Sunday, November 29, 2009

Traian Basescu acuzat de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor?

Traian Băsescu a declarat, într-un interviu pentru "România Liberă", întrebat dacă se aşteaptă şi la alte înregistrări care să îl pună în defensivă, că în momentul de faţă crede că este posbil orice, menţionând: "Aştept un viol".

6 noiembrie 2004 - - Doina Renea (fosta Lecusescu), nascuta la data de 23 septembrie 1953 in Constanta, fiica lui Vasile si a Petrutei, domiciliata in Busteni, str. Unirii nr. 102, a relatat urmatoarele fapte:

In anul 1972 l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta;
La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina "Mircea cel Batrin" din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura "Ion Andreescu", din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata!).

- La data de 18 martie 1973, fiind insarcinata cu Traian Basescu, Doina Lecusescu s-a casatorit cu un pilot de aviatie, care, in ianuarie 1974, a suferit un accident aviatic, in urma caruia a decedat.

- Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea, pentru ca, mai apoi, sa incerce, impreuna cu tatal sau, sa-i ia copilul numitei Doina Lecusescu. intr-o incercare disperata de a-i lua copilul, Traian Basescu l-a confundat cu un altul, pe nume Valentin Stoian. De asemenea, in mai multe situatii a batut-o crunt, pe motiv ca nu-i cedeaza copilul.
- La sfirsitul anului 1996, Traian Basescu a venit la sus-numita acasa, in Constanta, Bd. Lapusneanu nr. 110, Bl. L7, ap.133, si a convins-o sa mearga impreuna cu el si copilul in Bucuresti, promitindu-le o locuinta si ajutor material. Astfel, Doina Lecusescu a fost condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamini. Zilnic primeau alimente prin intermediul soferului lui Traian Basescu (la acea vreme, ministru al Transporturilor).
- in anul 1997, sub amenintarea ca va fi demascat, Traian Basescu i-a promis bani si casa, insa nu s-a tinut de cuvint si, in consecinta, in noiembrie 1997, sus-numita s-a adresat ziaristului Remus Haralambie, de la ziarul "Telegraf", din Constanta.

La plecarea din redactia ziarului, in timp ce astepta troleibuzul, a fost rapita de 2 indivizi necunoscuti, care au aruncat-o in Lacul Tabacariei din Constanta. A fost salvata de catre Remus Haralambie si de un coleg al acestuia.

Fiul acesteia este bolnav de leucemie si are mare nevoie de ajutorul lui Traian Basescu, acesta fiind un posibil donator de singe compatibil.

Declaratie

Subsemnata Renea Doina, domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata. (5 noiembrie 1997)
(surse)

46 comments :

Unknown said...

"paoaspat" ?, domnu' ... "ziarist" ?
Halucinant !

Ioana said...

Sinteti nebuni de legat cu totii! Atita inversunare si ura nu aveati nici fata de Ceausescu sau de Iliescu.
Oare s-a desfiintat pedeapsa pentru calomnie in Romania? Va ascundeti in spatele Doinei Cornea, asa cum va ascundeti in spatele Seniorului, dar in realitate sinteti doar talibani.

Anonymous said...

despre tentativa de santaj a doamnei respective n-are nimeni nimic de zis???? a cerut bani si daca n-a primit s-a hotarat sa reclame la politie ca a fost violata si are un copil cu TB fix in momentul in care era ministru al transporturilor dupa 24 ani??? oameni buni, sunteti intregi la cap sau aveti promise si voi niste bucatele de concesionat din ce vor sa praduiasca psd si pnl????

Anonymous said...

aha,poti sa spui ce vrei,daca nu sunt dovezi...degeaba....sa vedem dovezile!

Dorin said...

Bun, avem deci si un viol.S-a marcat pe casa.
Acum ca a batut, a violat cand aflam ca a omorat pe careva ?
Nu ne mai tineti in suspans !

Anonymous said...

@Radu:Povestea respectiva nu este o noutate, ea fiind subiect de presa atat in ziarul local “Telegraf” cat si in “Tricolorul”, dar de fiecare data a ramas fara rezolvare. Personal nu ma pot pronunta decat de maniera in care, daca victima ar fi dorit intr-adevar o rezolvare favorabila in conditiile de astazi, in care proba ADN poate stabili in proportie de 100% paternitatea, ar fi avut-o la dispozitie si astazi chiiombu’ ar fi fost fericitul tatic a trei copii in loc de doi. Oricum la cat de jos a decazut personajul, o picatura de cacat la butoiul deja plin de da pe dinafara parca nu mai conteaza.
Sa fii iubit
marcus

Anonymous said...

