaloarea talhariei instrumentata de "managementul" clubului. Sandu Ion David, proprietarul Stars Night Club, un fost activist al retelelor infractionale romanesti care actioneaza in Europa occidentala, impreuna cu omul sau de baza, Razvan Marius Mosteanu, sprijiniti de o "birgada speciala", echivalentul brigazii Preda demontata pe motiv de "arme si munitii", formata din fosti sportivi ai clubului Dinamo, i-au sechestrat pe americani intr-o incapere unde aveau sa fie mutilati si maltratati pina cand se achita nota. Batuti cu vergele de otel, arsi cu electrosocuri, calcati in picioare , amenintati cu pistolul la tampla, victimele au oferit infractorilor informatii despre persoana de contact, ramasa la hotel, care urma sa le achite datoriile fata de club. Imediat, o animatoare a clubului antrenata in situatii similare, a fost trimisa la hotelul Novotel sa recupereze suma datorata de ostateci. Dupa tortura americanii au fost aruncati in strada intr-o stare fizica greu de imaginat umiliti mai rau ca in taberele Al-Qaeda. Plini de sange, cu capetele sparte , tumefiati de loviturile administrate.(conform fotografiilor facute la IML)
Agenta de negocieri a fost pusa imediat in legatura cu pesoana de contact indicata de victime aflate sub sechestru, cu sprijinul personalului hotelier.
Animatoarea delegata de "patronatul" Stars Night Club, a invocat motivul hartuirii sexuale si a cerut imediat achitarea celor 5000 de euro, in caz contrar, urma sa explodeze un mare scandal de presa care, in viziunea talharilor, ar fi afectat imaginea trupelor americane de pe teritoriul Romaniei. Un caz tipic de santaj mafiot practicat cu succes intr-o tara membru UE si NATO sub obladuirea autoritatilor romane. De remarcat faptul ca majoritatea prestatoarelor de servicii din cadrul clubului incriminat sunt de origine rusa. Prostitutia si prafurile aduc un venit substantial pe timp de criza.
Camerele de luat vederi isi fac datoria pe toata perioada activitatii clubului , conectate direct la computerul patronului. Urmand ca imaginile productive sa fie editate si stocate pentru operatiuni de santaj. Nu cred ca asemenea informatii ar fi putut constitui obiectul unor artificii de racolare dar nici nu le exclud din ecuatie. Este foarte posibil ca persoane cu grade inalte din Ministerul Administratiei si internelor si chiar ofiteri in rezerva sau activi ai serviciilor de informatii , sunt banuite de relatii camaraderesti cu patronul clubului Stars Night. Cand afluenta de cash este abundenta totul devine atractiv.
Investigatiile releva faptul ca astfel de practici sunt folosite cu succes in activitatea clubului Stars Night. Insa mecanismele prin care autoritatile romane dau semne clare de paralizie in rezolvarea si definitivarea anchetelor in urma reclamatiilor depuse de numeroase victime , se termina flagrant, in coada de peste .
Procuratura silita sa elibereze infractorii in lipsa probelor ne "administrate" . Sper ca in cazul ofiterilor americani zdrobiti in bataie de clanul mafiot condus de Sandu Ion David, probele de la IML sa nu dispara la fel de rapid ca la Circa 3 Politie. Unde zac nerezolvate vreo opt relcamatii similare depuse de numerosi cetateni straini. Domnul comisar Marius Mihai Voicu, finul chestorului Petre Toba, devenit din sofer la MAI, seful Politiei Sector 1, stie exact la ce ma refer. Mai ales ca in astfel de situatii, domnia sa dispare din cadru, in concediu, in acelasi timp cu masluirea discreta a probelor din dosare, astfel incat procurorii sa poata dicta linistiti eliberarea faptuitorilor. Domnia sa , un apropiat fidel al familiei Udrea-Cocos.
Ambasada americana si atasatul militar american la Bucuresti , isi pun sperantele in capacitatea secretarului de stat MAI, Ioan Dascalu, pentru aducerea in fata instantei si judecarea vinovatilor, deocamdata neidentificati din lipsa probelor, cu toate ca s-au mai inregistrat cateva cazuri similare cu soldati americani si alti cetetani straini, sechestrati si batuti in clubul buclucas. Ioan Dascalu, omul de casa al lui Gheorghe Falca, a graduat cu succes cursurile intesive organizate de FBI, un ajutor substantial acordat Romaniei pentru a usura colaborarea in lupta impotriva crimei organizate si a traficului de arme si droguri. M-as fi asteptat la o reactie mult mai ferma din partea secretarului de stat Ioan Dascalu in cazul pilotilor americani maltratati si aruncati in strada in stare de coma . Temporizarea rezolvarii cazului si inexplicabila lipsa de probe , conduc la concluzii indubitabile.
Dupa toate probabilitatile politistii nostri de varf scolarizati de americani, n-au invatat mare lucru, dimpotriva, in situatia de fata, adopta tehnica strutului. Atunci cand ordinul de la partid dicteaza regula.
De ce?. Pentru ca personajele implicate in sechestrarea si maltratarea ofiterilor americani, trupa de soc de care pomeneam mai sus, sunt bratul de otel al PDL. Ei au fost folositi cu succes in campaniile electorale trecute de catre primarul sectorului 6, Cristian Poteras, apoi transferati pe bani grei in "feuda" Elenei Udrea , care i-a folosit inclusiv in campania electorala prezidentiala , in operatiunile de terorizare si anihilare a strcturilor zonale ale opozitiei. Reteaua are ramificatii zonale si este contractata in interesele electorale ale clanului portocaliu.
Sunt consternat de ambiguitatea cu care Ambasada Americana la Bucuresti trateaza si ancheteaza acest caz dar nu in ultimul rand, de atitudinea autoritatilor romane care isi devoaleaza complicitatea incearcand cu disperare sa genereze confuzie in media , pentru musamalizarea acestor practici mafiote. Nu am cuvinte de lauda nici pentru lantul hotelier Novotel care permite astfel de activitati ale gruparilor infractionale, o componenta a jocului mizerabil in care militarii americani au fost impinsi. Daca la Bucuresti lucrurile sunt confuze si ancheta treneaza, Departamentul de Stat American, Pentagonul si mainstream media americana raman singura speranta in elucidarea si pedepsirea acestor acte criminale.
Vom reveni ...

