Wednesday, October 14, 2009

PDL ingenucheaza la poarta PNL

„Am primit şi trei telefoane într-o singură oră", a declarat un vicepreşedinte PNL. „Ne promit ministere fără număr, ne spun că îl acceptă premier pe Klaus Johannes. Ca dusmanul comun e PSD. Ne mananca din palma", Crin Antonescu a refuzat toate invitatiile la dialog lansate de PDL.
PDL a fost acuzat in ultimele zile de o serie de lideri politici de la PSD si PNL ca a oferit sume mari de bani deputatilor si senatorilor din opozitie pentru a nu vota motiunea de cenzura sau macar pentru a nu se prezenta la vot. Academia Catavencu au facut un calcul, tinand cont de valorile vehiculate pe piata, intre 10.000 si 100.000 de euro. Astfel, dintre parlamentarii Opozitiei, sase au votat cu PD-L, 23 s-au dat loviti, iar 18 s-au abtinut. Jurnalistii citati inmultesc totalul de "defectori", 47, cu o valoare medie de 25.000 de euro si obtin peste 1,1 milioane de euro, cam aceasta fiind pierderea estimativa suferita marti, de PD-L, in urma votarii motiunii de cenzura in Parlament.

6 comments :

Lilick Auftakt said...

Portocaliii sa-i taie gatul lui Basescu si dupa aia sa incerce sa se milogeasca. Pana atunci... pas. :)))

Marius Mina said...

Pas zic si eu

gala said...

Nu se spune asa! Se spune "PD-L zgarie cu unghiutele la poarta PNL " :lol:

nicole said...

Incearca pe toate caile sa distruga majoritatea formata ieri.

Marius Mina said...

Nicole, e deja mult prea tarziu pentru el. Se distruge pe sine.

sandman said...

"precum si consilier al directorului general de la Luxten, care-l platea cu 700 euro lunar."
Pai cum dracu vine asta? Dl. Spaga, pardon, Blaga, cistiga mai putin decit fii-sa lui Basescu care lucra part-time si avea 7000 E/luna?
Ce dracu e Luxtenul ala, fabrica de bani a PDL-ului? Blaga acolo, fetele Marinarului-acolo, Murgeanu Suv si card de benzina de acolo. Si citi or mai fi si inca nu stim de ei...