Wednesday, October 14, 2009

Basescu isi asmute cainii pe Klaus Johannis

Breaking News :O informatie de ultima ora preluata de Inpolitics , Traian Basescu va nominaliza un guvern minoritar PDL condus de un specialist.

"N-avem nevoie de un neamt sa adminstreze Romania pe timp de criza , era mai bun oligofrenul", s-ar putea traduce mesajul transmis astazi de Presedintele Romaniei majoritatii parlamentare. Insa de aceasta data unanimitatea atat de draga jucatorului castrist de la Cotroceni , nu a functionat, reprezentantii majoritatiinu s-au lasat convinsi de perversitatea infantila a sefului de retea , in care Elena Udrea si Costel Iancu reprezinta binele absolut. Ca legaturile electorale ale lui Vasile Blaga , Razavan Murgeanu si Canacheu cu lumea interlopa , pentru obtinerea controlului zonal total in perioada alegerilor prezidentiale, sunt cat se poate de elegante.
Nimeni numai face un secret din faptul ca DNA -ul reprezinta un instrument de santaj si manipulare al opiniei publice de fiecare data cand pericolul pierderii terenului de sub picioare ii ameninta bunul simt traficantului de iluzii. Imediat dupa anuntul majoritatii prin care se declara unitara si fara echivoc sustinerea candidaturii lui Klaus Johannis pentru functia de premier, gastile pretoriene au lansat operatiunea de demontare a mitului Johannis.S-au declansat practic ostilitatile pentru salvarea nucleului din jurul presedintelui de catre exponentii turcesti ai pupincurismului basescian. Presedintele Romaniei are sub cheie laboratorul de productie al dosarelor penale pregatite din timp pentru cei care indraznesc sa se apropie de zona puterii . EL si asociatii sai sunt profesionisti in ale diversiunii si manipularii publice, exemple sunt sute care pot face subiectul unei carti de istorie neagra , care ar trebui sa studieze activitatea combatanta din cariera politica a lui Traian Basescu. Doar cateva exemple din trecutul recent demonstreaza cum functioneaza doctrina basesciana. Incercarile sefului statului de a ne convinge ca Tudor Chiuariu, "tanarul mafiot" Ministru al Justitiei este un om rau. Cum Teodor Atansiu a fost suspendat pentru fapte penale care nu s-au dovedit niciodata, cum mapa profesionala a Noricai Nicolai era mult sub valoarea diplomelor universitare ale Elenei Udrea sau ale Elenei Basescu. Sau cat de performanta a fost Monica Iacob Ridzi in colectarea fondurilor pentru campania electorala a Ebei din banul public. Acum , masina de zgomote a Cotrocenilor are un singur subiect major in lucru, Klaus Johannis. Sunt sigur ca noaptea trecuta , cotloanele Palatului Cotroceni au facut si desfacut strategii de incriminare si desfiintare a candidatului propus astazi de opozitie . Intrebarea care se impune este una singura: Cine mai are timp sa-i creada ? . Mai ales acum cand toboganul pe care urmeaza sa alunece Traian Basescu si clanul din dotare a fost atat de bine ceruit.

8 comments :

Filip G said...

http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=roxanaiordache.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Fwww.euroavocatura.ro%2Fdictionar%2F1871%2FStarea_de_necesitate
Invocand STAREA DE NECESITATE are acoperire perfecta
Traiasca guvernul MONICA MACOVEI PD_L pana ajunge in parlament.

dramoleta said...

E desueta chestia asta cu dosarele penale. In procent foarte mare, romanii s-au convins ca asta este singura arma a lui Basescu:fabricarea de dosare cu ajutorul iepei de la Parchetul General.
Nu mai tine. Ne-am prins! La mintea lui Basescu, toti avem dosare penale daca are el chef.

Marius Mina said...

Dramo- sper ca s-a prins si de faptul ca urmatoarele dosare penale facute pe bune apartin lui si mafiei care-l inconjoara.

Lilick Auftakt said...

@Vorba lui Dinescu: "In Romania poti sa ai dosar intr-un sfert de ora" Nu mai tine smecheria ca in 2004.

Marius Mina said...

Lilick, vine vremea dosarelor pentru el si Nutica

nicole said...

Important este sa se mentina majoritatea si sa nu cedeze nimeni santajului si\sau promisiunilor lui base.

sandman said...

Din asta se vede cit e de disperat. Daca Johannis avea dosar din 2005, de ce apare abia acum? L-a tinut DNA in sertar? Atunci sint ei vinovati de complicitate. In rest, latraii (a se citi -greii) din pedele schiauna de frica zgomotului cheilor de la celulele care ii asteapta.
Sper sa fie cit mai curind.

Mircea Matei said...

S-a creat o petitie pentru ramanerea lui Johannis ca Primar la Sibiu unde a fost ales de 3 ori consecutiv.

Petitia se numeste Johannis: Primar Ales Nu Premier Desemnat