Cind dati crimade la Grivco

Anonymous said...

Ahh, SUPEERRRRR! Cat de tare! Asta arata cat de disperati sunteti, domnilor patriciu, voiculescu & comp.!!! Ha, ha, ha, a mai marcat Base cateva voturi in favoarea lui! Ce bine! Continuati tot asa pana pe 6 decembrie, macar sa stam linistiti cu privire la cine castiga turul2!!! Hai Base! Mai avem un pic si ne linsitim cu toti nebunii astia! Sunteti nebuni de legat, domnilor moguli!!!

Anonymous said...

Domnilor cu tot respectul va rog nu va mai puneti titulatura de ziaristi,analisti,pupincuristi ...caci nu sunteti decit niste unelte ale lui Felix@co,Vantu si Patriciu dupa alegeri daca iese GeoVanghelie cel Rozaliu presedinte va ve-ti dori o viza de imigrare in Coasta de Fildes .Ati uitat repede 2000 2004 cind nici cu in gind nu cutezati sa il criticati pe Bombonel ca va taia publicitatea si va obliga sa platiti restantele la bugetul de stat.

Anonymous said...

Doamne fereste! Mi-e rusine de standardele tarii noastre! Are profilul psihologic si fizic al unuia capabil de viol si tot ce e mai rau. tara asta se duce dracu' cu ratati din astia care il pupa in cur pe basescu.Imi vine si sa vomit cand aud de el sau il vad. Doamne ajuta-ne sa scapam de gunoiul asta public.Altceva in afar de moguli nu stie sa vorbeasca, dar ce face el aia nu mai zice.Gunoi!!!!!! Daca mai iasa o data presedinte sigur se gaseste vreun condamnat pe viata sa il impuste.Aia nu mai au nimic de pierdut.

Felicitari pentru articol, dar degeaba ca lumea zice ca e bine.Uitati cate crime si violuri sunt in tara. Vai de capul nostru:((((

Nicol said...

Să vedem dovezile zic...D-na violată a păstrat cumva rochiţa? (după modelul Lewinski) O să apară cu ea la TV? U...HA abia aştept!!!!!!! Stiţi ce domnilor... pumni, viol, puţin îmi pasă. Cel puţin nu are în cârcă morţii mineriadelor!Nu-mi doresc un preşedinte sprijinit de-un criminal!!!!!!!Ce ziceţi domnule Geoană? Vă place compania dl Iliescu?

Anonymous said...

Presedintele Traian Basescu este un om normal, e-al nostru din popor, el este ca si noi. Nici noi nu ii mai suportam pe moguli, ne-am saturat de ei, si noi avem bani din vinzari anterioare, si noi avem prieteni putred de bogati, si noi am dat contrecte cu statul si carnete tir prietenilor, si noi ne-am atribuit case de la primarie, si noi am mai violat pe ici pe colo, si noi ducem cite o sticla de Johnie Walker pe zi, si noi am ars-o pe Udrea, si noi mai dam un pumn in gura asa daca sintem injurati. Asa ca daca va luati de domnul presedinte este ca si cum v-ati lua de noi. Noi traim bine, mai facem o licitatie, mai cu un drept litigios. Mai bem un spritz inainte sa ne suim la volan, mai punem cite o tuta sefa la camera deputatilor, o alta tuta la mediu, alta pe la MTS, alta pe la turism. Te iubim Traian Basescu, pe ei pe mama lor! Fire-ar ei ai dreacului de moguli si de parlamentari corupti, profesori nenorociti, doctori imputiti, judecatori corupti, si agricultori prosti. Sa traiti bine!

nicole said...

S-a rasturnat caruta cu PDL-isti? Sau e numai...Dracu?

Anonymous said...

A ramas insarcinata pa 1 ianuarie si a nascut pe 28 octombrie? Parca nu prea ies la socoteala lunile. Trebuia sa va luati o moasa pe post de consilier la fabricarea "stirilor".

Anonymous said...

si pe mine m-a violat Basescu!

Anonymous said...

si avem impreuna tripleti

Anonymous said...

Bai nerusinatule!
Cat a gestat doamna respectiva? 11 luni?

Sunteti de toata jena! Cred ca nici becali nu e atat de prost ca voi, tonomatele ultimei spete.

Rusine sa va fie.

tata lu geoana said...

te dor si mucii-n nas de cat de disperati au ajuns astia a lu tovarasul iliescu ca au ajuns sa il acuze pe basescu ca e violator! ba comunistilor, da cu timisoara ce-aveti de vreti s-o batjocoriti semnand tratatul tradarii nationale in cel mai pur oras revolutionar romanesc? asta e razbunarea lui iliescu pentru punctul 8 nu? asa sa va ajute dumnezeu, bai nenorocitilor pentru care cuvantul patriciu tine loc de ROMANIA!

