Friday, October 23, 2009

Traian Basescu va intra in turul doi cu Crin Antonescu

La capitolul intentie de vot, 31,3% dintre respondenti ar vota cu Traian Basescu, 23,8% l-ar alege pe Crin Antonescu, pe locul trei clasandu-se Mircea Geoana cu 21,9%. Sorin Oprescu ar fi votat de 10,4%, Gigi Becali - 4,8%, Kelemen Hunor - 3,8%, iar Corneliu Vadim Tudor - 3,7%.
Doua treimi din romani traiesc mai prost decat anul trecut din cauza proastei conduceri a tarii - 64%-, jumatate din ei - 49,3% - nu cunosc un candidat capabil sa le ridice nivelul de trai, iar 55% cred ca lucrurile merg intr-o directie gresita in tara noastra. 47,7% din respondenti cred ca Traian Basescu a adus la putere un guvern incompetent care a accentuat criza economica, iar 43% spun ca Traian Basescu a instaurat un regim corupt in Romania. De asemenea, 28,9% dintre romani cred ca Sorin Oprescu nu a facut nimic important ca primar generalal Capitalei si nu va face nimic nici ca presedinte al tarii.
In topul coruptilor, respondentii sondajului BCS i-au clasat pe Traian Basescu, Nati Mier si Mircea Geoana.
Sondajul BCS a fost comandat de compania americana Marsh Copsey + Associates Inc. din Washington, SUA, si a fost realizat pe un esantion format din 1.222 persoane, selectate din 89 localitati urbane si rurale din toate judetele tarii, in perioada 15-19 octombrie 2009.

3 comments :

wickerman said...

Si daca nu intra in turul 2? La cate or sa apara despre el...Lumea il uraste, intra pe site-ul carmaciului, numele lui dot ro si te vei umple de bucurie. Acolo sa vezi 'urari de bine' la adresa lui.

sandman said...

Sper sa nu intre decit la pirnaie.

sandman said...
This comment has been removed by the author.