Tuesday, October 13, 2009

Klaus Johannis este solutia sustinuta de majoritatea parlamentaraSah mat la Basescu ! Bravo Antonescu , o mutare magistrala.


In urma negocierilor care au avut loc in aceasta seara intre PSD, PNL, PC si UDMR si liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale ,propunerea pentru postul de prim ministru inaintata de Crin Antonescu are acordul celor patru partide care formeaza azi o majoritate in Parlamentul Romaniei. Primarul Sibiului Klaus Johannis este in acest moment sustinut de cei mentionati pentru a prelua functia de Prim Ministru in fruntea unui guvern independent format din specialisti .Crin Antonescu a spus la finele consultarilor , ca liberalii nu negociaza cu celelate formaţiuni premierul pentru ca lor nu li se face cadou o astfel de funcţie, ci doar ofera o solutie pentru scoaterea Romaniei din criza ,“Noi suntem partidul care a initiat aceasta motiune impreunu cu UDMR, noi suntem cei care oferim o solutie foarte clara in persoana D-lui Klaus Johannis. Nu avem forta parlamentara sa o impunem, sa o adoptam singuri, tocmai de aceea facem toate diligentele necesare pentru a reuni o majoritate în jurul acestei propuneri”, a precizat Antonescu. Klaus Johannis este invitat maine la Senat pentru discutii cu liderii formatiunilor politice care il sustin
.

In urma negocierilor intre Traian Basescu si PDL , Gheorghe Flutur insotit de timida Elena Udrea si Miss Anastase a declarat ca liberal democratii il vor sustine pentru sefia unui nou guvern tot pe redutabilul Emil Boc.-Liderii PDL au parasit Palatul Cotroceni cantand la unison : Pusca si cureaua lata - Ce-as mai guverna odata !

2 comments :

nicole said...

Crin Antonescu e in mare forma.
A reactionat excelent si a reusit sa uneasca toate partidele. Sa vedem ce face basescu.
Poate vad si cei care s-au incapatanat sa-l considere slab pe presedintele liberalilor!

Marius Mina said...

Nicole, i-a dat un sah mat de zile mari Antonescu lui Basescu.Ii va fi extrem de greu sa iasa din corzi, poate dupa 6 decembrie cand nu va mai fi presedite.