PS: Pentru detalii supimentare poate fi contactat Comisarul Trosca

  1. 5 US Service Members Allegedly Assaulted At Romanian Nightclub ... Jan. 26, 20115 US Service Members Allegedly Assaulted 5 US Service Members AllegedlyAssaulted ...
    www.cbsnews.com/stories/2011/01/26/ap/ world/main7286090... - Cached
  2. BUCHAREST , Romania (AP) — A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at a nightclub in Bucharest
    www.fox13now.com/news/nationworld/sns- bc-eu--romania-us... - Cached
  3. BUCHAREST, Romania (AP) — A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at a nightclub in ...
    www.39online.com/news/nationworld/sns- ap-eu-romania-us... - Cached
  4. Copyright © 2011 Bucharest, Romania. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
    bucharest-romania.eu/ index.php?option=com _content&view=... - Cached
  5. BUCHAREST, Romania - A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly assaulting five U
    www.startribune.com/world/ 114651564.html - Cached
  6. (01-26) 08:59 PST BUCHAREST, Romania (AP) -- A prosecutor says two Romanianmen are being investigated for allegedly assaulting five U.S. service members at anightclub in ...
    www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/n/ a/2011/01/26/... - Cached
  7. [Jan 26, 2011] 5 US service members allegedly assaulted at Romanian nightclub ... BUCHAREST, Romania -- A prosecutor says two Romanian men are being investigated for allegedly ...
    www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/ article/2011/01/26/... - Cached

28 comments :

Anonymous said...

Acu spui si matale ca acolo umbla pilotii americani, la Novotel, dupa ce am parasit aria ”de acoperire”. Tztz. Va trebui sa ma multumesc cu KGB-istii mei sentimentali :)

Anonymous said...

Secretarul General al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a salutat miercuri decizia Romaniei de a trimite inca 600 de militari in cadrul misiunii Aliantei din Afganistan.

