Friday, October 9, 2009

Sceleratul national Vadim Tudor o critica pe Herta Muller


Nici bine nu i-a fost decernat premiul Nobel pentru literatură scriitoarei germane de origine română Hertha Muller, că ziarul şefului PRM, Vadim Tudor, a și găsit de cuviinţă s-o împroaşte cu noroi şi s-o facă cu ou şi cu oţet, în cel mai pur stil mioritic.
Deşi, din punct de vedere literar, Vadim Tudor nu s-a făcut niciodată remarcat în ochii criticlor, ziarul peremistului nu se sfiieşte să o catalogheze pe câştigătoarea premiului Nobel drept o scriitoare "fără strălucire şi originalitate". Motivele invocate sunt siderante: la aproximativ două decenii de la Revoluţie, Tribunul o acuză pe Hertha Muller că "se remarcă prin militantism în favoarea modului de viaţă burghez". Desprinse parcă dintr-un compediu de gândire socialist-materialistă, acuzaţiile lui Vadim se concentrează împotriva manierei artistice în care Hertha Muller zugrăveşte condiţia activistului anticomunist. Concluzia gazetei lui Vadim este uluitoare: premiile Nobel îşi pierd prestigiul fiind acordate scriitorilor "modeşti", gen Hertha Muller!(Inpolitics)

Vadim Tudor, in tandreturi cu EBA la Bruxelles

Președintele PRM e fudul ca un păun după ce a fost băgat în seamă la Bruxelles de către fiica președintelui, Elena Băsescu, pe care revista sa a etichetat-o permanent drept "drogată" și "mica prostituată".
Ziarul "Tricolorul", relatează, în numărul de ieri, o scenă înduioșătoare petrecută ieri, în capitala Belgiei: "În Parlamentul European, de la Bruxelles, s-a petrecut o scenă uluitoare: fiica mai mică a lui Traian Băsescu a venit la preşedintele PRM şi l-a salutat printr-o elegantă mîngîiere şi un zîmbet seducător. Ar fi bine dacă şi tăticul ei ar fi la fel de amabil". Reamintim că Vadim Tudor și Elena Băsescu au fost implicați într-un proces de calomnie în justiție, după ce revista liderului PRM a relatat că fiica președintelui s-ar droga. Nici după proces Vadim nu s-a potolit, etichete precum "mica prostituată" fiind printre cele mai blînde aplicate colegei sale din PE. După cum se vede, însă, EBA nu ține la supărare...(B.T.I.-Inpolitics)

No comments :