Wednesday, November 4, 2009

Romani, vi se pregateste ceva

Va aduceti aminte incidentele din campania lui 2008 cand gorilele lui Becali au bagat in spital tinerii liberali care lipeau afise pentru PNL?. Artizanul atacurilor de atunci este nimeni altul decat finul lui Gigi Becali, Viorel Tudorache, care a devenit incepand cu luna ianuarie 2009 , membru PDL, locotenent/consiglier al lui Razvan Murgeanu. Am amintit de incidentele de atunci pentru a putea face jonctiunea intre ce s-a intamplat in toamna trecuta si ce este pe cale sa se petreaca in finalul campaniei prezidentiale. In strategia de campanie a PDL intra si operatiunea de terorizare si timorare a electoratului antibasescu. Am spus ca se folosesc toate mijloacele din dotare si o larga infuzie de cash pentru onorarea celor care au primit aceasta misiune de forta. Pentru Viorel Tudorache miza este un mandat de deputat promis de conducerea PDL in frunte cu Murgeanu si Blaga , pe care l-ar putea obtine in colegiul lasat liber prin retragerea lui Bogdan Olteanu . Este vorba de Colegiul 1, din sectorul 1 al capitalei. La randul sau , Tudorache a promis ca se va ocupa de "consistenta" votului in cele cinci sectii speciale infiintate in sectorul 1 pentru turismul electoral, cu ajutorul caruia Traian Basescu spera sa -si sporeasca sansele pentru un al doilea mandat. Numai ca pentru acelasi loc in colegiu s-au facut deja rezervari din randul varfurilor PDL care raman pe dinafara in urma demiterii guvernului Boc. Ce nu stie Tudorache este ca, atat Emil Boc cat si Razvan Murgeanu tanjesc dupa ipoteticul mandat de deputat ramas vacant in colegiul mentionat. Odata cu inceperea campaniei oficiale in diverse cartiere din sectorul 1 , si-au facut aparitia trupele de interventie coordonate de Tudorache, in tot acest timp au disparut banerele si afisele contracandidatilor lui Traian Basescu, in special cele ale lui Crin Antonescu.
In postarile mele anterioare am avertizat despre astfel de miscari conspirative care intre timp au iesit la lumina, in strada . Voi face in continuare dovada ca la ordinul direct al lui Razavan Murgeanu , echipe de soc , care pe buna dreptate pot fi catalogate drept paramilitare , au luat cu asalt strazile Bucurestiului. Sunt folositi angajati ai unor firme de paza si protectie apartinand lui Viorel Tudorache, si nu numai. La nivelul intregii Romanii posibilitatile de manevra ale staff-ului D-lui Basescu sunt foarte bine echipate cu astfel de utilitati.
Romvit General Security SRL, infiintata in februarie 2001, cu obiect principal de activitate "activitati de protectie si garda". Firma V.V.T. General SRL, de "investigatie si protectie", si firma de "investigatie si protectie" Ryco General Security, cu sediul in Voluntari, acolo unde isi are resedinta clanul lui Tudorache. Sumele vehiculate in aceasta actiune de forta depasesc cu mult imaginatia , se discuta de cateva milioane de euro numai la nivelul Bucurestiului.
Trupa de soc a lui Tudorache si-a facut deja simtita prezenta pe strazile sectorului 1 , ocupand strategic zona pe care patruleaza continuu spre stupefactia cetatenilor terorizati. In fotografiile si materialul video care urmeaza voi prezenta deocamdata doar cateva imagini edificatoare. dar sa incepem cu trecutul nu foarte indepartat, cand acelasi Tudorache a ordonat gorilelor sa calce in picioare echipele de campanie ale PNL. De remarcat faptul ca in ziua inaugurarii sediului de campanie al lui Traian Basescu din strada Lipscani, Viorel Tudorache este prezent in materialele video alaturi de seful statului. http://videonews.ro/action/viewvideo/27678/Basescu-are-sediu-de-campanie-pe-Lipscani/

Mentiune speciala pentru nasul lui Tudorache , Gigi Becali

"Ajut pe cine o sa plac mai mult. Astept sa vad care pe care intre Mircea Geoana si Crin Antonescu. Care dintre ei intra in turul doi e problema. Eu o sa-l numesc pe viitorul presedinte al Romaniei caci, daca dau 7-8% cuiva, Basescu este ca si batut", a declarat Gigi Becali, astazi.

Nu sunt sigur la cine facea referire Gigi cand declara reporterilor in urma cu doar cateva saptamani ,
"O singura persoana vreau sa vad ca nu mai conduce tara asta. Sa nu mai voteze cu diavolul". Acum ramane sa descifram destinatarul acestor mesaje crestine, Traian Basescu sau finul Tudorache?. Pentru ca daca ar fi sa luam in calcul afirmatiile unuia dintre verii lui Becali, Virgil , care-l avertizase pe latifundiar cu privire la potentialul tradator in persoana finului ratacitor Viorel care in combinatie cu un bun prieten din Baneasa rulau discret capitalul lui nea Gigi , pus la bataie pentru achizitionarea de litigii pe terenuri, apartinand unor veterani de razboi. Daca ar sti nasul care este diferenta dintre sumele platite real si cele incasate in buzunarele proprii de Tudorache &Co, ar da drumul la caini in comuna Voluntari . Nea Jiji , ai facut crescatorie de serpi la sanu' lu matale bre?


Viorel Tudorache intra in cadru



Atasez in continuare doar o singura fotografie si un fragment dintr-un material video in care puteti observa masina lui Viorel Tudorache patruland in zona de "conflict" impartind sarcini si sume de bani trupelor de soc pe care urmeaza sa le puna in actiune in perioada campaniei si cu pracadere in ziua alegerilor.
Grupul de pe partea stanga a strazii , in care se face remarcat individul imbracat in alb este parte din trupa de interventie , angajati ai firmelor lui Tudorache, in materialul video de mai jos se regasesc aceleasi personaje in compania lui Viorel Tudorache care le transmite solda si indicatiile de operare.Totul se petrece in sectorul 1.
Acum intelegem perfect mesajul de campanie afisat peste tot in tara lui Traian Basescu si Elena Udrea:
"De ce le e frica de aia nu scapa !", insa putem contracara actiunile lor prin atitudine. Fac un apel pe aceasta cale catre toti cetatenii Romaniei care au sesizat situatii similare, nereguli si ilegalitati comise de cei platiti din banul public . Orice proba, fotografii,materiale video care demonstreaza astfel de cazuri trebuie facute public prin mas media. Si pe acest blog la rubrica comentarii puteti trimite informatii. Nu va lasati timorati de guerilele lui Basescu, ridicati-va impotriva terorii si a imposturii promovate in ultimii 5 ani de clanul mafiot al lui Traian Basescu .
(Voi reveni cu noi amanunte )


Nu va fie frica, Basescu tot pica!

1 comment :

Ramona said...

Nu am cuvinte,cert este faptul ca personajele astea mioritice din PNG sunt niste dobitoci,golani,smnari,etc.