Monday, May 4, 2009

Domnule Presedinte , ati fost un dobitoc?


Basescu: Am gresit promulgand Legea salariilor profesorilor.O replica plina de responsabilitate care imi aminteste de Tudor Postelnicu , daca ar fi adaugat cu sinceritate si esentialul :"am fost un dobitoc".
Traian Basescu a cerut, sindicatelor din invatamant sa renunte la greva anuntata pentru marti asumandu-si responsabilitatea erorii de a promulga Legea cresterii salariilor din educatie.


Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, critica in termeni duri discursul presedintelui Traian Basescu, pe care il acuza ca asmute in mod nedrept celelalte categorii profesionale impotriva judecatorilor. “Rolul presedintelui este acela de a fi mediator intre puterile statului. Prin interventile repetate ale domnului presedinte, nu doar ca nu-si indeplineste acest rol fata de puterea judecatoreasca. Prin atacurile violente, asmute practic restul categoriilor sociale asupra judecatorilor”

7 comments :

tony said...

Cred ca si ura fata de Tariceanu l-a adus aici.Sunt curios daca va apare o diversiune ca sa distraga atentia de la subiect.

Lilick Auftakt said...

Nu. A fost un ticalos. A stat 48 de ore sa calculeze si a ales populismul.

Marius Mina said...

E doar inceputul unei campanii violente, momentul de liniste si falsa cainta ,dinaintea furtunii s-a consumat azi la orele 1600

tony said...

Furtuna inseamna si ruperea coalitiei?

Marius Mina said...

Furtuna inseamna inclusiv culpabilizarea intregului guvern si evident aruncarea PDL ului in aceeasi latrina cu PSD.
Pentru Basescu conteaza numai Basescu.

dramoleta said...

Daca magistratii ar fi avut taria sa-i ridice imunitatea in urma cu 4 ani, astazi nu am mai fi asistat la aceasta demonstratie de "tehnica securista", si anume asmutirea unora asupra celorlalti. Nici nu mai stim care e pe care: profesorii pe copii, parintii pe profesori, profesorii pe magistrati...

Oricum, scuza-mi expresia, Romania e f*****!

Marius Mina said...

@Dramoleta-
Vorba unuia mai prostanac:never say never !