Thursday, October 15, 2009

Sondaj CCSB : Guvernul Croitoru dorit doar de 6% dintre romani

Vinovati de criza politica si economica- PDL si Basescu
Conform sondajului amintit, 6% dintre subiecţi cred că soluţia la criză este un guvern minoritar PD-L; 20% dintre respondenţi sunt de părere că soluţia politică pentru actuala criză constă în instalarea unui guvern de tehnocraţi cu premier independent; 9% cred că salvarea ar putea veni de la un guvern de uniune naţională, cu membri ai tuturor partidelor parlamentare; 8% ar opta pentru un guvern PSD-PNL şi tot 8% ar vrea ca ţara noastră să fie guvernată de Uniunea Europeană; 7% sunt pentru organizarea de alegeri anticipate; 4% consideră că România trebuie să fie condusă de o altă instituţie românească decât cele politice; 4% ar prefera un guvern PD-L-PNL; 3% - un guvern PD-L-PSD, ca până acum şi 3% ca ţara noastră să fie guvernată doar de şeful statului. 45% dintre români sunt de acord cu soluția Iohannis premier, 24% fiind împotrivă. De asemenea, 44% dintre intervievați consideră că Băsescu, Boc și PDL sunt principalii vinovați de criza politică, după cum urmează: 31% dintre respondenţi consideră că principalul responsabil este preşedintele Traian Băsescu, în timp ce 15% acuză clasa politică în ansamblu. 9% dintre respondenţi consideră că PD-L în ansamblu este responsabil de criza politică, 8% -PSD în ansamblu, 4% îl cred responsabil de criza politică pe premierul Emil Boc; 3% - pe Mircea Geoană; 1% - pe Crin Antonescu, iar 7% consideră că 'alţii' sunt de vină pentru situaţia creată. 82% dintre români consideră că România se află în criză politică, iar 71% consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită. Sondajul CCSB a fost realizat pe un eşantion de 871 de persoane .

3 comments :

Anonymous said...

CCSB? Adica acea Companie de Cercetare Sociologica si Branding ce ii are drept actionari pe Camelia Voiculescu-Felix si pe Mihai Motoc, omul de casa a Marelui Motan?
Liberalii au criterii ciudate in a gasi argumente necesare. Sau, vorba ardeleanului (ce sunt), le potrivesc cu mana. Din mers.

Sas Gerard said...

Mai e o faza. Mr. Blaga e ministru al MDRL, acel minister cu reabilitarea termica. E program de 10 miliarde de euro. Pentru cativa mp de polisitiren si 3 geamuri termopan, s-a ajuns la 18 000 de euro de apartament, cand de fapt nu are cum sa coste mai mult de 2000-2500 http://www.zf.ro/eveniment/reabilitare-termica-la-pret-record-18-000-de-euro-pe-locuinta-in-capitala-4525056/. E jaf la drumul mare, din 10 miliarde de euro e de supt puternic. Clujul are cele mai multe locuinte ˝delapidate˝ termic. Ce coincidente in directionarea banilor.

Marius Mina said...

Gerard, am aflat si eu de furaciunile lui Blaga, astea sunt doar aperitivele.O sa le dau saptamana viitoare.