Anonymous said...

fantastic! deci presedintele tarii este cu adevarat un om depsebit! carevasazica gestatia a durat 11 luni!

Anonymous said...

...am folosit intentionat cuvantul "gestatie"

Marius Mina said...

Anonymilor, cuvantul gestatie va reprezinta cel mai bine. Avortul spontan si mai bine...

Anonymous said...

De copii nascuti la 7 luni se stie. De copii nascuti la aproape 10 luni nu.

Cata pirdere de timp sa citesti asa postare.

slow food lover said...

Domnu' Mina, sunt FIX 9 luni de la 1 ianuarie pana la 1 octombrie. Ce ne facem domne cu celelalte 28 de zile? vad ca numaratul bilelor lu' nastase nu v-a ajutat...
de fapt, pe voi astia din opozitie nu prea va ajuta nici capu', daramite bilele...

Unknown said...

NOI N-AM UITAT!!

http://www.youtube.com/watch?v=X3ndnC5z7pI

Anonymous said...

romanii isi merita soarta.merita sa moara de saracie daca dupa tot ce se descopera despre aces monstru ei contiuna sa-l sustina.acesta e un caz cunosct si va doresc la toti ce i care il sustineti pe violator sa fiti violati!

SimP said...

Durata APROXIMATIVA a unei sarcini este de 40 de saptamani. Din 1 ian pana in 8 octombrie sunt 40 de saptamani. Sunt si sarcini "suprapurtate" unde copilul se naste peste cele 40 de saptamani.
Daca popeye ar fi fost un om decent si-ar fi facut un test de paternitate de la primele zvonuri. Nu a facut-o de teama ca ar fi putut demonstra ca este tatal biologic al acestui tanar.
O poate face acum ... daca vrea sa demonstreze natiei cinstea lui. Popeye! Jos pantalonii, treci la test!

Unknown said...

Cat de IDIOT trebuie sa fi sa crezi ca un om normal ar putea avea cea mai mica indoiala ca asa ceva ar putea fi adevarat? Peste doua zile, probabil, il vom vedea pe Basescu intr-un film porno cu sado-masochisti, sau in cine stie ce secta de satanisti ori se vor aduce dovezi 'concrete' ca este cel mai al dracului pedofil, gerontofil sau zoofil. Cu ocaziile astea vedem cate jigodii de cea mai joasa speta sunt in politica. Daca gioana castiga alegerile pot spune ca in Romania sunt majoritari retardatii.

Anonymous said...

Pentru 600 mil $ cred ca multi oameni ar fi in stare sa minta, sa fabrice tot felul de lucruri!!!!!

Anonymous said...

base nu-si aduce aminte, asta e adevarul.
Visichi i-a jucat si atunci feste.

ANTIVANTULUIFELIX said...

TIMISORENI !!!! ASTAZI 1 DECEMBRIE COMUNISTII VOR SA INFIGA STEAGUL PSDIST IN TIMISOARA SA NU II LASAM SA OCUPE ORASUL CARE A INCEPUT PRIMUL LUPTA IMPOTRIVA COMUNISTILOR IN DECEMBRIE 89

violet said...

Asa cum spune si SimP, eu stiu doua cazuri de copii nascuti destul de mult peste termen. Si tot baieti. Se zice ca baietii sunt mai lenesi. Ambele mame au nascut prin cezariana. Una dintre ele, cel putin, nici nu voia sa auda de acest lucru, dar nu a avut incotro. Medicul i-a spus ca trebuie neaparat sa scoata copilul, altfel va fi in pericol. Iar baiatul a avut pielea cam tumefiata, cam zbarcita, iar lichidul amniotic, cam verzui. Azi e bine, sanatos. Cealalta, acum aproape 17 ani, cand eram in ultimul an de facultate. O colega si-a dat examenele mai devreme, adica cu mult inainte de 1 februarie. A nascut pe 1 martie. Chiar glumeam pe seama ei, ca face un elefant. Si ea glumea, de fapt.

Anonymous said...

DOVEZI, DOVEZI .. Cand a aparut acel filmulet cu TB lovind copilul ati zis ca e trucat.
ALOOO !!! Secta marinarului !!! Si daca l-ati vedea pe base' pe strada violand un copil tot ati cere dovezi.
La puscarie, basescu la puscarie, la puscarieeeee....

Anonymous said...

