Monday, December 7, 2009

Ministerul de Interne implicat in fraudarea alegerilor la ordinele lui Blaga


Cine se astepta ca buldogul porocaliu infipt cu coltii in legea si ordinea statului va dormi in cotet, se inseala. Am atras atentia de la bun inceput ca miza ocuparii in forta a Ministerului de interne, schimbarea a tot ce misca in teritoriu de la prefecti pina la nominalizarea discretionara a presedintilor sectiilor de votare care sa-i asigure lui Basescu si mafiei aderente, imunitatea si banul public, pentru urmatorii ani. Evident ca vor urma vremuri grele si cine se bucura astazi , va avea de decontat masiv foarte curand.
Se contureaza imaginea "succesurilor" elctorale ale Basescului prin implicarea directa a Minsiterului de Interne condus ilegal si din umbra de ministrul demis , interimar, suspendat,Vasile Blaga. Asul castigator din cacealmaua lui Basescu a contat enorm la rasturnarea rezultatelor deja contestate. Ieri in jurul orelor 15.30 , Blaga , Flutur si Videanu, speriati de exit poluri, au initiat o intalnire secreta cu sefii PDL si ai Internelor din teritoriu Ioska Buble confirma ca in fapt au avut loc doua astfel de intalniri, orele 12.30 si cea de la 15.30.Ulterior celor doua intalniri , Vasile Blaga a transmis prin sute de SMS uri structurilor PDL din tara ca Basescu va castiga cu scorul racnit disperat, cu 5 minute inaintea exit polurilor. Camarila mafiei portocalii demonstreaza inca odata ca infractiunea si delatiunea au pus stapanire pe o tara intreaga.
Si ca tacamul sa fie cat se poate de exotic, aseara la plecarea din sediul intunecat al PDL, Nuty Udrea era insotita de marele deontolog contractual cu STS si SRI, Bogdan Chireac.

18 comments :

Mircea Popescu said...

Nu prea cred, sincer sa fiu. Daca aveau cum sa le fure, le-ar fi furat din timp si temeinic.

Marius Mina said...

D-le Popescu imi permit sa cred pentru ca stiu exact cum s-au desfasurat ostilitatile incepute odata cu preluarea Internelor de catre Blaga. Asta a fost si scopul principal. Si nu uitati: "Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile"-(Stalin dixit) Ori voturile le numara oamenii basescului implantati in toate strcucturile "sensibile" ale statului

Anonymous said...

Ce-i aia * 0,3% * ??? FRAUDĂ !
http://sfinx777.wordpress.com/2009/12/07/ce-o-fi-insemnand-03-basescu-nu-a-castigat/

Anonymous said...

Toti stim asta, dar ce folos? Cata vreme nu se dovedeste, e ca ei.

anamariadeleanu said...

cindva VBa scriam ca un raspuns ca 'atunci cind istoria se repetă, ceea ce prima data a fost tragedie, a doua oara devine comedie'...
acum, nu mai cred nici in inversul frazei...

dar as vrea sa cred ca cele spuse de profesorul Florin Constantiniu - 'un popor de oi are parte de un guvern de lupi' - este o metaforă



cu acelaşi respect,

ZARA said...

PARIU: Isarescu va fi premier!
http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/12/bate-vantu-peste-cotroceni-basescu-il.html

Anonymous said...

Calculul voturilor de la BEC este eronat!!!

articol din COTIDIANUL

http://www.cotidianul.ro/calculul_voturilor_de_la_bec_este_eronat-105003.html

Marius Mina said...

@Ovidiule pierzi pariul, pina una/alta va pricopsiti cu jigodiile din Modrogan

Brad said...

Deconteaza in contul romanilor care l-au/sau nu votat !
...pe el il intereseaza sa nu faca obectul unui proces (implicit familia, gasca)...
A reusit !

Marius Mina said...

Brad, absolut, dar iti garantez, orice minune tine doar cateva zile.

Matilda said...

Sper să nu apuce să-şi ducă mandatul la bun sfîrşit ! Urmează vremuri grele, şomaj, sărăcie, greve...Poporul ăsta nu e chiar anesteziat .

Marius Mina said...

Matilda, "somaj, saracie, greve"?
Astea sunt doar o glumitza fata de ce-l asteapta pe basescu & gaska

gala said...

Tot mai speri? Eu una,nu mai am putere... :(

Marius Mina said...

gala , speranta moare ultima.mai ales cand il vad pe Tariceanu cum se prostitueaza

Anonymous said...

STS-ul ma monitorizeaza de luni bune. Mi se rupe p..a. Sa-i vad cum se descurca cu "victoria" asta. Ca n-au cum. Leafa e leafa, pensia e pensie. Ei nu mai au bani nici de bacsis.

Anonymous said...

ca sa vezi ce bine sunt 'informati' unii si ce informatii exacte au si ni le ofera si noua gratis si fara nici un castig pentru ei
hahaha

SimP said...

Domnule Mina, eu tot mai mult cred ca basescu a fost lasat sa castige de catre PSD. Prea au "pozat" in prosti si neputiinciosi PSDistii, inventatorii turismului electoral.
Nu se pot explica o serie de evenimente absurde decat daca pornim de la premiza ca o parte a PDLului care vor sa scape de basescu au facut o intelegere cu PSDul.
Grupul PSD+PDL au fata de basescu aceiasi teama care o aveau cei care l-au rasturnat pe ceausescu, deci ii clocesc chiorului aceiasi soarta. Basescu trebuia lasat/incurajat sa castige alegerile prin frauda pentru ca revolta populara sa-l "volatilizeze", ei mai marii PSD si PDL nevoind sa-si murdareasca mainile.
Motivele de ce banuiesc asta:
1.Vizita lui Geoana la Vintu nu se putea face decat cu aranjamente PDL (zvonul arestarii lui Popa) si PSD (dorinta lui Geoana sa mearga acolo la o "relaxare" de 40 de minute la ora 2 noaptea). Rolul vizitei a fost sa ii dea curaj chiorului ca mai are inca o sansa,deci sa dirijeze furtul de voturi in plina forta.
2. PSD putea fura de zece ori mai mult ca basescu, doar ei sunt campioni. Nu au facut-o. Nu si-au trimis reprezentant la toate sectiile de votare (de ex cea de la Cotroceni).Au vrut sa piarda.
Masterminder-ii politici au hotarat ca basescu trebuie linsat si asta nu se poate face daca pierde alegerile. S-ar compromite sa loveasca un om cazut.

Marius Mina said...

Simp- scenarii, pina una alta sa-i vad pe unde deconteaza in 3-4 luni...atunci o sa rad eu .