Friday, October 30, 2009

In Petrosani numai Basescu are dreptul la panotaj si bannere electorale.



Primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a interzis afisele si banerele electorale ale contracandidatilor lui Traian Basescu. Responsabilii din Primaria Petrosani s-au balbait in explicatii lasand sa se inteleaga ca este decizia expresa a primarului . Ce nu spun angajatii primariei este ca in urma cu doua zile Dl. Tiberiu Iacob Ridzi a primit o vizita fulger a D-lui Razvan Murgeanu care i-a trasat sarcina sa nu permita propaganda de campanie decat pentru Basesc
u , "va rup capetele daca apar materiale de campanie de la adversari", i-a amenintat Murgeanu . Astfel de evenimente se petrec in majoritatea localitatilor unde exista primari PDL.

3 comments :

Julia said...

Si la o asemenea incalcare de lege electorala nu se sesizeaza nimeni? Nu exista nicaieri o comisie care sa ii amendeze usturator? :(

Marius Mina said...

pe cine sa sesizezi ? Militia lui Blaga? Te si aresteaza ptr instigare la lupta de clasa daca vor.E teroarea hitlerista instituita in Romania.

Anonymous said...

Daca nu ti-as fi vazut fata spuneam ca esti al dracului si rau intentionat. Dar asa, vazandu-te, mi-am dat seama ca doar atat poti. Cu ochii tai mari si umezi nu ai zarit in toate vitrinele din Petrosani, mai ales in cele care sunt proprietatea cooperatiei si unde prostanacul e singur pe geam, sute de afise ale contracandidatilor.