Wednesday, October 7, 2009

Laura Codruta Kovesi complice la trafic poltic de influenta alaturi de Miss Anastase

Roberta Alma Anastase cerea plenului Camerei Deputatilor, cuprinsa de panica si simtul datoriei fata de clanul din care provine, sa voteze inca odata ,ceea ce votasera deja cu doua luni in urma.In urma unei masinatii la in complicitate cu Procurorul General al Romaniei , aceasta a obtinut un duplicat al cererii de inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase . Acum se demonstreaza ca jocul de gambe al Robertei nu a fost decat o diversiune cu concursul procurorului general ,pentru a scoate din prim plan cazul penal Ridzi .
Comportamentul trotzkist de ieri al presedintei Camerei Deputatilor, coroborat cu iesirile excentrice ale Elenei Udrea , alta penala a presedintelui judecator, mi-a intarit convingerea ca ea trebuie urgent debarcata de la sefia camerei . Oricum cariera ei politica va lua sfarsit in cel mult 3 ani.Daca jusititia nu-si va pronunta punctele de vedere cu privire la abuzurile comise de Miss Anastase in decursul scurtei sale cariere in calitate de prim demnitar. Facsimilul de mai jos demonstreaza inca odata, daca mai era cazul, ca Procurorul General a intrat in jocurile murdare ale clanului Basescu. Ea recunoaste implicit , prin semnarea diocumentelor prezentate ca a contribuit la intarzierea inceperii urmaririi penale a Monicai Iacob Ridzi prin trimiterea catre Parlament o a doua adresa in care este vorba de aceleasi fapte doar numarul d edosar fusese schimbat din motive lesne de inteles. Rusine tovarasa Procuror General al Romaniei, Ana Pauker ar fi invidioasa pe succesurile dvs . profesional etice.
Facsimile preluate de la Ioska Buble

Ordonanţa Guvernului Boc II prin care Parlamentul e obligat ca în termen de 30 de zile să dea avizul conform pentru Referendumul propus de preşedinte şi mai şi indică modul în care trebuie luată această decizie continuă să facă valuri. Într-o adresă cătr Comisia Juridică a Senatului, Consiliul Legislativ spune că avizul său este unul favorabil, dar că actul normativ are grave lacune de constituţionalitate. Mai pe româneşte, OUG-ul este neconstituţional. (Ioska Buble)

1 comment :

dramoleta said...

Incep sa iasa la iveala toate faradelegile comise de astia!

Sper ca vom afla si cu ce s-a ocupat Basescu le Cotroceni.