Tuesday, October 27, 2009

Revolutia portocalie o combinatie falimentara


Persona nongrata in Anglia, hulita si condamnata prin alte colturi ale lumii, sau ale Europei , "Revolutia Portocalie" a investit imediat dupa 1989 in tarile confuze si vulnerabile, iesite cu perestroika pe umeri din comunism. Evident s-a gandit la profitul pe care l-ar putea contoriza in mai putin de 20 de ani de haos programat si la control economic total, care iti pune lpe tava , puterea decizional legislativa si adminsitrativa a victimei. Au fost necesare cele doua decenii invocate de raposatul Brucan, stiind exact care va fi traseul Romaniei. Iata-ne astazi in situatia de metastaza generalizata in care un mutant al comunismului degenerat fesenist a redirectionat zambind demonic, Romania. Astazi, fantoma lui Nicolae Ceausescu ne zambeste pervers in fiecare emisiune de stiri, show politic sau baie de multime de la micul dejun. Uitati-va in jur si constatati singuri progresele "revolutiilor portocalii " in fostele tari comuniste si al interventiei FMI in economiile acestora. Rezultatul? Falimentul total.
Ultimii cinci ani de carnagiu
si dezmat politic provocat de poftele lui Basescu care nu s-a sfiit sa declare in urma cu 10 luni ca " si-a vazut visul cu ochii ", fortand Romania catre falimentul moral si institutional. Batranii se sfarsesc cazuti pe scarile spitalelor ,refuzati din lipsa de fonduri, timp in care Elena Udrea, prietena de suflet si combinatii a presedintelui arunca zeci si sute de milioane de euro pe cheltuieli curente de imagine , pentru ea si evident candidatul fara scrupule , al societatii multilateral infectate . Revolutia portocalie care a reusit sa tulbure mintile a milioane de romani , se apropie de actul final. Acum dupa ce deja Romania a fost vanduta ireversibil grupurilor de interese financiare internationale doar pentru ca, o camarila de tip mafiot condusa de insusi presedintele Romaniei , este disperata sa mentina puterea in zona lor de influenta. Au aruncat in lupta tot arsenalul greu, toate cele peste 80 de miliarde de euro imprumutate pe spatele romanilor , inclusiv ultima picatura din bugetul de stat , un esec in 6 decembrie ar putea umple multe camere din puscariile romanesti cu demnitari aflati astazi in functii publice.
Au corupt tot ce se putea corupe, Biserica Ortodoxa Romana , varfurile Armatei Romane si Ministerului de Interne Justitiei, Servicii Secrete. Au cumparat formatori de opinie si jurnalisti cu dosare grele in spate sau stomacul gol , chiar daca dupa '89, numai cine nu a dorit nu a ajuns sa se prostitueze , pe bani buni, masturbandu-se analitic si politic pe sticla televizoarelor . Exemple concrete incep dar nu se termina cu Ion Cristoiu , impreuna cu toata gamaglobulina societatii civile romanesti , in care s-au angrenat de nevoie, Hurezeni , Turcesti sau Traiani Ungureni, prestand la usa iadului pentru mai putin de 30 de arginti , la cursul zilei.
Romania a devenit sub criptocratia lui Traian Basescu , tara in care curvele devin doamne , profesionistii devin emigranti si mezina prezidentiala, parlamentar european. Desi background-ul o califica mai mult pentru cluburile de noapte si problema drogurilor usoare si aventuri cu Syda, noua sa captura masculina .
A devenit tara in care Elena Udrea , o consumatoare abjecta de simpatii prezidentiale, semidocta si plina de tupeu caracteristic moravurilor discutabile, ne face agenda zilnica, in functie de preferintele hormonilor domniei sale. Presedintele nu-i poate refuza nimic, nici macar promisiunea de a o numi in fruntea guvernului daca soarta ii va zambi pe 6 decembrie .
