Sunday, October 18, 2009

Basescu: Boc va guverna pina la alegeri !


Cuprins de panica si viclenie parazitara, Basescu isi facea publica in urma cu cateva minute la Prima TV, viziunea politica pentru perioada urmatoare: "Voi lasa guvernul Boc sa administreze Romania pina la alegeri". De parca s-ar fi asteptat cineva sa-l schimbe sau nu ne-am dat seama ca asta este visul de aur al marinarului flamand de furaciuni electorale. Blaga sa traiasca, ilegal, neconstitutional sau penal. Stie Traian Basescu care sunt pasii urmatori pe care va marsa majoritatea parlamentara sau doar banuieste? Eu chiar ma asteptam sa-l aud nominalizand pentru functia de prim ministru , un membru foarte activ si blond al PD-L, Elena Udrea saliveaza inghitind in sec ...

4 comments :

tony said...

Boc e ocupat cu programul "Prima Demitere" ! :)

Matilda said...

Simte că e în pom. Dar dacă are furtişagurile asigurate, cum să-l schimbe pe Blaga ?

Un student said...

Autor: Emil Boc INSTITUŢII POLITICE ŞI PROCEDURI CONSTITUŢIONALE ÎN ROMÂNIA Manual de bază pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative Editura Accent din Cluj, 2003 Pagina 225 : „Preşedintele nu va putea desemna la funcţia de prim-ministru decît pe acel candidat care are suportul majorităţii parlamentare”

Anonymous said...

@Matilda: watch the news.
@student: Constitutia Romaniei - la Titlul III Capitolul III:
"(1) Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care a a obtinut majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament."

Au fuzionat deja PSD, PNL si PC?