Si astea sunt doar unele din ceea ce a facut Basescu!!!! Sa vedeti ce o iesi despre acolitii lui care printre altele...au nenorocit oameni acum....(am fost martor la ele) daca pica, si sper din tot sufletul...o sa vedeti si o sa auziti ce nu ati mai vazut sau auzit!!!!
Acolitele si acolitii lui au venit la rupere in institutiile publice, nu i-a interesat sa respecte cate de cat legea, au calcat-o in picioare, noua celor care ne-am impotrivit ne-au fabricat dosare penale...., au triplat schemele institutiilor cu functii de conducere de cand au venit la putere, au dat peste cap sistemul bugetar, se platesc din cauza incompetentei lor cate 3 directori pe un post..si ei spun de economie in sistemul bugetar??? Rusine, atata timp cat stam si lucram peste 12 ore neplatiti dand situatii ministerului lui Adriean stupide, fara rost si incoerente, legislatia au facut-o incoerenta si inaplicabila, ne pun sa facem economie si ei dau cu banii in licitatii absurde de milioane de euro pentru procentele care le intra in buzunar...........Da, suntem inversunati pentru ca este tiranie mascata (sa ma asculte pe telefoane, sa imi fie frica ce spun ca raman fara serviciu,ssmd)si vrem sa scapam de ei cum o fi posibil. Da, acceptam un rau mai mic (noi functionarii publici care nu avem drept de replica), vrem sa lucram cu oameni profesionisti cu adevarat nu cu "specialistii" alde Ridzi, Udrea, Eba si toata liota. Si-au bagat tentaculele peste tot, astfel incat nu poti face o miscare fara sa donezi ceva la ei si fara sa aibe controlul. Asta si-u dorit, mai ales Basescu si asta este tiranie sa ai controlul suprem si atunci cand nu-ti convine replica contradictorie sau alegera democratica a altcuiva.......sa-i tragi un pumn....si era un copil care era SINCER...il prefera pe Iliescu in schimbul creierelor spalate din PD-ul de atunci si PD-L-ul de acum.
Oameni buni, nu va lasati impresionati de minciunile lui.....incercati sa ganditi cu celulele cenusii si nu cu portofelul......
Mai avem o sansa, nu o irositi si asta pentru copiii si nepotii vostri!
Semneaza : Un functionar public obisnuit.

Anonymous said...

nimik nelelocul lui.....doar este "sofer" de cursa lunga ... de ce nu-l impusca nimeni pe chior ....

sighisorean said...

ADevarul este ca toate aceste tarasenii nu fac decat sa-l legitimeze mai mult pe Basescu, atunci cand zice ca mogulii au cumparat mare parte din politica din Romania si ,deci prin urmare,cred ei ca li se cuvine intreaga Romanie a le fi pusa la picioare.Oameni buni cat de iresponsabil poti fi sa te faci ca nu vezi ca toti cei care vor acum liniste,sunt de fapt cei care au legatura cu mortii de la revolutie,cu mineriadele si mortii ei,cu vanzarea si devalorizarea Romaniei bucata cu bucata(petrol,gaze,apa minerala,etc.)Acesti peacemakeri ai Romaniei sunt de fapt niste slugi.Clar!

Anonymous said...

Si eu am fost foarte violat ...

Mai, sunteti chiar dementi!!!

Halucinogen as spune eu, si mai da-l la d... de geOANA !!

Anonymous said...

Inversunare sau nu , inainte de toate este un adevar .Cand va ganditi ca inainte de 1989 violul era atat de rar incat numai leprele , secaturile, huliganii si golanii faceau asa ceva .Erau atat de putini precum homosexualismul si spargerile de banci in timpul acelei epoci. Iar el a fost unul dintre si a avut un destin de sef de stat .Vorba lui Eminescu : "Principiul rau , nedreptul si minciuna a lumii duce frau "
Intr-adevar fraul lumii nu este tinut de Dumnezeu ci de Principiul rau , de nedrept si de minciuna .

carlos said...

Asta e borfasul cu care ne-a pedepsit D-zeu timp de 5 ani de zile.Vai viata noastra. Dar cel mai inspaimantator lucru sunt sugeii lui astia mici dupa cum ii vedeti si pe site. Astia sunt mai periculosi decat CARUTASU. Ii canta osanale violatorului mai ceva decat Mantuitorului.Astia sunt lepra societatii actuale.

carlos said...

Anymous tu esti o buba urat mirositoare a civilizatiei noastre si dupa cum tu insuti ai recunoscut ai fost violat marinareste. Parerea mea e ca violul este cel mai frumos lucru ce tii s-a intamplat in aceasta viata, si inca ceva...tu ai urme clare a mai multor violuri. Un loc bine definit ca fiind violat si chiar supus unor perversiuni multiple e creierul tau.

