Tuesday, July 7, 2009

Cum a ajuns Traian Basescu un "political junkie"


Confundand dreptul de explorare cu subminarea economiei nationale si apartamentul primit sub forma unei "mici atentii" cu numele tatalui Ioanei Basescu, pe langa alte zeci de milioane in conturile de "lucru" ale PDL , donatiile cu profil caritabil ale lui Puiu Popoviciu sunt "ilegalitati" nevinovate pe langa megatunurile trase de manutele videnilor, la ordinul sefului de trib.
Repartitia ilegala pentru casa din Mihaileanu , cover up-urile declansate pentru protejarea infractiunilor cu banul public de la Ministerele turismului si tineretului, din care a profitat din plin beizadeaua buzata si obraznica.
Pentru faptul ca Elena Udrea nu stie cum s-au cheltuit cele 10 (zece) milioane de euro in doar cateva luni , pentru programul de promovarea a imaginii : "Un bust calare ".
Cand ofuscat de intrebarile lui Ioska s-a repezit sa-i inghita microfonul pe replica:"eu nu fack trafic de influenta pentru ca sunt presedintele Romaniei".
Si cand ma gandesc ca toata sarada a inceput de la un biletel galben, un carnet de partid portocaliu , un spritz in Herastrau cu gestionara de la "Autoritatea de frauda electorala", Ana Maria Patru, o cearta intre divele consumate in cancelaria prezidentiala.
Indiferent cat ar fi incercat el sa intervina , sa le impace, nu le-a ajuns spatiul de la Pescarus pentru disputa, blonda turismului national a trecut cu senilele peste Ridzi, care a cerut protectie pestelui care se-mpute de obicei de la cap. Basescu, iritat de tensiunile din harem si spritzul de la gheata se implica fizic si oral in atenuarea situatiei .
Elena este pusa la punct asa cum stie Basescu, in jargonu-i consacrat. Blonda nu cedeaza si isi continua ofensiva pina la finalul petrecerii in cinstea victoriei Ebei la europene. Step by step , sansele lui Traian Basescu de a scapa de puscaria care il asteapta dupa coltul lui 2009 devin volatile pina la disparitie. Si uite asa a ajungi dintr-un competitiv , un
political junkie. Mai ales daca blonda isi simte orgoliile calcate in picioare.....si va permite sa i se scurga din gura tot felul de reminiscente .

17 comments :

tony said...

Aia din poza va fi in curand shomeroaica intre curve !

mihai 4 said...

La multi ani americanule: http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A

George Serban said...

Marius, ce faci azi pe seara, esti liber! Eu, daca vrei sa iesim undeva, sunt liber, sa stii. Sa nu-ti faci probleme! :) Abia astept sa combatem la o masa! Daca n-ai timp, voi intelege. Dar atunci, iti spun acum, "La multi ani!" sa fii sanatos si ... sa fie cum vrei tu! Merg pe mana ta! :)

Chat Noir said...

La mulţi ani, sănătate şi numai împliniri !

Anonymous said...

Strategii, stratageme, machiaverlacuri....Nici macar de o manipulare decenta nu mai poti avea parte in tzara asta:) : http://www.apahideanu.ro/2009/07/nici-macar-de-o-manipulare-decenta-nu.html

Marius Mina said...

Multumesc tuturor pentru urari si va doresc tot binele pe care-l am la dispozitie.
George, cu cea mai mare placere, esti invitatul meu .Merg la River Cafe pe marginea apei sa privesc linistit de la distanta freamatul Manhattanului.Promit ca primul pahar il voi inchina pentru voi !

GS said...

Te prind eu! :)

Marius Mina said...

@George, merge si reciprocitate la amenintarea ta

ana said...

cred ca am 'intarziat' dar scriu, si Va doresc

LA MULTI ANI FRRUMOSI SI SANATOSI!

mihai 4 said...

Leapsa,ce este aici?

mihai 4 said...

http://www.blogger.com/profile/15162065879695960363m

mihai 4 said...

Scuze,asta era: http://www.badin.ro/2009/07/filizofi-tinichigii-slugi-i-o-analiz-corect-a-nvmn.html?lsid=5F2049F28CFF765A5208D0711E904238

Shadow said...

Mariusica (daca pot spune asa) La multi ani si tot ce-ti doresti.

Bafta si sa traiesti.

Marius Mina said...

@Anamaria
@Shadow
merci pentru urari

mnm said...

Azi pe la 10 dimineatza auzeam la Radio in masina ca procurorii si judecatorii au intrat in greva..... nu numai la Bucureshti shi Ilfov......ci shi la CLUJ...Nu cred ca dupa postul Domniei voastre ci dupa hotararile sherpeshti .....adica incolacite.....ale D-lui Boc.....mare purtator de cuvant....si nimic altceva....E greu sa produci filme de televizuina si sa ceri spor de stres in piatza publica.....

Marius Mina said...

MNM, totul pleaca de la cascaval....

Despre viata Mihaela Loghin said...

Asa prin lumea...blogosferei a fost un zvon de ...aniversare :)!
La multi ani, minunati, plini de liniste si impliniri!

ps.:) cu intarziere;)!