Monday, September 21, 2009

Miliardele de la FMI in buzunarul lui Basescu


Boardul FMI a aprobat scrisoarea suplimentară la acord, cea de-a doua tranşă, din care jumătate va merge la acoperirea deficitului bugetar, dar şi recomandări care trebuie avute în vedere de următoarea misiune de experţi care va veni la Bucureşti pentru a doua evaluare", a declarat reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

A doua transa ii mai resusciteaza putin sperantele lui Traian Basescu, cu concursul celor de la FMI, dar ingroapa viitorul economic al Romaniei pe o perioada indelungata. Romania se afla in punctul critic, la limita intrarii in incapacitate de plata din cauza deciziilor iresponsabile ale guvernului Boc. O adunatura de necalificati care din dorinta de a-l se mentine la putere pe tartorul de la Cotroceni , continua sa mascheze situatia dezastruoasa in care se afla bugetul de stat, acoperind pensiile si salariile cu imprumuturi colosale si sacrificand investitiile. Starea de fapt este mai mult decat exploziva, statul se afla aproape in faza terminala a incapacitatii de plata. Apeland la cea de a doua transa ca solutie de avarie , dupa ce in prealabil prima transa de imprumut fusese deviata tot catre bugetul de stat , cu deturnarea celor 1,7 miliarde euro obtinute astazi , guvernul Romaniei nu va reusi decat aruncarea Romaniei intr-o agonie bugetara imposibil de controlat pe termen mediu si lung. In loc sa sa adopte masuri de stopare a dezastrului bugetar, guvernul foloseste sumele alocate investitiilor care ar fi putut stopa adancirea galopanta a crizei in scopuri electorale pentru a salva aparentele si imaginea cariata a candidatului Traian Basescu . Intr-un concurs de imprejurari periculoase , PDL si PSD , au devenit complici la devalizarea economiei Romanesti si impingerea tarii in ghearele dezastrului care va urma dupa decembrie. In goana nebuna dupa voturi Traian Basescu a dat ordinul de masacru general obligandu-si slugile din subordinea slugoiului sef Emil Boc sa lase Romania amanet la FMI.
Creditul va trebui returnat si tot platitiorii de taxe si copii acestora vor fi cei care vor achita dezmatul unui clan politic in deriva. Amanetam posibilitatea de a ne reveni economic pentru ambitiile unor oameni bolnavi de putere care nu mai au de mult nimic comun cu Romania si romanul de pe strada. Caderea lui Basescu atrage automat si caderea celor care au talharit Romania impreuna cu el. Disperarea si gandul ca falsa senzatie a puterii absolute s-ar putea termina intre gratiile puscariilor, ii va impinge spre decizii grele ,cu grad incarcat de criminalitate . Daca soarta a 20 de milioane de romani o poate juca fara strangeri de inima la ruleta FMI , mi-e greu sa cred ca frica pierderii privilegiilor si a libertatii nu il vor transforma pe Traian Basescu intr-un instigator la crima. Incendierea a zeci de nave pentru a-si salva pielea , un detaliu care demonstreaza fara dubii capacitatea de a face rau a celui care are pretentia sa fie tratat ca un sef de stat , nu ca un infractor deosebit de periculos pentru societate.

7 comments :

nicole said...

Intr-o tara normala si-ar fi dat demisia.

Ramona said...

Pentru putina vreme si pentru ultima data ...

Ana-Maria said...

ce titlu pompos si ce articol care cauta nod in papura! imi pare rau ca trebuie sa va spun asta...

Anonymous said...

Ar trebui sa intelegem odata ca se cer masuri drastice si dramatice. Cat e adevar si cata minciuna si improvizatie, Istoria va decide. Sperand ca vom supravietui si tara asta va avea viitor, deci si Istorie, vom afla odata si odata adevarul. Deocamdata trebuie sa supravietuim, asta e, deci ceea ce face Basescu e bine, cred eu.

Anonymous said...

Ar trebui sa intelegem odata ca se cer masuri drastice si dramatice. Cat e adevar si cata minciuna si improvizatie, Istoria va decide. Sperand ca vom supravietui si tara asta va avea viitor, deci si Istorie, vom afla odata si odata adevarul. Deocamdata trebuie sa supravietuim, asta e, deci ceea ce face Basescu e bine, cred eu.

Marius Mina said...

