Friday, November 27, 2009

Dumnezeu broker electoral pentru Basescu

Viorel Tudorache avansat prim vicepresedinte PDL sect. 1 la apelul bocancilor lui Razvan Murgeanu

Tudorache pregateste listele si banii


Josnicia si degradarea a cuprins sferele puterii pina in cea mai indepartata celula , disperarea cu care mercenarii de campanie incearca prin orice mijloace sa corupa, ameninte sau sa convinga cu mana pe Biblie, ca totul se poate. Un caz mai special care mi-a atras atentia in mod special, este Viorel Tudorache, Prim Vice Presedinte al PDL sect.1, omul de combinatii al "tartorului " care este, Razvan Murgeanu. La primul tur , voturile se cumparau cu 100 de roni introdusi discret in pliantele electorale cu indemnul la vot si figura emblematica a lui Traian Basescu. Au fost vizate zonele mai sarace si caminele studentesti (Agronomie etc). Pentru finala prezidentilelor suma creste de la 100 de roni la 50-100 de euro , variind de la caz la caz. Scopul implicarii lui Tudorache scuza mijloacele prin care acestuia i s-a promis de catre Murgeanu, un mandat de deputat in colegiul 1. , ramas liber in urma demisiei lui Bogdan Olteanu din Parlament.


Murgeanu catre Viorel Tudorache : "Daca vrei sa ai colegiu , pune parul pe ei"
Viorel Tudorache : "Lasati pe mine D-le presedinte , ii fac eu pe astia sa va manance din palma"
. - Murgeanu: "Bine, tinem legatura prin Laurentiu"
(n.r fiul lui Murgeanu)
O fractiune din trupa de "studenti" electorali ai lui Tudorache pe care ii transporta frecvent de cateva ori pe zi in ziua votului, la diverse sectii speciale.

Un milion pentru un vot , jurand cu mana pe Biblie, folosindu-se aceleasi metode din toamna lui 2008
Tudorache si-a ales cu predilectie segmentul electoral religios in care s-a hotarat sa inveteasca cate 100 de ron pentru fiecare vot promis. In zilele de slujba, cu precadere duminiciile , blat cu fete bisericesti , imparte bani credinciosilor pe care ii obliga sa jure cu mana pe Biblie ca vor vota cu Basescu. Echipele sale de zilieri si firmele de protectie si paza cu actionariat controlat de Tutorache , au luat cu asalt caminele studentesti si biserciile din sectorul 1 pentru a-si fezanda terenul . Surse din zona confirma ca operatiunea s-a extins in randul pensionarilor din cartierele Damaroaia, Chitila, Vatra Noua, Pajura , Petrila si Bucurestii Noi. Politia Comunitara a primit reclamatii de la cetateni care confirma mita electorala prin introducerea de bani in pliante electorale ale PDL-Basescu . Deocamdata se colecteaza probe si se instrumenteaza flagrante. Dupa primul tur al prezidentialelor cifra de afaceri a lui Viorel Tudorache sub "contract de prestatie" pentru PDL , a reusit sa-si achite 2 din cele 6 milioane de euro , datorie pe care o are achitat nasului sau Gigi Becali . Daca PDL plateste de ce nu?. Ma intreb care e partea lui Murgeanu in toata combinatia asta, in niciun caz nu pot sa cred ca au impartit frateste fondurile de campanie fara numar ale partidului prezidential. Multi din interiorul PDL au inca reticente in explicatii cand sunt intrebati despre ascensiunea atat de rapida a lui Tudorache de la PNG in ianuarie 2009 la PDL. Prim Vice Presedinte al org. sect . 1 , al doilea om dupa "Nasul" Murgeanu. Productia de cascaval este criteriul de baza ascensiunii in functiii in partidul portocalelor mecanice . Mai ales cand produci din sutele de milioane de euro aruncate in campania lui Basescu de sponsori grei. E normal ca atunci cand manipulezi mierea sa nu te lingi pe degete pina la cot. Spagile si sumele mai putin importante sun redistribuite sub forma de sponsorizari.

(Festivalul Municipiului Bucuresti de Sah "Fair Play" 2008 - 25 de mii de euro-Tudorache )


4 comments :

sandman said...

Dupa povestea cu Basescu lovind un copil cred ca ar trebui sa ridice miza la 3oo roni/vot.
Oricum o vor lua peste bot. Si japita aia Murgeanu, si machedonul de Tudorache si toate inaripatele colorate care ii sustin economic.

sandman said...

Murgeanu, la puscarieeeee!

Matilda said...

Au furat cu elan timp de 5 ani, acum au bani de mită. Poate vom afla cîndva cum au fost gestionaţi banii statului pe care i-au manipulat aceşti ticăloşi în mandatul lui Băsescu.

nicole said...

Sa fie trimisi in puscarie toti nemernicii astia si folositi si la constructia de autostrazi!