Unknown said...

Sustinatorilor lui Basescu: Va doresc ca sa traiti lingailor la fel de bine pe cat gandeste presedintele "vostru" pentru romani. Basescu este daca vreti un Agamita Dandanache al politicii romanesti: este cel mai tare dintre toti politicienii din oricare unghi al raului ai privi. Este supremul negativ in politica roaneasca. Eu nu cred neaparat ce se spune , dar am urmatoarele DUBII:
1. Nu vorbeste niciodata de statutul sau dinainte de 1989 si nu a lamurit functiile ocupate si apartenenta la nomenclatura.
2. Nu ne spune nimic decat "nu eu" despre flota, dar a fost acolo si stie; si nu are dreptul sa ramana atata vreme dezinteresat de "problema adevarului".
3. Nu ne-a spus nimic in atatea zile de campanie electorala despre ce a facut in cei 5 ani: cum a dat contracte mogulilor Casuneanu, Videanu etc.
4. Ultima mizerie pe care a comis-o a amestecat-o in noroiul sau si pe actuala sotie cu acea scisoare, doamna Basescu fiind o persoana mai mult decat onorabila. Copii ii tarase deja in mocirla, iar acum a daramat ultima reduta din propria familie: RUSINE!!!!!

Anonymous said...

Nu cred ca a existat un viol dar nici nu-l sustin pe Dl.Basescu.E amuzant insa in cel fel a dresat multa lume si vin pe aici sau prin alte locuri sa latre pentru dumnealui.Este chiar jenant dar are o bila alba pentru ca a reusit sa le spele creierii la multi.
E de-a dreptul amuzant sa vad oameni normali aducand vorba de Voiculescu,Vantu si altii.Ati ajuns si voi sa duceti razboiul lui personal in loc sa ganditi cu capul vostru si sa realizati ca nu aia sunt importanti ci VOI ...si totul va ramane LA FEL. Ori daca ati trait minunat in ultimii ani..atunci va felicit dar daca nu... atunci in nici un caz nu "mogulii" sunt de vina si cel care ne-a condus.
Nu sunt nini in PSD , nici in PDL ...sunt un simplu om care deja e ingretosat de clasa politica.
MIZERIE ... Basescu e atacat jos...exact cum a atacat si el.Ce dai aia primesti.
Cel mai bun sa castige.

Anonymous said...

hmmm....
problema se rezolva simplu :
TEST DE PATERNITATE.
SE COMPARA ADN-UL. SIMPLU.

de vazut daca are singe in vene si unii si altii...

Anonymous said...

Dumnezeu este mare si va avea grija de Basescu. Pentru ca a jurat stramb cu mana pe Biblie cum ca nu l-a lovit pe copilul ala.

SANDI

Anonymous said...

bai"copiilor" ia intrebativa parintii cum era pe vremea comunistiilor,cum era cu securistii..si apoi comentati. Va zic eu pe scurt, pe vremea comunistiilor ca sa fi comandant de nava trebuia sa lucri la Securitate...adica sa fi SECURIST! pe cel care il prea slaviti aici, este un fost securist...Atata vreme cat vor exista oameni ca voi si ca el, tara asta nu va progresa in nici un fel, nu i de mirare ca multi dintre tinerii care,cand termina studiile se gandesc fiecare cum sa fuga mai repede din tara asta. Ca sa te angajezi undeva pe un salar cat de cat bunicel trebuie pile, relatii, bani sau mai nou sa fi membru PDL...Va dau o replica evaziva...Atata timp cat vor exista oameni care la fiecare alegere vor vota din ciuda, rautate, prostie si naivitate tara asta va merge inapoi...in regres...Sa fiti voi sanatosi...Si cei care l-ati votat si acum va pare rau ... nu aveti decat sa-l pupati in cur!

Anonymous said...

violatorul debil desfigurat de fratele lui doina basescu securistul scapat de parnaie de bitu,militianu ,mituit de tatal basescu si racolat atunci de informator la securitate ,acuma nebunul ales de prosti ca presss de sters piciorele lui udrea de noroi ,cu mafia pdl au furat si fura bine cu flutur,falca spagari din vamiinumiti de blejnar dupa ce le cerea 5o.de mii euro la fiecare .

Anonymous said...

ce bandit basescu asta am citit tot si cred ca adevarat este povestea cu violul ca se vede semnul pe obraz si chiorul ,cam idiot se baga peste tot el stie cine trebuie operat cine nu si cazul cu flota de ce nul baga la zdup pe dictatorul