Anonymus si Ana MARIA
DDUPA FORMULA DE SUCCESURI "BASESCU" VETI SUPRAVIETUI EXACT PINA DUPA ALEGERI

manoliu said...

Mercenari si teroristi actionari la FMI in COMISIILE lui BASESCU II

Soros conduce toata media din R. Moldova si o parte din media din Romaniei si are numeroase FUNDATII in ROMANIA si R. moldova cu care organizeaza actiuni si demonstratii de forta in strada.

Soros este implicat in complotul pentru asasinarea PRINTESEI DIANA pentru ca lupta impotriva MINELOR ANTIPERSONAL, fabrica de armament la care actionarii de la FMI au actiuni.

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/o-gafa-de-neiertat~ni113m

Romtehnica, la ordinul lui SOROS a incercat sa vinda mine antipersonal prin intermediul materialelor promotionale prezentate la Tirgul International pentru Sisteme de Echipamente pentru Aparare de la Chelsea, din sudul Londrei, cel mai mare tirg de profil din lume. Intentia Romtehnica ar fi una cit se poate de socanta deoarece minele antipersonal sint produse interzise prin lege in tara de peste Canalul Minecii, interzicerea acestora facind de altfel obiectul unei campaniei internationale duse de printesa Diana, iar Guvernul laburist facind din acest subiect una dintre profesiunile sale de credinta. Mai mult, atit Romania cit si Marea Britanie sint semnatare ale tratatului international de la Ottawa, de anul trecut, prin care folosirea acestui tip de arme a fost interzisa pe plan mondial.

Asa fac actionarii de la FMI si ONU, implica Romania si poporul roman in afaceri de vanzari de arme catre grupari teroriste internationale si pe urma ATACA ROMANIA si spune ca ROMANIA sprijina TERORISMUL INTERNATIONAL, asa cum au facut cu gruparile teroriste FARC din Columbia cu care actionarii de la FMI si ONU ataca VENEZUELA si ECUATOR si acuza ROMANIA ca le vinde arme celor de la FRAC.

Tot in Martie 1989 au inceput aplicatii militare comune maghiare -ruse -romane, iar armata rusa conducea armata Maghiara, aplicatii care au avut loc pe teritoriul romaniei si numerose tancuri sovietice au ramas pe teritoriul romaniei.

In vara anului 1989 au fost invitati un grup ofiteri importanti romani la Budapesta, Ungaria printre care si VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD piese importante ale LOVITURI DE STAT DIN DECEMBRIE 1989.

In perioanda martie-decembrie 1989 in diverse centre de refugiati din Ungaria, respectiv DEBRECEN, BALATON si altele, se faceau pregatiri militare pentru atacarea militara terorista a Romanie la care participau refugiati romani si maghiari si erau invatati cum sa foloseasca STICLE INCENDIARE.
Sticlele incendiare erau aruncate de refugiati romani si maghiari din randul doi sau trei, pentru ca militari romania sa nu vada ca ei vin pregatiti cu sticle incendiare sa-i atace.

Misiunea era sa lase unitati de armata -militie sa se aproprie de ei si acestia trebuiau sa arunce din apropiere lor cu sticle incendiare asupra militarilor romani, lucru care s-a si intamplat si daca urmariti toate actiunile teroriste GDS in 16 - 21 decembrie 1989 si 13-15 iunie 1989 din Romania s-au facut cu ajutorul sticlelor incendiare.

Puscasi marini si agenti CIA, MOSSAD, M16, FSB-KGB si alti au folosit cartuse VIDIA impotriva civililor si militarilor, pentru a ucide cat mai multi cetateni romani pentru a creste presiunea asupra cetatenilor instigati de propaganda sionista EUROPA LIBERA, VOCEA AMERICI SI ALTELE sa-l atace pe Ceausescu si institutiile statului Roman pentru ca sa ajunga actionarii de la FMI-SOROS si membri EUROPA LIBERA, ulterior GDS in in institutiile statului Roman si acum dupa 20 de ani pun in aplicare ce au semnat in 16 iunie 198 la Budapesta, Ungaria.

Semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie 198 de la Budapesta, Ungaria au fost adusi din luna martie 1989 si au participat la pregatirea militara organizata si finantata de actionarii de la FMI cu ajutorul generalilor NATO si GRU SOVIETIC pentru atacarea Romaniei si au stat pana in luna decembrie cand au atacat militar terorist Romania in decembrie 1989.