Cum i s-a facut dreptate lui Teo Peter,asa o sa li se faca si pilotilor americani

Synk said...

Fara sa fiu un mare admirator al SUA, desi americanii au multe chestii pozitive de la care am putea invata - dar si o gramada de tampenii pe care le-am preluat ca oile, treaba asta cu bataia si nota umflata este absolut jenanta. Este clar ca tupeul astora de la club este bazat pe spagi grase date mai-marilor de la Interne si este clar ca Fiscul este complice cu evaziunea practicata la greu in asemenea spelunci. Sincer vorbind, daca as fi auzit ca americanii astia s-au intors cu inca vreo suta de ai lor si au dat foc la bar, ma bucuram si aprobam gestul. Oricum, gealatii care i-au altoit pe yankei or sa-si ia papara cand or sa se astepte mai putin.

Anonymous said...

bine le-au facut la arogantii aia de americani ,super-civilizati .Felicitari si la mai mare

pancu said...

As vrea sa merg si eu la clubul ala, dar nu sa fac consumatie mai mare de 300 de euro.

Anonymous said...

Nu ai cum sa mergi in acel club...Nu sunt primiti decat cetateni straini. Crede-ma, stiu ce spun. Numai bine.

FIAT JUSTITIA said...

Instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor,..

Am zimbit! O sa traitzi bine! Cu Justitzia pe care o avetzi!

Anonymous said...

Bai galbejitule,tu n-ai citit comunicatul politiei,ai halucinatii,unde vezi tu 10 militari batuti?S-au btut doi romani cu doi americani,sau pui si fetele la socoteala?Ca au fost ai tai mai slabi,asta e.
Comunicat de presă - DGPMB
Buletin Informativ

24 ianuarie 2011


Tâlhărie şi lipsire de libertate


La data de 23.01.2011, în jurul orei 02,30 , în baza unei autorizaţii de percheziţie, emisă de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, lucrători din cadrul Secţiei 3 Poliţie, însoţiţi de luptători din cadrul SPIR, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au efectuat o percheziţie la un club din sectorul 1, ocazie cu care a fost depistat D. SANDU de 43 de ani, din Bucureşti, administratorul societăţii, în sarcina acestuia fiind reţinută săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, la data de 16.01.2011 şi data de 20.01.2011, victime fiind doi cetăţeni străini.

În continuarea cercetărilor , în jurul orei 06.00, în zona Militari, a fost depistat şi M. MARIUS de 36 de ani, din Bucureşti, în sarcina acestuia fiind reţinută săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunile susmenţionate.

Totodată , în incinta clubului, au fost depistate un număr de 9 persoane de sex feminin, care au declarat faptul că sunt angajate ale societăţii în calitate de animatoare.

Acestea au fost conduse la Secţia 3 Poliţie, pentru cercetări, acestora nereţinându-se participaţia la infracţiunile precizate mai sus.

Cu ocazia percheziţiei au fost ridicate mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate plăţile consumaţiei făcute de părţile vătămate, precum şi un pistol cu gaze, deţinut legal de administratorul societăţii, 3 sprayuri cu substanţe iritant-lacrimogene şi un baston tip electroşoc.

Totodată, într-o cameră din incinta clubului, prevăzută cu lumina difuză, saltea şi cabina duş, a fost găsită o cameră de luat vederi miniaturală, cameră conectată la calculatorul găsit în biroul administratorului.

În baza actelor premergătoare efectuate s-a dispus reţinerea lui D. SANDU şi M. MARIUS pentru 24 ore, procurorul de caz dispunând punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti pentru luarea măsurii arestării preventive a făptuitorilor.

Totodată, aceştia sunt cercetaţi şi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, părţi vătămate fiind alţi trei cetăţeni străini.

Cercetările sunt continuate de cadrele Secţiei 3 Poliţie sub supravegherea procurorului de caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate, cu D.SANDU şi M. MARIUS , în stare de reţinere.

SERVICIUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Syda said...

Agresorii soldatilor americani eliberati,cei din clanul belgienilor eliberati,comisarul Voicu foarte suparat ca nu a gasit probe sa le prezinte judecatorilor

Marius Mina said...

