Monday, November 16, 2009

Sondaj:Turul doi se va disputa intre Crin Antonescu si Basescu

Ultimul sondaj național al institutului Operations Research, realizat pe 15 noiembrie, relevă că finala se va disputa între candidatul PNL și cel al PDL, adică Crin Antonescu și Traian Băsescu. Mai mult, sondajul arată o distanțare tot mai clară a liberalului de Mircea Geoană, aflat, în premieră, la trei procente în urma lui Antonescu.
Sondajul Operations Research, realizat pe cca.o mie de persoane, la nivel național, prin metoda CATI, arată că pe primul loc în opțiunile de vot se menține Traian Băsescu, cu 30%, de care se apropie vertiginos, însă, candidatul PNL, aflat la 26%, cea mai înaltă cotă atinsă pînă acum de Antonescu. Pe locul trei se află Mircea Geoană, cu 23%, Sorin Oprescu – 8%, Vadim Tudor – 6% , Kelemen Hunor – 4% și Gigi Becali – 2%.

Este mai mult decît probabil că ascensiunea lui Antonescu și distanțarea de Geoană sunt și rodul dezbaterii de sîmbătă, alături de Băsescu, dublat de forfaitul rușinos al liderului PSD. Sondajul OP mai arată, din acest punct de vedere, că 60% dintre români consideră că Antonescu a avut, sîmbătă, o prestație bună și foarte bună împotriva președintelui, în timp ce numai 44% au aceeași impresie despre Băsescu. De asemenea, 53% cred că Antonescu a avut un discurs convingător, față de numai 42% în cazul președintelui.

(B.I. - Inpolitics)

1 comment :

Vrem Respect si Bun Simt said...

jos marinar betivan! jos basescu!!!imi chem toate rudele si ii pun sa voteze PNL -CRIN ANTONESCU!!!vreau sa piarda basescu!votati crin antonescu...un om obisnuit... un om care a primit palma vietii, dar care are un stardard intelectual peste ceilalti.. si mai ales peste Basescu!