Thursday, October 15, 2009

Basescu l-a scos pe Croitoru din joben si ne santajeaza cu FMI ul


Basescu s-a reprodus , l-a desemnat pe Lucian Croitoru care s-a prezentat discret si foarte bine informat, "Nu sunt inginer, sunt economist ". Nu-i pun la indoiala pregatirea profesionala dar prima impresie este ca Dl . Croitoru in calitate de consilier al Guvernatorului BNR s-a ocupat mai mult de caratul servietelor si cumparatul tigarilor. Odata cu nominalizarea, Traian Basescu ameninta si arunca criza in spatele partidelor , evident asupra majoritatii parlamentare, exprimandu-si regretul si nedumerirea pentru caderea guvernului Boc cu o luna inaintea alegerilor.Raspunsul e foarte simplu D-le Basescu : pentru ca sa puteti fura cu sprijinul lui Vasile Blaga alegerile prezidentiale, pentru ca aroganta si incompetenta guvernului Boc depasise limitele absurdului si ale prostitutiei politice . Lucian Croitoru se va prezenta in parl;ament pentru obtinerea votului de incredere dupa ce in urma cu o saptamana a pierdut nominalizarea pentru functia de viceguvernator al BNR. Secventa poate fi montata in ansamblul ei spre happyend-ul telenovelei nationale "fetele marinarului" , cu prezumtivul ginere al guvernatorului Mugur Isarescu, in rol principal episodic.
Urmeaza mutarea opozitiei care poate abroga imediat decretului guvernului Boc de infiintare al sectiilor speciale si cele din disapora, amanarea alegerilor prezidentiale din X motive. Basescu inceteaza sa mai fie presedinte pe 5 decembrie conform Constitutiei Romaniei.
Lucian Croitoru este o noua piesa de sah pe care Basescu nu s-a jenat sa o arunce in derizoriu. El nu va primi votul parlamentului si asta este obiectivul primordial al neonazistului de la Cotroceni, pentru ca mediul cel mai propice pentru el este criza si haosul. Basescu este microbul care nu poate supravietui decat intr-un mediu mizer pe care prin talentu-i nativ il creeaza si mentine. Se anunta alinierea trupelor inaintea declansarii unui razboi iminent, un razboi a carui responsabilitate ii revine in totalitate lui Traian Basescu.

No comments :