Friday, October 9, 2009

De Ziua Mondiala a Animalelor, PD-L propune eutanasierea cainilor fara stapan




Cand a prealuat Primaria Capitalei, Traian Basescu s-a transformat din edilul sef in hingherul sef , masacrand nu mai putin de 40 de mii de caini fara stapan .Am militat pentru recoltarea si sterilizarea cainilor vagabonzi in conditii normale , ca in orice tara civilizata . Insa de la recoltare , sterilizare si depozitarea lor in locuri special amenajate unde sa poate fi ingrijiti, tratati si propusi spre adoptie ,pina la maltratarea si eutanasierea acestor animale nevinovate , este o distanta egala cu drumul dintre iad si rai.
Propunerea legislativa recenta a partidului prezidential, terifiaza opinia publica cu masuri demne de doctrina nazista . Astfel dintr-o inspiratie pur electorala PDL propune o noua solutie de criza, "Cainii fara stapan care in termen de 30 de zile de la primirea lor intr-un adapost nu vor fi adoptati ar putea fi eutanasiati", proiect care a primit ieri avizul Comisiei juridice din Senat. Initiativa apartine unor parlamentari PDL care sustin, in expunerea de motive, ca adaposturile din tara nu mai fac fata numarului mare de patrupede si costurilor de intretinere ale acestora.Dupa avizul Senatului, decizia finala va apartine plenului Camerei Deputatilor.
Am ajuns in momentul in care nu ma mai mira absolut nimic din comportamentul acestor ipocriti cu inclinatii criminale native. Sunt convins ca vor folosi absolut orice masura capabila sa le asigure perpetuarea la putere. Si sunt la fel de convins ca nu vor precupeti niciun efort pentru a-si anihila oponentii folosindu-se de obiceiuri primitive caracteristice clanurilor mafiote. Anul trecut in timpul campaniei electorale pentru parlamentare, o echipa de tineri care lipeau afise pentru PNL au fost interceptati si maltratati fizic de trupa de gorile din ograda lui Gigi Becali, un sustinator discret al liderului maximouse de la Cotroceni.
Din informatiile mele , in timpul campaniei pentru prezidentialele din acest an , se vor folosi acelasi metode dar cu o eficacitate maxima care poate degenera in fapte deosebit de grave, duse la indeplinire de acelasi gen de "mercenari" angajati sa vegheze stabilitatea emotionalasi procentuala a D-lui Basescu.

No comments :