Domnia lui Traian Basescu a implementat si dezvoltat o serie intreaga de politici publice care au inscris Romania pe un drum aproape ireversibil al haosului generalizat, al prostitutiei politice , coruptiei institutionalizate si transformarea interesului national in interes de clan , un cincinal in care a disparut si cea mai mica umbra de bun simt pe care societatea romaneasca o mai putea produce la un moment dat . Am parcurs cu sila ultimii cinci ani de conflicte si scandaluri politice , de izolare internationala, de bataie de joc in direct.
22 de milioane de romani plus inca patru din afara granitelor condamnati la un spectacol grotesc de tragi comedie in care actorii principali, Traian Basescu si Elena Udrea au decis sa-si asume destinul unui intreg popor pe mai departe. Au decis ca ei si numai ei sunt singurii care vor reforma Romania dintr-un stat de drept intr-un stat de "drepti", intr-un stat in care singurele afaceri profitabile ale firmelor abonate la banul public, conduse din umbra de oligarhia portocalie coordonata de atotputernicul Traian cel mare. Incepand cu marile proiecte de infrastructura, comertul cu arme si tehnica militara pentru inzestrarea armatei, autostrazi si controlul total al importurilor , anihilarea totala a liberei initiative si transformarea Romaniei ,cu acceptul tacit al birocratilor de la Bruxelles, intr-o insula a bunastarii pentru un grup restrans de infractori dovediti , in timp ce majoritatea ingenucheata va fi obligata sa aplaude pentru un mic , o bere si maruntis pentru lumanari sa-si poate permite o trecere decenta "dincolo". Aceasta este Romania in viziunea unui om labil psihic si a celor care-i canta sub forma unei ode personale prohodul, o tara de asistati in care puterea suprema sa fie concentrata in mainile catorva personaje semidocte care depasesc cu granitele oricarei forme de imaginatie bolnava. Mentinerea acestor paraziti in fruntea tarii ar demonstra ca atat cei care ies la vot cat si cei care se incapataneaza sa se autocondamne la o noua experienta stimulata de adrenalina pacientului de la Cotroceni, este echivalentul unui act de sinucidere in masa dupa modelul sectelor controlate mental de vreo clona sudamericana a lui Traian Basescu.
Atat pentru 22 noiembrie cat si pentru ziua de Sfantul Nicolae , cand se va desfasura al doilea tur de scrutin prezidential, solutia mantuirii si exorcizarii colective , este votul masiv impotriva acestui flagel letal ascuns in trupul si sufletul lui Traian Basescu.
Din acest motiv , dupa o analiza profunda si atenta, am ajuns la concluzia ca nu exista de cat un singur candidat care poate smulge Romania din ghearele vampirismului infractional generalizat .Sunt ferm convins ca va reusi sa inscrie Romania pe traiectoria reala a bunului simt , si a relansarii economice fara de care romanii nu vor putea supravietui ca natiune pe termen scurt, mediu si lung. Favoritul meu in cursa prezidentiala este cel care-i starneste frisoane si provoaca insomnii lui Traian Basescu. Singura salvare ramane pentru candidatul "revolutiei portocalii", un tur doi cu prostanacul lui Ion Iliescu sau Vadim Tudor. In toate celelalte variante Basescu va pierde detasat.

3 comments :

rhapsody said...

exceptional articolul!

sandman said...

Eu ma intreb, daca Baselu pica, ce vor face hurezenii, turcestii, patrasconii, ioantemorarii si alti limbisti de serviciu?
Dar la cita nesimtire au in ei...
Hurezeanu a pendulat mai pe la toti puternicii zilei, probabil frustrat ca n-a apucat sa-l linga pe Marele Cirmaci pina in 89, s-a refulat dupa anul ala de gratie, cind a ramas fara servici la Europa LIbera. Citeodata chiar ma gindesc ca era o conserva comunista.

nicole said...

Trebuie publicat! E superb articolul! Il concureaza pe "Apocalipticul domn Basescu".
Ar fi bine sa-l citeasca si cei care nu au acces la Internet.
E semn bun pentru campanie. Esti in mare forma.
Felicitari!!! :)