Tuesday, November 3, 2009

Aviara si Porcina , doua surori concepute in eprubeta


Evenimentele recente au ridicat serioase semne de intrebare cu privire la epidemiile de gripa raspandite ultra rapid prin diferite colturi ale lumii. Aviara si "Gripa Porcina" doar doua exemple din acest pachet . Dupa megatunul AVIARA in care fostul ministru al agriculturii si actualul manager de campanie electorala al candidatului Basescu , Gheorghe Flutur are tentaculele adanc infipte, este posibil sa asistam pe final de mandat la o noua combinatie iresponsabila a guvernului fantomaticului Boc. O manevra psihologica demna de controale psihiatrice prin care Traian Basescu & Mafia Wars isi remodeleaza strategia de bioterorism national, autentic, cu eventuale victime colaterale . Exemplul recent de la Hotel Sinaia , unde4 0 de turisti locuind in aceeasi cladire au contractat virusul AH1S1 ridica multe semne de intrebare. Sunt convins ca toti au baut si consumat din bucataria aceluiasi hotel. De parca regimul Basescu nu ne-ar fi terorizat destul in ultimul cincinal , pe banii si nervii nostrii.
In Ucraina se discuta fervent despre strategia psihopatica AH1S1-, raspandita in scopuri deloc kosher.Tensiunile strazii se amplifica si se discuta din ce in ce mai des despre urmarile violente ale acestei tentative de genocid programat, in scop electoral. Nu uitati ca in 2004 revolutia portocalie finantata de escrocul international George Soros a cuprins atat Ucraina cat si Romania intr-o unitate de timp similara.

Este chiar ironic faptul ca vaccinul anti-gripal da o mana de ajutor in raspandirea epidemiei de gripa. In ultimii ani se pare ca epidemiile de gripa au fost atent programate in societate. La sfarsitul lunii octombrie, dintro data apare o foarte activa epidemie de gripa. Nu este deloc o coincidenta faptul ca exact in aceasta perioada oamenii sunt vaccinati anti-gripal. Oficialii din sanatate ne fac sa credem ca tocmai de aceea ar trebui sa ne vaccinam cu totii.
Cartelul farmaceutic marseaza pe ideea ca vaccinul contine virus gripal inactiv sau mort. FALS !!. Daca virusul ar fi mort, atunci vaccinarea nu ar duce la stimularea unui raspuns de imunizare. Oficial, se spune ca vaccinul contine un virus cu activitate "atenuata"
Un specialist in domeniul pericolelor vaccinurilor,a explicat ce inseamna de fapt virus "atenuat": "Atenuat inseamna mort pe jumatate. Virusul este slabit intr-atat incat capacitatea lui de a declansa un raspuns inflamator in corpul uman se afla imediat sub limita valabila in cazul a 99 % dintre oameni. Prin acceptarea inocularii unui virus sau a unei bacterii cu actiune atenuata facem ceea ce natura nu a permis niciodata. Pur si simplu violam integritatea fluxului sanguin uman. Am pacalit sistemul imunitar pentru a nu declansa un raspuns de aparare la invazia agentului patogen. Daca virusul nu ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declansa imediat o actiune eficienta de anihilare si eliminare a invadatorului".

Sfatul meu sintetizat dintr-o multime de studii profesioniste , este sa nu intrati in panica fara motiv, virusul AH1S1 este un produs de laborator si se comporta ca o gripa normala. Evident ataca organismele sensibile cu un sistem imunitar scazut. Anul trecut gripele de sezon au facut sute de mii de victime , ca in fiecare an.

' />

2 comments :

sandman said...

http://haituitintaramea.blogspot.com/2009/11/vaccinul-gripei-porcine.html

nicole said...

A demisionat domnul Cercel Histeria!
base e capabil sa intensifice circul cu gripa ca sa sperie oamenii si sa-i determine sa nu mai iasa la vot!!! Lui ii convine absenteismul.