Sunday, October 18, 2009

Basescu il plagiaza pe Crin Antonescu


Traian Băsescu declara in urma cu cateva zile ca are intentia sa-si foloseasca vechiul slogan de campanie "Sa traiti bine" dar consilierii s-au gandit probabil ca mistocareala cu care a reusit sa-i prosteasca pe romani in 2004 , a dfevinit intre timp o insulta grva la adresa inteligentei romanului de pe strada, calcat in picioare de aroganta si tocurile Elenei Udrea. Astazi pe site-ul de campanie, furaciosului natiunii ne spune altceva : "Vreau o Românie a bunului simţ!", un slogan insusit deja de candidatul Crin Antonescu -” România bunului simţ – Antonescu Preşedinte!”


Furt intelectual pe banda titreaza Inpolitics
În aceasta noapte, patru milioane de afișe ale lui Crin Antonescu sunt așteptate să iasă de sub tipar cu sloganul "România bunului simț", creat special de agenția de publicitate Odyssey, numai că PNL a avut, deja, parte de o surpriză mai mult decît nepăcută. Concret, pe pagina de azi a siteului lui Băsescu, www.basescu.ro, sloganul respectiv, creat de liberal acum două luni, dar ținut secret pînă acum, e folosit fără rezerve. "Vreau o Românie a bunului simț" declamă, pe siteul său, candidatul PDL, iar sintagma "bun simț" apare de nenumărate ori, obsesiv, inclusiv în cadrul unui așa zis manifest al președintelui, în favoarea referendumului pentru reducerea parlamentului. Parafrazînd zicala populară, am spune că trunchiul nu sare departe de așchie: reamintim că, acum cîteva luni, fiica lui Băsescu, EBA, aflată în campania pentru europarlamentare, a fost acuzată de Dana Săvuică de furtul sloganului "Ia atitudine", folosit de fostul top-model în campania pentru prevenirea cancerului la femei. ""Nu mi-a venit să cred cînd am văzut că Elena mi-a furat sloganul, mai ales că este vorba de o campanie umanitară care se află și acum în plină desfășurare" declara presei, la vremea respectivă, Dana Săvuică. Fiica președintelui nu a catadicsit nici măcar să modifice, de ochii lumii măcar, designul siglei. Un alt furt portocaliu celebru este "România-land of choice", al Elenei Udrea, luat de la "Croația -land of choice", campania publicitară a țării vecine- Inpolitics.

FetelorImiCautPerechea


Update: S-a razgandit Basescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Prima TV, că mesajul de pe site-ul său “România de bun simţ” nu reprezintă sloganul campaniei sale electorale, însă contracandidaţii săi îl pot lua ca o invitaţie de a avea o campanie de bun simt.

Sa traiti bine D-le Basescu , nu exagerati pentru ca s-ar putea sa va ramana pantalonii scurti , totusi.

7 comments :

http://www.florinmatei.ro/ said...

Câtă duplicitate...

Marius Mina said...

Florin Matei, te astepti la altceva de la un infractor de drept comun?

nicole said...

Va folosi oare si lentile de contact?! Ceva operatii estetice?
:D
Cam disperat nenea... zeus... :))

Anonymous said...

Basescu = rusinea Romaniei. Sa-i furi sloganul lui Crin Antonescu si sa il transformi intr-o minciuna nenorocita, Basescule - esti demn de mila noastra. Nu de alta, dar acum chiar sunt convins ca la alegeri Crin va matura pe jos cu tine! Nu mai am alte cuvinte de adaugat. Il vedem pe Basescu dorindu-si sa fie Crin!!!

Gabi A. said...

Mai mult decat mitoman, fals si parvenit, jucator de hore, vanzator de flote, manipulator prin bai de multime care ii sunt caracteristice, poet fara muze, incompetent politic, marinar si “voievod” de vita anti-nobila care a reusit sa isi graveze numele pe clopotul de la Cotroceni. E firesc si moral acest lucru? “Constatatorul” unui adevar general valabil (“iarna nu-i ca vara”) este acum si un plagiator de prima mana. Fura sintagma “ bun simt si o Romanie a bunului simt” de la Crin Antonescu. E incapabil sa isi construiasca o fraza care sa il reprezinte in campanile. Trebuie sa fure expresii de la contracandidatii sai pentru a-si face campanile. Rusine pentru Basescu! E de-a dreptul penibil acest “om” care din pacate e presedintele nostru si din fericire nu va mai fi! Am sa va dau dovada ca antonescu este “fondatorul” acestei sintagme pe care Basescu o perpetueaza cu nonsalanta. Vizitati link-ul: http://crinantonescu.ro/articole/249/Depunerea-oficial-a-candidaturii-la-Pre-edin-ia-Rom-niei.html sau
http://crinantonescu.ro/articole/248/Vreau-o-Rom-nie-a-bunului-sim-o-Rom-nie-a-respectului-fa-de-cet-ean-o-Rom-nie-care-s-i-rec-tige-pres.html
Iar replica oficiala a d-nului Antonescu o gasiti aici: http://www.crinantonescu.ro/Blog/crinantonescu/art/260/ROMANIA-BUNULUI-SIMT.html Ca sa vedeti si voi cum fura Basescu si replici, fara nici un gram de rusine. Sunteti demn de dispret d-nule Basescu! Gabi A.

Toma Necredinciosul said...

Motivul pentru care Basescu a furat sloganul lui Antonescu este unul foarte simplu : Lipsa de idei in a-si ataca contracandidatii la presedintie.
A pus sloganul lui Antonescu la el pe forum sa "fure idei" de la cei care ii ataca sloganul furat.
E nevoie de mult diavolism sa obti calificativul de "Canalie perfecta".

Marius Mina said...

Toma, i-ai dat ideea perfecta pentru slogan lui Basescu: "Canalie perfecta".