Wednesday, October 14, 2009

Basescu se gandeste la Dorin Chirtoaca si Lucian Croitoru

Scrisoarea opozitiei catre Traian Basescu
foto:Ioska Buble
Basescu se se gandeste la un premier total independent de clasa politica de la Bucuresti, luand in calcul contracararea solutiei propuse de Crin Antonescu, Klaus Johannis care ii da mari dureri de cap lui Traian basescu , pus in situatia de contra o asemenea nominalizare atat de populara la nivel national. Surpriza lui Basescu poate fi Dorin Chirtoaca, actualul primar liberal al Chisinaului, conform Romanian Global News. Actualul primar al capitalei R. Moldova indeplineste cel putin o conditie de baza, avand cetatenia romana. Contactat de Romanian Global News, Dorin Chirtoaca a declarat ca se simte onorat si ca va analiza aceasta posibilitate de a forma noul guvern de la Bucuresti.
Lucian Croitoru este cel mai nou nume vehiculat pe la Cotroceni. Acum este consilier şi ginere al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, fost reprezentant al României la FMI şi recent candidat propus de PDL la funcţia de viceguvernator al BNR, funcţie pe care a pierdut-o in faţa lui Bogdan Olteanu.
La Senat şi-au făcut apariţia între timp Florin Georgescu, prin-viceguvernator al BNR şi Nicolae Dănilă, membru al CA al BNR şi fost preşedinte al BCR.
Basescu invita partidele parlamentare astazi la ora 17.00 la Cotroceni pentru a le comunica rezultalele consultarilor. In scrisoarea trimisa de catre Traian Basescu partidelor politice se stipuleaza ca la intalnire pot participa maxim 3 (trei) persoane de la fiecare partid. Opozitia la randul ei a trimis o scrisoare in care isi exprima sprijinul pentru Klaus Johannis si cere o intalnire cu Traian Basescu inainte de ora 17.00 propusa de administratia prezidentiala..
In tot acest timp, liderii PDL din tara au inceput sa dea semne de nervozitate solicitand conducerii din Modrogan sa negocieze eventuala nominalizare a unui independent in fruntea guvernului , dar sa nu fie atinsi secretarii de stat, prefectii si subprefectii numiti de curand de PDL. Evident logica electorala primeaza in interesele pedelistilor .

2 comments :

dramoleta said...

E nebun de legat! Dupa ce si-a trecut cu nesimtire numele pe clopot, intr-un text ce ar trebui analizat de lingvisti dar si de psihiatrii (Cantacuzino fost ctitor ), acum se crede Cuza?
Da-l dreaq cu propunerile lui cu tot! :))

Marius Mina said...

Dramo- Parca pina acum nu ne-am dat seama ca e si imbecil si bolnav psihic