Sunday, October 4, 2009

Sondaj :Basescu 30.5 -Antonescu 21.5 -Geoana 18.5 -Oprescu 16.7


Intr-un sondaj care urmeaza sa apara maine pe piata cifrele sunt urmatoarele: Traian Basescu cu 30,5%, Crin Antonescu - 21,5%, Mircea Geoana - 18,5%, Sorin Oprescu -16,7%, Corneliu Vadim Tudor - 7% și George Becali - 5%
Sondajul a fost efectuat inaintea declansarii crizei guvernamentale sub regia lui Traian Basescu ,celei de-a treia lansari a lui Geoana si "spontaneitatea" programata a a lui Basescu care si-a anuntat ieri la Sannicolau Mare intentia de a alerga pentru un nou mandat. Este foarte probabil ca in urmatoarele masuratori sociologice cifrele sa se modifice in defavoarea lui Geoana si Basescu, ambii fiind considerati complici la criza politica in care au aruncat Romania. De la momentul ruperii aliantei PSD -PDL , Romania a pierdut 1.6 miliarde de euro prin devalorizarea leului si caderea brusca a bursei .
Băsescu a declarat presei, astăzi, la Luduş, că, în cazul în care nu mai câştigă un mandat la preşedinţie, nu îşi face probleme, deoarece are "o meserie foarte bună" şi nu este "un şomer din politică". De puscarie nu a pomenit insa nimic, cred ca se jeneaza.

15 comments :

Unknown said...

1,6 miliarde de euro? pfft, un moft, cativa km de autostrada. care oricum erau neconstruiti. deci n-am pierdut, practic, nimic :))

Anonymous said...

Mai lasa-ne cu sondajele bcs...n-au nici o valoare....sunt un institut al pnl unde crin trebuie sa arate bine...sa fim seriosi...in plus unde mai sunt procentele lui hunor si ale altora...crin si oprescu sunt supraestimati...basescu si geoana mult prea jos....

Garcia Muerte said...

Trendul este cel normal pentru Crin. Adica ascendent. Cine a comandat sondajul si cine l-a efectuat? Stii cumva amanuntele acestea?

Marius Mina said...

anonymule, sa mori tu ?
supraestimat sau nu, basescu si geoana sunt jos. Marsh !

Marius Mina said...

Garcia - BCS comandat de mai multe partide

Matilda said...

Sigur, e de văzut cum apare sondajul după criza lui Băsescu. Oricum e în picaj, spre disperarea multora, precum s-a văzut şi aici.
Marinarul să-şi ia un vas şi să fugă în Bangladesh, dacă nu vrea la "mititica" !

nicole said...

La care meserie s-a referit? Flota a fost teleportata de el!

Marius Mina said...

Nicole, la aia veche de tot...il initiaza Udrea pentru puscarie , acolo se poarta si d-astia cu chelie pe dreapta

sandman said...

Puscarias va fi o meserie noua pt el. Pentru el si pentru gasca lui de derbedei si curve.

dramoleta said...

De asta o sa fuga toata lumea. Ce meserie? Nici prietenii lui gunoierii Prigoana si Preda nu-l vor angaja la carat si golit tomberoane.

Sper sa ajunga acolo unde-i este locul: la parnaie! Si nu doar pt flota si Mihaileanu, ci pt toate faradelegile comise in timpul mandatului.

Marius Mina said...

Dramoleta- Flota si Mihaileanu sunt doar simple aperitive fata de cat a furat asta. E vorba de multe miliarde de euro per general.Cand nu va mai fi imun o sa va cruciti cu ambele maini cand veti afla .

coco said...

RUPTURA ALIANTEI PDL-PSD NU E DE AJUNS!!!
Geoana trebuie sa demonstreze concret ca este contra lui Basescu dand jos acest guvern. Altfel riscam sa avem alegeri fraudate, este GRAV, GRAV, GRAV!!!

Marius Mina said...

@Coco- ce sa demonstreze Geoana? Ca i-a facut jocul lui Basescu?

Andrey Sebastian said...

In sfarsit o veste buna, dupa cea rea cata de Realitatea-VANTU ca niste filiale PNL il sustin pe Basescu.
Go Crin GO !

Marius Mina said...

Andrey, e foame mare la vantu in prispa,canta pe cash, cate vine sacosa dau din gura pentru chioru, cat nu , ii lasa pe dobermani sa-l sfasie .