Bai portocala mecanica anonima, e vorba de totalul americanilor batuti in cuibul de viespii Stars Night . mai du-te dracu' si tu si comunicatul vagabonzilor aia . Sau voi credeti ca toti sunt la fel de inteligenti ca voi?
Daca ar durea prostia ati urla ca lupii prin Modrogan, pe la guvern, pe la Plescoi...peste tot

Marius Mina said...

Syda, Voicu suparat tare , se da cu capul de toti peretii ca s-ar putea sa i se taie din sporul de toxicitate, daca se rupe sandramaua SatarsNight

mihai said...

Nu pot sa ii suport pe americani, dar totusi nu mi se pare normal ce s-a intamplat. Daca se stie despre acest club/bar sau ce este el, de ce oare nu se iau masuri? Probabil ca cei implicati au relatii sus puse. Pacat ca se intampla astfel de incidente

Roxana I said...

Vorba ceea, NOBAMA. Sau aşa ceva?!

Marius Mina said...

THE CHANGE WE CAN BELIEVE IN ;-)

Relu said...

Pt pesedisti se gasesc probe ,dar pt clanurile astea,nu.

Relu said...

Daca 10 soldati nato,sunt batuti,fara ca nimeni sa fie pedepsit,atunci lucrurile sunt grave

Unchiul Cici said...

Daca soldatii mergeu la biserica protestanta sa aprinda o lumanare, cu siguranta scapau mai ieftin.

Unchiu' Cici said...

Poate vin fratii lor de la marina, sa dea stingerea carciumarilor.

Unchiu Cici said...

Totusi,eu credeam ca soldatii americani merg la biblioteca in timpul liber.
La stampe ar vedea multe imagini interesante de epoca.
Intr-un fel e normal: au pus botu la veverita Rexoniei, trebuie sa si plateasca.
Pai nu?

Anonymous said...

Marius Mina
Te felicit pentru informatii. Lucrurile au scapat de sub orice control. Ca cetatean american sunt sunt socat si voi face cunoscute lucrurile ....la FBI. La raportul CRIMINAL SI DE TERORISM BASESCU remis catre serviciul de investigatii ( cititi ROBERT HORVATH DEVA BLOG ) voi adauga noile atacuri impotriva noastra,.Americanii se supara incet si sunt rabdatori....dar si cand se supara......!!!!!. Amintesc anti americanilor care abia asteapta sa sa injure si sa muste ca fara UNCHIUL SAM statea si astazi la coada pentru lapte....si aia pe cartela.
Robert Horvath cineast New York

Cora said...

Mariusica n-ai fost tu coleg cu Szoby Cseh zis cospirativ Sabin ?Parca si asta era liberal

Anonymous said...

Yankee go home

Amelia said...

Chiar asa Mr.Mina. Sunteti lipsit de patriotism.
Voiati ca Americanii sa se scalde in bazinul conationalelor fara sa plateasca? Moca?
Ia incercat sa mergeti la N.Y. la un bordel si sa plecat fara sa achitai... Sa vedeti ce greuceanu va dau pestii...

Anonymous said...

De la securistii lui base te astepti la orice,astia au continuat cu racolarile si dupa 89,mihai caraman ,magureanu,asa ca ce sa ne mai miram

Anonymous said...

stati cuminti nu-l mai spalati voi pe Nicolescu,ca o sa apara stenograme cu interceptarile si o sa vedeti voi cat a fost asta de corupt

Syda said...

Anonimule,interceptari cu banditii astia care i-au batut pe americani,nu aveti?

Anonymous said...

Cand mergi cu Gabitza Horvat' sa dai o gurita,
voi nu platiti?

Anonymous said...

În statul ăsta de tâlhari, bandiţii au acoperire directă de la Cotroceni.
Prin interne, prin Justiţie, prin tot!
Îşi trimit drogaţii şi pe net, să-şi lanseze gazele puturoase.
Cu asemenea mentalitate de şatră, ne mai mirăm că suntem identificaţi cu ţiganii pretutindeni în lumea civilizată...
Damn bastards!
LFB! NOW!