Sunday, July 19, 2009

PSD in alerta , dummy se clatina in sondaje


Surpriză azi la PSD - Viorel Hrebenciuc a ieşit în conferinţă de presă pentru a răspunde la întrebările legate de Ecaterina Andronescu şi a broda pe marginea vizitei preşedintelui Traian Băsescu în maghiarime. Spun că este o surpriză pentru că acest lucru nu s-a mai întâmplat de muuuult şi mai ales pentru că a abordat temele de care vorbeam mai sus. Am sesizat că discursul şefului campaniei pentru prezidenţiale a PSD a fost cam opărit... De ce oare?

În PSD acum e puţină debandadă. Lui Viorel Hrebenciuc şi Valeriu Zgonea li se reproşează lentoarea cu care partidul intră în campania electorală, în timp ce Traian Băsescu bate ţara în lung si în lat (Geoană abia azi şi-a aranjat o ieşire la ţară prin judeţul Braşov), iar Crin Antonescu şi-a făcut deja lansarea oficială şi are deja un program adecvat acestei candidaturi. Din ce în ce mai puţini social-democraţi sunt de părere că Mircea Geoană nu are nici o şansă să ajungă la Cotroceni şi acest lucru le-a fost întărit de sondajul CCSB (prietenii ştiu de ce) care arată fără tăgadă că prezidenţiabilul PNL a trecut pe locul II.

Debandada este întărită şi de nemulţumirile din teritoriu, dar şi printre puternicii vicepreşedinţi de la centru. Toată lumea e nemulţumită de atitudinea de non-combat a conducerii partidului faţă de presiunile PD-L - atunci când se fac restructurările ele încep cu cele ale PSD, când se reduc agenţiile... cele mai multe sunt de la PSD, când se fac numirile cei de la PSD sunt ultimii bagati in seama- ori toate aceste lucruri nu fac altceva decât să slăbească unitatea partidului şi să desumfle încrederea celor care cred în imposibil.
In seara asta la 18.00 la PSD în Kiseleff se pune de o şedinţă de urgenţă... Dacă se intră în zodia şedinţelor atunci e clar - problemele sunt grave!

Mircea fa-te ca lucrezi !

Ioska Buble de la fata locului

No comments :