Thursday, September 17, 2009

Basescu a cazut sub 30%


Un sondaj de ultimă oră realizat la comanda PDL dă frisoane partidului portocaliu: în premieră după 2004, Traian Băsescu a scăzut sub 30% în intențiile de vot. Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate pentru Inpolitics de către Octav Cozmîncă, care mai spune că Mircea Geoană se îndreaptă vertiginos spre pragul psihologic de 15%. (inpolitics)

Ciudata este forma in care transpira cifrele si mai ales lipsa celorlalti candidati din ecuatia electorala.Aceleasi surse au cenzurat insa informatia conforma careia candidatul Oprescu si Crin Antonescu se vor bate pentru accedera in turul doi al prezidentialelor. Antonescu situandu-se undeva in jurul a 22% cu tendinte clare de crestere in perioada urmatoare.

9 comments :

Matilda said...

E sigur, sigur ? Pentru această veste meriţi o şampanie maaare ! Sau altceva, după gust !

Marius Mina said...

E sigur

nicole said...

Si, pas cu pas, se va apropia base de Meir!!! :D Vesti foarte bune! Merci!

Anonymous said...

RIP PSD !
PSD a fost vandut de A.Atanasiu lui I.Iliescu si acum de Geoana lui Basescu.

Mihai said...

Mi se pare incredibil cum se inflameaza un sfert de Internet cu acest sondaj care nici macar nu e publicat! Da' ajungem sa dam informatii "pe surse" doar pentru ca iese Basescu naspa.

Tibi said...

base scade in sondaje si tot le face cu mana de primul loc celorlalti! Cum o fi luat ochii unora oprescu asta ca e independent cand stim ca ii sprijina spatele iliescu bine de tot?!

Marius Mina said...

@Mihai e pe primul loc acum..Mi se pare normal.In turul doi situatia se va inversa in favoarea contracandidatului.
Stii de ce? D-aia !

@Tibi, nici eu nu tiu...

akmon86 said...

Cresterea lui Crin Antonescu era de asteptat. Imi doresc din tot sufletul sa intre in turul2, unde il va bate cu siguranta pe Basescu

Paula said...

Imi doresc sa intre Crin Antonescu in turul 2 si apoi sa castige presedentia Romaniei. A demonstrat ca este un om capabil sa conduca Romania !